zondag 31 maart 2013

Tag : My Cellphone !

Jajajaaaaaa, eindelijk is het zo ver, ik heb mijn Iphone ! Aanvankelijk zou ik een Samsung Galaxy S3 aanschaffen. Aangezien we net gingen samenwonen stond dat plan dan maar ff 'on hold' wegens budgettaire restricties. En gaandeweg ben ik dan meer naar een Iphone gaan neigen. Vorige week voelde ik me wat down en ik had een little pick-me-up nodig. Rechtsreeks naar de winkel om mijn Iphone dus !

De lieve Jemke van TheStyleAvenue tagde mij en de aankoop van mijn nieuw speelgoed is het ideale moment om deze te doen. Plus mijn vorige telefoon was echt het schrijven niet waard.


1. Welke telefoon heb je ?

Een Iphone 5 ! Kostte mij wel een rib uit mijn lijf, dit even terzijde.

2. Hoe lang heb je deze al ?

Een grote week ondertussen, hoera !

3. Welke mobiele telefoon zou je willen hebben ?

Ik heb datgene wat ik wilde dus er staat niets anders op de wishlist.

4. Kun je makkelijk zonder telefoon ?

Nee, ik ben graag bereikbaar. Mijn vorige telefoon had niet eens mobiel internet. Nu ben ik op alle mogelijke wijzen bereikbaar en ik kan echt niet van mn Iphone blijven !

5. Welke kleur is je telefoon ?

All black baby ! Ook het hoesje is zwart, die kocht ik er snel snel bij. Binnenkort ga ik eens op zoek naar leuke hoesjes !

6. Hoeveel apps heb je op je telefoon ?

Nog niet zo heel veel, een stuk of 15 nu. Maar ik moet nog op speurtocht gaan naar allerlei leuke apps !

7. Welke is je favoriet ?

De weheartit - app. Altijd leuke prentjes binnen handbereik, ik kan er uren door bladeren !
Oh en de Pill Reminder - app : zo handig !


Ziezo, dat was het. Neem gerust de tag over als je wil !

Vanaf nu zal je ook hier bij mij leuke Instagramcollages kunnen terugvinden, al moet ik er wel nog aan wennen dat ik nu een gsm met camera én internet heb.


Je kan me vinden op instagram onder thevalleydoll1201 !


xoxo
E.

woensdag 27 maart 2013

Tender Love & Care for my hair !

Haarolie, we kennen het ondertussen wel allemaal. Elk zichzelf respecterend haarverzorgingsmerk heeft overigens ondertussen een haarolie in zijn assortiement zitten, denk maar aan de L'Oréal Myhtic Oil, Kérastase Elixir Ultime, Elvive Extraordinary Oil ... De mogelijkheden zijn legio. Helaas zijn die niet altijd even goedkoop. Eentje van Kérastase kost zo-even een whopping 32 euro ! Niet goed voor de portemonnee dus. Voor de dames die liever niet zoveel geld uitgeven aan een haarolie, deed ik onlangs een leuke ontdekking !




maandag 25 maart 2013

Jeugdherinneringen !

Vele lichtjaren geleden, toen ik nog een klein meisje was, kreeg ik als cadeau vaak bad - en douchespulletjes van Yves Rocher. Je kent dat wel he, in van die leuke pakketjes en vaak in véél te zoete geuren. Ik vond het vroeger geweldig om zo'n dingen te krijgen. Heel vaak zat er ook een mini eau de toilette bij in geuren zoals vanille, framboos en perzik. En ik droeg natuurlijk niet liever. Sprayen maar die handel ! 


zondag 24 maart 2013

Cadeau ideetjes met cadeau.nl

Cadeaus kopen, I hate it ! Zeker als je niet goed weet wat je kopen voor iemand. Een handige oplossing is de leuke website cadeau.nl, waar je allerlei toffe hebbedingetjes en gadgets kan kopen. Ik koos er de Scratch Map uit, als cadeautje aan mezelf zeg maar ! Ik durf mezelf gerust een grote reiziger te noemen, al zal het dit jaar iets minder zijn. Alleen gaan wonen is expensive ! Maar ondertussen kan ik al wegdromen in mijn woonkamer van Peru, Bolivia, Miami ... En van zodra ik er ben geweest, kan ik het weg scratchen ! Zo wordt de wereld altijd maar een stukje kleiner.

