dinsdag 7 juni 2011

A beautiful glow with Orchid Rose Chanel

Vorige week toonde ik jullie mijn aankoopjes van bij ICIPXL en daar zat ook deze blush van Chanel bij.


Het was echt liefde op het eerste gezicht. Ik vind hem zooo mooi, er zijn haast geen woorden voor. Ik swatchte hem in de winkel en zei meteen tegen de verkoopster : this one pleeease ! That was NOT part of the budget ! Maar ach, af en toe moet het kunnen he. Hoewel ik dat tegenwoordig nog al vaak zeg.

Soms vraag ik mij toch af hoe ik zo lyrisch kan worden over een blush .. Mijn vriend zou alweer met zijn ogen draaien.De blushes van Chanel vind ik echt van sublieme kwaliteit. Mooie diepe kleuren en ze blijven lang zitten. Dat mag wel voor zijn prijs. Deze lieverds kosten zomaar ff 36 euro ( slik !). Maar oh boy oh boy, it's worth it !


Orchid Rose is een diepe rozebruine kleur met lots of glitters ! Ik vind hem geweldig ! Het licht vandaag is niet fantastisch dus ik heb ff een fotootje van CaféMakeUp geleend. Geweldige blog by the way.

 De verpakking is ook to die for ! Van degelijk materiaal gemaakt en bijgevolg stevig. Je kan hem al eens laten vallen, als je zo'n kluns bent zoals mezelf. En zeg nu zelf, hoe heerlijk is het niet om zo'n Chanel doosje uit je tas te flashen om ff in het spiegeltje te kijken.


De borsteltjes die er bij worden geleverd vind ik ook van hele goede kwaliteit. Beter dan de standaard rommel die bij make up zit. Pluspunt I tell you ! Erg handig voor onderweg. En er zit ook een spiegeltje bij. Ik heb ook even de vergelijking gemaakt met mijn andere Chanel Blush- Espiègle.
Ze lijken goed op elkaar, maar toch zijn ze elk net iets anders.

 Links Espiègle, rechts Orchid Rose. Espiègle is net iets rozer.

 Boven Espiègle, onder Orchid Rose

Rechts Espiègle, links Orchid RoseEspiègle neigt wat meer naar het oranje terwijl Orchid Rose bruinroze is. Ze hebben allebei lots of glitters. Maar dat is zo bij elke Chanel Blush, toch de Joues Contrastes. Ik denk niet dat ik al een matte blush heb gezien van Chanel. Hmm I want them allll !!!
Links zie je Espiègle en rechts Orchid Rose. I knoow, de foto's zijn niet zo goed, maar het licht is echt erg vandaag.
Zoals je ziet is Espiègle meer oranjeroze en Orchid Rose meer bruinroze ( of rozebruin :p hihi).

Conclusie of the day : Chanel blushes zijn hun geld meer dan waard. I knooow, prijzig, maar als je eens lekker luxueus wil doen, haal dan zo eentje. Ze zijn heerlijk. En ze ruiken nog eens lekker ook !

Als afsluiter som eye candy ( en wss mijn collectie binnen een jaar, haha ! )Hebben jullie wat van Chanel liggen ?

3 opmerkingen:

  1. ik weet precies hoe je je voelt! Dit had ik toen ik mijn Chanel blush van de kerstcollectie zag. IK was er meteen verliefd op! en nog steeds als ik m in mijn handen heb haha!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Oooh hier word ik echt veel te enthousiast van!

    BeantwoordenVerwijderen