maandag 12 september 2011

Mac Zoom Fast Black Lash mascara
In de VS kocht ik een Look in a Box van Mac bij de Estée Lauder Company store en daar zat ook deze superfijne mascara bij.
Aanvankelijk vond ik hem maar niets. Veel te klonterig, vreemd borsteltje, ik ging hem zo de vuilbak in kieperen. 
Maar, ik heb hem uiteindelijk toch een kans gegeven en hij bevalt me bijzonder goed.


Mac mascara's zijn nochtans niet zo populair, had ik hier en daar al vernomen. Wel, deze kan ik zeker en vast aanraden.
Het vervelendste vind ik persoonlijk dat er téveel mascara aan het borsteltje hangt, dus je moet hem zeker eens afvegen aan de huls. Zoniet wordt het één grote klodderboel.
En bij het aanbrengen mag ik ook niet té wild en kwistig zijn, of het hangt overal. Dat zijn eigenlijk al twee nadelen :d 


Maar, de mooie lange wimpers die ik er van krijg, maken veel goed.
Kijk zeker eens naar het artikel hier onder, daar heb ik de deze mascara op.Over de verpakking kan ik kort zijn. Die is typisch Mac : strak en zwart. Eigenlijk best wel handig om terug te vinden in mijn stash. 
 Ik heb er geen idee van hoeveel hij kost, maar ik dacht dat het rond de 15 euro was. Dat is zo nog net de middenmoot qua prijs. Ik vind hem zeker de moeite waard, al vergt het enige vorm van handigheid, maar eenmaal je het doorhebt is het een bijzonder fijne mascara in gebruik.


Hebben jullie al Mac mascara geprobeerd ?3 opmerkingen:

  1. Nog niet geprobeerd. Zoals je in het artikel zegt: ik hoor niet zo veel goeds over de MAC mascara's. Ook deze zou ik niet proberen, zou het altijd afkuisen van het borsteltje te veel gedoe vinden. Bovendien zijn de mascara's niet supergoedkoop en ben ik best blij met Maybelline- of L'oréal-mascara's.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Een MAC mascara heb ik zelf nog niet geprobeerd. Ik zweer bij Maybelline :)

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Ik ben ook niet zo te vinden voor de MAC mascara's, dat is gewoon niet het sterke punt van Mac.

    BeantwoordenVerwijderen