De Scratch Map wordt geleverd in een mooie stevige metalen koker waar een wereldkaart op gedrukt staat. Je neemt er het metalen dekseltje van en binnenzit zit de scratch map, gewikkeld in vloeipapier om de kaart mooi te beschermen. De kaart zelf is heel stevig dus zal zeker niet gauw scheuren. Ik ga hem hier in een kader steken en ergens in de woonkamer zetten. 
De weg te krabben werelddelen zijn goudkleurig. Wat er achter zit als je weg krabt weet ik nog niet, hij is te mooi om er al aan te komen !

Dit is misschien wel iets leuks om cadeau te geven aan mijn zusje voor haar verjaardag, zij zal dit zeker leuk vinden ! Vanaf nu krijgt iedereen een scratch map van mij :-D !
De Scratch Map kost 23 euro en kan je kopen hier bij Cadeau.nl. De verzending gebeurt trouwens heel snel ! Handig als je nog last minute een cadeau nodig hebt. Een aanrader wat mij betreft !


xoxo
E.

woensdag 20 maart 2013

Esprit !

Ik kijk altijd uit naar de nieuwe trends voor de lente/zomer. Véél leuker dan de winter. Doe mij maar een frisse look in plaats van al dat zwart en bruin. Esprit heeft voor deze lente heel wat leuke trends voor ons in petto. Zo is het helemaal  in om in zachte kleuren rond te lopen. Staat altijd classy en chique, en toch kan je het zo casual maken als je zelf wil. Combineer een poederroze chino met een wit shirtje en een grijze cardigan en je bent helemaal in ! Het wordt hoog tijd om aan lente - shopping te doen me dunkt !  Deze trend doet mij ook altijd denken aan een rustig weekendje aan zee, met de haren in de wind en een zonnebril op de neus. 





Of streepjes, always a classic ! Als je een print hebt op je kledij, zoals streepjes, geeft dat meteen een ander effect en maak je je outfit net wat minder saai. Zeker de marineblauwe & witte streepjes, oh dat vind ik altijd zo cute ! Al moet ik eerlijk toegeven dat ik zoiets zelf niet liggen heb. Ondanks het feit dat ik aan de zee woon en zo'n sailor-trui eigenlijk in mijn kast moet liggen hebben ;-). Nee, doe mij maar streepjes op een rokje of kleedje, zoals hieronder. Office-proof én fashionable !


Zelf vind ik het altijd heel leuk staan om een simpel tshirt of blousje te dragen en dan gepimpt met een leuk vestje of cardigan. Wat denken jullie van deze hier, leuk he ?  En zo combineer je nog eens twee trends in één want ook de aquatinten zijn back voor de lente/zomer.



Ik zie mij al rondflaneren met dit vestje en een lichtgrijze jeans en een paar leuke ballerina's. Nu nog de zon en ik ben helemaal gelukkig ! 

De laatste nieuwe trends bij Esprit kan je heel gemakkelijk terugvinden op de Esprit blog. Er worden leuke collages gemaakt met uiteraard Esprit kledij én een linkje naar de webshop zodat je meteen je favoriete outfit kan aanschaffen. De Esprit webshop is trouwens een aanrader, ik heb hem zelf al meermaals gebruikt en de service is uitstekend !

Wie is ook fan van Esprit ?!

xoxo
E.

maandag 18 maart 2013

Een weekendje weg naar Center Parks !

De lente komt er aan en dat betekent dat het terug hoog tijd wordt om een weekendje met de vriendinnen te organiseren ! Eten, drinken en veel kletsen, that's what it's all about ! Een van mijn favoriete plaatsen om een weekendje door te brengen is Center Parks. Als kind ging ik er vaak heen met mn ouders en een ander gezin en dat vond ik altijd superleuk ! Eerst een hele dag spelen in het zwembad en dan 's avonds een groot bord spaghetti voor de neus, om dan als een blok in slaap te vallen, heerlijk !

Je vindt Center Parks in België, Frankrijk, Nederland en Duitsland. Er zijn in totaal veertien parken te vinden, dus er zit zeker wat bij voor iedereen ! Ik ben zelf enkel nog maar in België en Nederland geweest, maar het is mij altijd steeds goed bevallen.


Ga zwemmen in het subtropische zwemparadijs Aqua Mundo waar je 100 x op de wildwaterbaan gaat en de glijbanen eindeloos lang uittest. En snorkel tussen de tropische visjes, altijd leuk !



Of speel Dr. Livingstone in de Jungle Dome met de kids! In de parken kan je allerlei leuke activiteiten vinden zoals paardrijden, mountainbiken, boogschieten (a personal favorite!) of speel een  partijtje tennis of squash in het Sports Center. Ik herinner mij nog fietstochtjes met de mama en papa en die waren zo leuk want het park is eindeloos groot als je nog een kind bent !
's Avonds kan je gezellig iets gaan eten in een van de vele leuke restaurantjes in de Market Dome. Of je maakt gewoon zelf iets klaar in je cottage ! Een lekker glas wijn en goed gezelschap en je bent vertrokken voor een weekend vol plezier en zwempret ! Met de vriendinnen komt er vooral veel wijn aan te pas, maar ssst, we vertellen dat niet aan de mannen he ;-) !

Mijn favoriete park is De Kempervennen. Ik ben er als kind geweest en nu met de vriendinnen ook al een paar keer. Het ligt dicht bij de stad Eindhoven, waar je heel leuk kan shoppen. En, zeker niet te vergeten, een andere favoriet : De Efteling ! Je kan er een dagje naar de Efteling op uit trekken en 's avonds gewoon gezellig naar je cottage gaan, in plaats van de lange rit naar huis te doen. En dan duik je de volgende morgen terug gewoon in het subtropisch zwembad !

Voor de echte luxepoezen zijn er trouwens onder andere de Eden Vip Cottages, met een extra mooie design inrichting en een sauna ! Ooh hoe heerlijk is dat ! Als je daar niet van uitgerust geraakt ... Hmm ik droom al weg !


Jullie horen het al, hoog tijd om nog eens richting Center Parks te trekken. Met deze kortingscode voor Center Parks kunnen jullie ook een weekendje weg boeken naar Center Parks ! 

Wie heeft er nog zin in ?

xoxo
E.

zondag 17 maart 2013

Shopped me some fashion

Voor een keertje geen beauty, maar wel fashion. Ik kocht afgelopen week twee leuke items met de lente in het achterhoofd, laat ons even deze winterse temperaturen vergeten he. Het koude weer was ik beu en ik kocht mijzelf al twee leuke lente-items !



zaterdag 16 maart 2013

Délor S.O.S. Hair Colour Remover

Toen ik ongeveer 18 jaar was, ben ik mijn haar beginnen kleuren. Mijn originele haarkleur ziet er peper & zout-ish uit, voor zover je je daar iets kan bij voorstellen. Enfin, ik kwam tot de vaststelling dat ik stukken beter stond met een donkerbruine kleur en sindsdien heeft mijn haar altijd min of meer deze kleur gehad, met een blonde én een strawberry blonde periode ! Both of which I totally rocked btw !
Ik ga trouwens niet altijd naar de kapper om mijn haar te kleuren, ik doe het ook heel vaak zelf. Meestal blijft de kleur beter zitten als ik het zelf doe en het is superleuk om complimentjes met je haarkleur te krijgen als je het zelf gedaan hebt. Het is ondertussen al van vorig jaar juli of augustus geleden dat ik nog eens naar de kapper ben geweest om mijn haar te kleuren. En toen heb ik het een tijdje gewoon zo gelaten en niet gekleurd. In oktober werd het hoog tijd om het nog eens te kleuren en ik besloot het zelf te doen. Eerlijk gezegd, ik ben ook geen zo'n fan van kappers. Ik koos bij het Kruidvat de kleur Brownie uit van L'Oréal en ik kon er aan beginnen...

dinsdag 12 maart 2013

Goodbyes

Soms ben ik producten gewoon beu. Ze zijn niet noodzakelijk slecht of supergoed, maar ze kunnen mij niet meer bekoren. Door mijn verhuis kwam ik een aantal producten tegen die ik echt niet meer gebruikte. Gezien ik niet graag iets weggooi (tenzij het begint te stinken...), zette ik onderstaande producten op mijn wastafel, zodat ze zeker in het zicht staan en gauw opgebruikt zullen zijn.



1. De Rituals facewash heb ik al zéker een jaar. Hoewel het een erg goede reiniger is, vind ik hem al sinds dag 1 té geparfumeerd. Het stoort mij echt een beetje. En dat is wel jammer want dit is een van de betere reinigers die ik ken.

2. Nivea Pure & Natural reinigingsmelk. Deze is ook al meer dan een jaar oud. Tegenwoordig ben ik into micellaire lotions en kan een reinigingsmelk me niet meer bekoren. Toch ga ik deze nog opmaken.
Ook deze heeft een sterke geur waar ik niet zo goed tegen kan.

3. Olaz oogcontourengel. Tja, doet niets verkeerd maar doet ook niets bijzonders. Leuk om eens te proberen maar nu mag 'ie wel de deur uit.

4. Idem voor deze Abyssine eye cream van Kiehl's. Niet slecht maar ik heb al betere geprobeerd. Heel wat bloggers zijn grote fan, ik helaas niet. Het zal aan mij liggen zeker ;-).



5. Dior Healthy Glow complexion enhancer. Eens gekocht om mij een summer glow te doen geven. De ene dag vind ik dit een superfijn product, de andere dag doet het precies niets. Mag ook eens op geraken. Ik zou het ook zeker niet meer opnieuw te kopen. Te duur voor wat het maar doet.

6. Bourjois 123 perfect foundation. Noem een foundation en mijn oren spitsen zich ! Ook voor deze werd heel wat reclame gemaakt en ik heb me natuurlijk laten vangen door een leuke promo in het Kruidvat. Niet dekkend genoeg voor mij helaas. Toch ben ik een poging aan het doen om hem op te maken.

7. John Frieda Full Repair serum. Een zeer lopend serum dat mij niet altijd kan bekoren. Olie doet het precies meer voor mijn haar waardoor een 'gewoon' serum nooit goed genoeg lijkt.


Zo, 7 spulletjes om op te maken. Zo heb ik binnenkort terug plaats voor wat nieuws ! #motivation !

xoxo
E.

vrijdag 8 maart 2013

Lancome Visionnaire Serum - big love !

Over het Lancome Visionnaire serum heb ik al veel goede dingen gehoord. Heel wat beauty bloggers zijn een grote fan ! Zelf gebruik ik nog maar een jaar een serum en dat zelfs eigenlijk niet zo consistent. Maar met mijn 25 lentes is het tijd om serieus aan skincare te beginnen denken. Voor mijn verjaardag kreeg ik een bon van de parfumerie en ik wist al meteen wat ik er mee wilde kopen ! Zo huppelde ik een weekje later de parfumerie in, rechtsreeks naar de counter, 1 Lancome Visionnaire serum please !
Ik schrok me wel een hoedje aan de kassa want de dame had mij de grote versie van 50 ml gegeven, die een whopping 80 euro kost ! Whatever, dacht ik, zo kom ik wel even toe met mn serum. Maar ik heb mn lesje wel geleerd voor de toekomst, altijd zeggen welke versie je wil !



De flacon is appelblauwzeegroen met een metallic touch. Valt meteen op in mn stash en steekt er letterlijk met kop en schouders boven uit. Het serum heeft een pompje, just the way I like it. Als je op het pompje drukt komt er zeker niet té veel uit. Al moet ik toch zeggen dat ik liever een pompje en een half heb. Eén pompje is zo nét niet genoeg om mijn gezicht rijkelijk mee in te smeren. Het serum heeft een dikke structuur en is niet lopend. Het heeft ook een soort parelmoer glans. 



Het serum bevat de LR 2412 molecule, dat in staat zou zijn om van binnenuit de 'perfecte huid' te creëren. Deze molecule brengt een stroom aan microtransformaties op gang in de weefsels, waardoor de huid zichzelf corrigeert. Rimpels, poriën en imperfecties zouden moeten verdwijnen als sneeuw voor de zon.

Goed, dat is wat Lancôme zegt. Wat denk ik hier nu van ?
Door de parelmoerglans in het serum krijgt mijn huid alvast meteen een instant oppepper 's morgens. Het duurde wel een week of twee voor ik overtuigd was van dit serum. Aanvankelijk zag ik niet meteen als het iets bijzonders deed. Ondertussen heb ik gemerkt dat mijn huid en vooral mijn 'complexion' of hoe zeg je het, er stukken beter uit zag. Ook tegen de avond, na een lange dag op het werk, zag ik er nog steeds goed uit, al zeg ik het zelf !
Lancôme raadt aan dit serum 's morgens en 's avonds te gebruiken en het kan zelfs op de oogcontouren aangebracht worden. Dat moet ik nog eens proberen.


Is dit nu het allerbeste serum ooit ? Mwa dat kan ik ook moeilijk zeggen want ik heb hiervoor misschien twee andere serums (sera?) gehad, ik ben geen grote expert. Dus echt goed vergelijken kan ik natuurlijk niet. Naar mijn mening kan je binnen elk budget wel een fijn serum vinden, het is een kwestie van trial & error.

Vermoedelijk koop ik deze wel opnieuw, tenzij er tegen die tijd iets nieuws op mijn pad is gekomen. Alleszinds, ik begrijp volledig waarom andere bloggers hier zo enthousiast over zijn !

