dinsdag 23 augustus 2011

Personal - Afgestudeerd !
Hi lovelies ! 

Eergisteren vertelde ik jullie dat er geen post online kwam omdat ik een examen had. Vandaag heb ik beter nieuws : ik ben geslaagd en mag mijzelf dan ook vanaf nu Master in de Rechten noemen.

Ik kon bijna huilen gisteren toen de prof me vertelde dat ik geslaagd was. Het was echt een stressy periode voor mij. Slechts één herexamen en dan nog in mijn allerlaatste jaar. Ik zag al allemaal doemscenario's opduiken en mezelf door het leven gaan zonder diploma, maar ik ben er toch geraakt !


Dankjewel iedereen ook voor de lieve berichtjes hier en op twitter, dat apprecieer ik enorm !

Ik ben nog maar weinig zo gelukkig geweest als gisteren ! Het doet ongelofelijk vreemd om effectief gedaan te hebben met school, gewoon voorbij is het. Een vreemd gevoel maar tegelijk erg leuk. 
Normaalgezien doe ik er nog een jaartje bij, dus we zijn er nog niet, maar ik ben blij om toch al 1 diploma te hebben ! #happydance !!
Vandaag zoek ik mijn lesrooster voor volgend jaar uit en ga ik eens flink in mijn kleerkast rommelen, want het is hier een zootje na afgelopen week. Oh en ook eens cupcakes bakken, dat is al een eeuwigheid geleden ! En dan komt er morgen terug gewoon een post online !

xoxo

7 opmerkingen: