vrijdag 3 juni 2011

Vers van de Pers - MAC Flighty Collection

Daarnet kreeg ik leuk emailtje binnen van MAC dat de nieuwe collectie gauw in de winkels ligt en ze heet Flighty !

Uhm, vreemde benaming vind ik persoonlijk. Ik krijg geen Flighty gevoel bij het zien van de promo pic, eerder een bloemerig gevoel bij het zien van de kleurtjes :d  Of ligt het misschien aan mij ? Als je de foto beter bekijkt zie je wel veren in de verschillende kleuren, veren - vliegen - flighty ....? Maar ik dwaal weer af he  kijk gewoon ff lekker mee !De collectie bestaat uit 16 Big Bounce Shadows. Ik tel er nou wel maar 15 op de foto maar bon, de 16e kon er niet meer bij zeker ?

Ik heb er al over gelezen een tijdje geleden op Temptalia.
Christine van Temptalia wist niet goed wat er mee aan te vangen. Ze konden niet gebruikt worden op zichzelf, blijkbaar creasen ze nogal en blijven ze totaal niet zitten. Als primer ging het al beter volgens haar en met poeder er nog eens bovenop gaf dit het beste resultaat. Maar ze was er helemaal niet tevreden over. Het product kreeg een D, wat echt heel erg laag is voor Temptalia. Lees gerust eens haar artikel na hier.


Op de foto's zien ze er idd nogal creamy en non-consistent uit.  Ze zijn precies nogal waterig. Indien dit zo is, kan ik me wel goed inbeelden dat ze niet goed blijven zitten.
Ach, you know what they say : the proof is in the pudding ! Je moet het gewoon zelf uittesten he. Maar ik denk dat dit niets voor mij zal zijn.
De mascara's daarentegen zien mij er wel wat uit !  Ik gebruik altijd zwarte mascara maar zo'n groene of paarse lijkt me wel wat. Deze zijn limited edition. Hmm pretty pretty pretty !!!


Zijn jullie enthousiast over Flighty van Mac of laat je deze passeren ? 

7 opmerkingen:

 1. Ik had het ook gehoord en gelezen dat ze gaan creasen maar weet je wat! Ik wil er toch minstens 7 van! Echt waar. Ik heb wel een trucje voor dat creasen! En eerst zien dan geloven!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik ben vooral nieuwschierig naar de mascara's!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. @Peggy : Haha, dan ben ik al benieuwd naar je post hierover ;-) to be continued he dan !
  @missmatc : jaa, ik vind ze echt mooooi

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Inderdaad, ik heb er vandaag 3 gekocht. Ze voelen redelijk waterig aan, ik ga ze meenemen op vakantie en eens testen! De grijze mascara heb ik trouwens bij iemand gezien, was super mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. omygosh ik ben GEKop gekleurde mascaras!!geven altijd iets extraleuks aan je look, zeker als de rest simpel blijft! ben benieuwd!

  xoxo
  Farah van Fashionfabrice

  BeantwoordenVerwijderen
 6. die mascara's lijken me fijn ! :)

  BeantwoordenVerwijderen