Wie heeft dit nog geprobeerd en wat is jouw favoriet serum ?

xoxo
E.

dinsdag 5 maart 2013

Personal update + new goodies

Hellooo iedereen !

Ja, ik leef nog ! Zoals ik al veelvuldig heb verteld hier op mn blog, we waren in the process of moving de laatste weken. Wel, afgelopen weekend zijn we eindelijk verhuisd ! Ons nieuwe stulpje is, afgezien van de luidruchtige bovenbuur, heerlijk ! Wat een plezier om niet meer te hoeven sleuren met tassen vol kledij en elke dag wakker te worden naast elkaar ! Vandaag is mijn Telenet in orde gekomen en morgen wordt de tafel en stoelen geleverd en dan zijn we er bijna. Ondertussen ben ik ook tot de vaststelling gekomen dat ik té veel beauty stuff liggen heb, maar dat belette mij niet om afgelopen weekend een bestellinkje bij ELF.be te plaatsen.

Het merk behoeft geen introductie meer denk ik. ELF staat voor low-budget maar toch kwaliteitsvolle make-up. Zelf heb ik al vaak op de website zitten snuisteren maar toch nooit eerder iets aangeschaft. De verzendkosten zijn namelijk behoorlijk hoog (6,95 eur). Een tip : schrijf je in op de nieuwsbrief, er komen regelmatig kortingsacties binnen. Zo ook dit weekend, 20 % korting op alle gezichts make-up. En mijn zusje was ook gewonnen voor het idee dus dat betekende een split van de verzendkosten. Niets hield ons nog tegen !





Ik bestelde voornamelijk blushes, een liquid highlighter en 3 penselen. Mijn zus bestelde een under-eye powder, een setting mist en de lock & seal die oogschaduw muurvast zou maken. Die staan helaas niet op de foto, ze was er al mee gaan lopen.

De eerste indrukken zijn alvast erg positief, binnenkort meer hier over ! Mijn blush stash is alleszinds gevoelig uitgebreid.


xoxo
E.



vrijdag 1 maart 2013

A new kid on the block : Bidutchy Montana ! + WIN WIN WIN

Ik heb de eer en het genoegen een nieuw zonnebrillenmerk aan jullie voorstellen, en dat nog wel van Nederlandse bodem ! Het merk in kwestie heet Bidutchy en werd opgericht door twee dikke vrienden met een fabulous idee !



De zonnebrillen zijn best speciaal want je kan ze aanpassen naar je eigen smaak. De lenzen kan je er heel eenvoudig uit klikken en vervangen door een flashy kleurtje. How cool is that !


De bril heeft een beetje de stijl van een Ray Ban Wayfarer, maar dan met een budgetvriendelijk prijskaartje. Verlang je al zo lang naar een Wayfarer, dan is de Bidutchy Montana misschien wel iets voor jou. Voor 34 euro is deze beauty van jou en je krijgt er nog paar verwisselbare lenzen in een kleur naar keuze bij !


Ik koos de Montana in Rebel Black met een extra paar lenzen in het roze ! Isn't it pretty ! De bril voelt heel licht aan en is erg mooi afgewerkt. Vooral het bidutchy logo aan de zijkant vind ik heel classy.

Het verwisselen van de lenzen kan erg eenvoudig, kijk maar even hier onder :



Het montuur is trouwens erg stevig want het is vervaardig uit kunststof met een rubberized coating, en de glazen zijn gepolariseerd. Dit betekent dat je ze het hele jaar door kan gebruiken zonder last te hebben van de zon in je ogen. De zonnebrillen zijn erg handig om te dragen bij het skiën of op vakantie wanneer je graag wat ravot in het zwembad op reis want ze kunnen wel tegen een stootje.




Zo'n bril is met andere woorden ideaal voor mij want clumsy is my middle name ! Maar, ik ga hem niet voor mezelf houden, ik geef hem liever weg aan één van mijn lieve lieve lezers ! That's right ! Je kan deze zonnebril gewoon winnen hier !


Wat moet je daarvoor doen ?

- Mij volgen op Bloglovin of GoogleFriendConnect.
- Voor een extra kans : volg me op Twitter.
- Laat een reactie na hieronder zodat ik weet dat je meedoet !



Meedoen kan tot zondag 10 maart !

En voor wie eenvoudigweg zo'n bril wil hebben in een kleur naar keuze, surf naar zonnebrillen.com & have your pick !

xoxo
E.