vrijdag 23 december 2011

Ooglook met Gosh & Catrice

Begin deze week toonde ik jullie mijn aankoopjes uit het Kruidvat, vandaag een korte post met een ooglook. Wat heb ik gebruikt ? Aubergine van Gosh en Luke Sky-Stalker van Catrice

Swatches
Ik moet zeggen dat beide niet erg gepigmenteerd zijn. Aubergine moest ik opbouwen met een paar laagjes en Luke Sky-Stalker is eigenlijk een transparante oogschaduw met glitters. Volgens mij is ie eerder bedoeld om over oogschaduw heen aan te brengen, om het wat extra glitz te geven zeg maar.


Ik kijk precies een beetje scheel

Wat heb ik gebruikt ? Als primer de UD Primer Potion en als basis oogschaduw nam ik Sin uit het UD Naked Palette. Daarna deed ik er Aubergine over, een paar laagjes en dat blendde ik ook uit naar boven. Als highlighter gebruikte ik Virgin uit het Naked Palette. En om het geheel af te maken deed ik Luke Sky-Stalker over de Aubergine kleur.
Ik denk dat ik deze look ga dragen met kerstavond. Past perfect bij mijn marineblauw kleedje ;-) De glitteroogschaduw komt niet tot zijn recht op de foto, het zijn dan ook nogal chunky glitters die volgens mij ook niet zo goed zullen blijven zitten, maar in real life is het resultaat wel leuk.

Op de volgende foto's heb ik de oogschaduw nog wat meer naar boven toe uitgeblend.



Voorts heb ik Mac Zoom Lash Fast Black mascara gebruikt en een paarse liner van Rimmel.
Ik vind Aubergine wel een leuke kleur. Die van Catrice is nu niet meteen een musthave naar mijn mening.
Wat vinden jullie ?

xoxo sweets

11 opmerkingen: