zondag 18 december 2011

Christmas Spirit - Love ActuallyDit weertje maakt mij echt een beetje soft & sappy. En dan heb ik meteen zin om naar mijn aller aller aller meest favo film éver te kijken. Love Actually !
De film volgt het leven van acht mensen in Londen, één maand voor Kerstmis, die allen een hectische tijd beleven en somehow allen verbonden zijn met elkaar. De film is gevuld met ongelofelijk grappige en dan weer trieste momenten. Het is de perfecte combo van happiness & life lessons.
Er spelen heel wat bekende acteurs in mee zoals Hught Grant, Emma Thompson, Colin Firth, Liam Neeson, Keira Knightley ..  De film dateert uit 2003, ondertussen al bijna acht jaar oud, maar ik geraak hem maar niet beu.  Het gaat van de gay tourmanager naar de vrouw die vastzit in een saai huwelijk, de man die net werd bedrogen door zijn vriendin en liefde vindt in Frankrijk tot de prime minister die valt voor een secretaresse uit the dodgy part van Londen.
Deze bekijk ik zelfs in de zomer, zo mooi is ie.  En elke keer opnieuw moet ik traantjes laten, omdat het zo verdomd ontroerend is & all very true.
Kijk maar zelf even mee naar een aantal stills uit de film.Ik heb hem al ontelbaar veel keer gezien en weet je wat, vanavond kijk ik hem lekker opnieuw !

xoxo sweets
6 opmerkingen:

 1. deze film blijft leuk. ik vind hem ook erg leuk

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik heb hem ook thuis liggen maar moet hem nog steeds zien! Toch maar eens gaan kijken een dezer dagen. :D x

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Jaa zo leuk is die, de nieuwe film 'new years eve' wat nu in de bios is zou ook in die trend zijn :)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik vind dit een fantastische film, ik heb hem een paar keer gezien en vind hem nog steeds super!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wow volgens mij is die man van 'invite him out for a drink..' prof Sneep van HP!

  BeantwoordenVerwijderen