maandag 31 oktober 2011

Diorskin Forever FoundationEen aantal weken geleden waren er heel wat reviews in beautyblogland over de nieuwste Dior foundation. Needless to say dat iedereen razend enthousiast was, anders had ik hem ook niet gekocht. Aah ik bezwijk altijd onder marketingtrucjes en dan heb ik de prachtige reclame met Nathalie Portman nog niet vernoemd. Damn that girl looks gorgeous ! Ik kon mezelf dan ook niet langer bedwingen en heb deze baby aangeschaft.
Het heeft eventjes geduurd voor ik hier een review over schreef, omdat ik hem echt wel goed wilde testen. 


Sooo, okay this stuff is amaaaaazing ! 
Ik lig niet snel steil achterover van foundations, meestal vind ik ze prima, heb zelden te klagen en af en toe ben ik enthousiast maar die status heeft enkel de EL Double Wear foundation. 
Vooreerst de verpakking : die is, zoals we van Dior gewend zijn, prachtig. Het kartonnen doosje alleen al straalt luxe uit. De flacon zelf is van mat glas, heeft een chique blauwe dop en een handig pompje. Dat vind ik zoo gemakkelijk, geen gekluts met foundation.


De foundation zelf dan voelt erg licht aan. Ik hoef ook het pompje niet volledig door te duwen om er voldoende foundation uit te halen. 
De dekking is medium tot full. Met één laagje heb je een medium dekking, ik doe er altijd twee op. Can't help it, I like full coverage. En the best part : de foundation voelt zoo licht aan. Ik heb helemaal niet het gevoel dat ik foundation op heb. Het is ook niet nodig om af te poederen, terwijl ik normaal echt niet zonder finishing powder kan. De foundation blijft ook een volledige dag mooi zitten, ik sta er zelfs van versteld hoe goed ie er nog op zit na een lange dag.De foundation bestaat ook in een compact versie. Ik ben niet zo into compact foundation maar heb hem toch al eens getest in de parfumerie en ben er stiekem toch een beetje gek van. Nog iets voor op de wishlist dus !
Voor mij is dit een rebuy, zeker en vast ! 

Hebben jullie deze al getest ?

De DiorSkin Forever Foundation kost 47 euro in de parfumerie ( auch !)

9 opmerkingen:

 1. Van Dior heb ik nog geen foundation geprobeerd. Ik hou ook wel van foundations die voldoende dekking geven. Goedkoop is hij niet maar als je er echt tevreden van bent, is hij zijn prijs wel waard natuurlijk :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik moet je helemaal gelijk geven, deze is echt een TOPPER! Ik ben er ook heel blij mee!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Oh, de campagne vond ik al top, maar na al die reviews wil ik hem ook! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik ben er ook heel tevreden van!
  Hij blijft inderdaad lang zitten en afpoederen is niet echt nodig. ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik heb deze een keer op mij laten testen bij een Dior counter, het probleem is gewoon dat ik een nogal vette huid heb en het met foundation nog eerder gaat glimmen en het heel moeilijk is om een foundation te vinden die mooi bij mijn huid matcht.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Hij is een beetje prijzig maar wat lijkt hij me fijn!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Mij lijkt die compacte variant wel wat, maar helaas ben ik gierig/krenterig aangelegd haha. Blijft wel leuk om dingen over duurdere producten te lezen

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Het lijkt me zo'n fijne foundation. Ik vind hem alleen te duur

  BeantwoordenVerwijderen
 9. ik heb m ook had m van me moeder gehad die vond t niks vind t nou niet echt bijzonder meng m met me photofinish foundation van catrice

  BeantwoordenVerwijderen