dinsdag 27 november 2012

Een wijf met ballen aan haar lijf !

We keken er al 5 maand naar uit en zondag was het eindelijk zo ver, het concert van Florence & The Machine ! 

Toen haar eerste nummer uit kwam, ondertussen al een jaar of twee geleden, was ik er niet meteen voor gewonnen. Maar toen ze een cover uit bracht van één van mijn favoriete nummers, ' You've got the love' van Candy Staton, ben ik fan geworden ! Sinds haar nieuwe album Ceremonials uit is, ben ik helemaal in de zevende hemel. Wat een geweldige plaat ! 
Leadsinger Florence Welch noemt Stevie Nicks één van haar grote invloeden en dat is toevallig ook een van mijn favoriete artiesten, love her ! De stijl van Florence & The Machine kan het best omschreven worden als soul meets rock met een vleugje drama. Haar muziek past bij elke gelegenheid, triestig of gelukkig, het doet mij altijd beter voelen. 

























maandag 26 november 2012

Miskoop van de week

Vorige week bleek mijn conditioner bijna op te zijn. Ik bevond mezelf toevallig in de supermarkt en ging voor iets nieuws, namelijk de Elsève Volume Collagen conditioner voor fijn en futloos haar. En de verpakking zag er gewoon ook leuk uit !































De Elsève shampoos en conditioners hebben een tijdje geleden een nieuwe 'look' gekregen. Deze fles is alvast erg handig in gebruik doordat het gaatje onderaan zit. Zo staat de conditioner altijd op zijn kop. Je kent dat wel he, wanneer je het laatste restje niet uit de conditioner krijgt omdat 'ie met het gaatje naar boven stond en je eigenlijk dringend weg moet. Happens to me all the time !































Ik had best wel hoge verwachtingen van deze conditioner. Elsève is één van mijn favoriete drugstore merken qua shampoos en conditioners, dus deze ging toch ook wel goed zijn, toch ?




Niet dus ! Een week lang gebruikte ik enkel deze conditioner en een week lang voelde mijn haar zwaar en vettig aan. Waar ik anders 2 à 3 dagen ( on good days) vooruit kan zonder mijn haar te wassen, heb ik het haast alle dagen moeten doen. Tot ik door had dat het waarschijnlijk kwam door de nieuwste toevoeging aan mijn haarroutine. Waar deze conditioner zou moeten zorgen voor volume, krijg ik er vooral een vettig aanvoelende haardos van. En ik heb dan nog droog haar . Wat moet dat niet zijn voor mensen die vettig haar hebben ? Oy !

Wat shampoos en conditioners betreft, ben ik eigenlijk niet zo veeleisend. Ik ga dan ook niet zo gauw zeggen dat iets super goed of super slecht is. Helaas ben ik over deze niet zo positief en zou hem niet aanraden.

Ach, het kan niet altijd goed zijn he.

xoxo !

zondag 25 november 2012

Wenkbrauwen shapen

Ik ben met veel gezegend, maar toen de wenkbrauwen werden uitgedeeld stond ik helemaal achteraan in de rij. 

Het is pas sinds een jaar dat ik echt aandacht besteed aan mijn wenkbrauwen. Niet enkel het opvullen maar vooral het shapen van mijn brows. Want dat was duidelijk nodig. Al die jaren had ik nooit door dat ik twee ongelijke wenkbrauwen had. De rechter wenkbrauw maakte een diepe duik naar beneden en de linker wenkbrauw ging meer de hoogte in. Het is door naar oude foto's te kijken dat ik het grote verschil zie met hoe ze vandaag zijn. Thank god I saw the light !

Onlangs werd mij de vraag gesteld als ik eens wilde tonen hoe ik mijn wenkbrauwen deed. Natuurlijk wil ik dat doen. Ik heb geen Kim K. brows maar het begint toch aardig te lukken om ze mooi te krijgen. 



vrijdag 23 november 2012

Waarom ik Naked 2 beter niet koop...

Maar het waarschijnlijk toch doe !

Het Urban Decay Naked 2 palette - de waardige opvolger van Naked ( ehm 1 he ), het is al oud nieuws he. Ondertussen heeft iederéén wel al dit mooi palette in huis. Ik wilde hem zelf ook super graag, tot het in mijn gedacht schoot dat ik al een paar kleurtjes in mijn bezit had.








woensdag 21 november 2012

Revel the red !

De Catrice Spectaculart LE ligt in de winkels en yours truly kon het natuurlijk weer niet laten om iets mee te nemen. Ik heb me nog kunnen inhouden, de lipsticks zaten haast ook allemaal in mijn mandje maar ik heb dan toch netjes kunne terug leggen. Flink he ?
Onder het motto " ik heb wat nieuwe lakjes nodig om te gaan werken", mocht deze mooie fuschia kleur mee naar huis. 



vrijdag 16 november 2012

A threesome ... by Wella.

Mijn haar, kapsel, coupe .. you name it, het is altijd een total disaster geweest. Het lag  plat, voelde droog aan, veel knopen, geen volume,  enz enz... Ondertussen weet ik wel hoe ik mijn haar goed moet verzorgen. Dankzij olie en serums is mn haar veel zachter, niet meer statisch, het voelt niet meer droog aan. Dus dat probleem is opgelost. Sort of.
Waar ik wel nog vaak mee sukkel is het stylen van mn haar. Sinds een tijdje heb ik wel de stijltang en de krultang ontdekt, dat wel nog niet zeggen dat het allemaal mooi blijft liggen. Helaas heb ik nog altijd geen bos bouncy haar à la Jennifer Aniston. Wat doet een mens dan ? De hulplijn inroepen !



woensdag 14 november 2012

Een wakkere blik met Catrice !

Ik zie wel vaker in make-up tutorials dat er vaak in de binnenste ooghoek een lichte kleur wordt aangebracht voor een wakkere blik. Braaf als ik ben heb ik die tip al vaak gevolgd en het is waar, het zorgt inderdaad voor een wakkere blik. Nu zag ik onlangs in het Kruidvat ( jaa weeral budget) een highlighting pen van Catrice. Hop in het mandje en testen maar !



zondag 11 november 2012

New shoes !

Ein-de-lijk heb ik ze ! De befaamde March23 sneakers. Ik loop misschien een beetje achter op het nieuws want uiteraard kent iedere fashionista dit merk al langer. Het was vooral deze zomer een grote hype. Een maand geleden schoot het in mijn gedacht dat ik wel een paar zwarte kon gebruiken voor de winter. Ik heb er lang over getwijfeld want goedkoop zijn ze niet maar nu zijn ze eindelijk van mij ! Zij het dan wel dat het grijze zijn i.p.v. zwarte. 




dinsdag 6 november 2012

MakeUpGeek Eyeshadows : part 2

Een aantal weken geleden toonde ik jullie het eerste deel van mijn MakeUpGeek eyeshadows, vandaag part two ! Deze kleuren zijn zo mogelijk nog mooier dan de eerste vijf !




zondag 4 november 2012

Favorieten Oktober '12

Is het alweer November ? De tijd vliegt. Voor ik het weet is het Kerst ! Al kan ik stiekem niet meer wachten tot het zo ver is. Kerstmuziek in de straten, lichtjes, dikke kousen en chocomelk, cadeautjes kopen en jaja, waarschijnlijk al op het gemak begin rondshoppen voor onze uitzet want het zou wel eens kunnen dat we in januari gaan verhuizen, whiii ! Maar daarover later meer, het staat nog niet vast ;-).
For now, mijn favorieten van de afgelopen maand. Er is niet veel nieuws bijgekomen, al staat er wel veel op mijn wishlist, ik voorspel deze week een paar online shopmomentjes.




donderdag 1 november 2012

Nagelverzorging : Essence caring nail oil

Vandaag alweer een budget - product. Can't help it, de laatste tijd ontdek ik vaak leuke producten in het Kruidvat voor weinig geld en dat kunnen we natuurlijk alleen maar toejuichen he. Onderwerp van deze post is de Essence Caring Nail Oil. Ik heb zelf vreselijke nagels die heel veel verzorging nodig hebben. Helaas ben ik niet zo consequent in het verzorgen van mij nagels, de ene maand zien ze er heel goed uit, de andere maand, zoals nu, breken ze af, ziet het er droog uit ....
Deze nagelolie van Essence trok mijn aandacht en gezien het maar 1,99 euro kostte mocht 'ie mee in het winkelmandje !