maandag 12 december 2011

Winter Wonder Pond'sIn de VS kocht ik een potje Pond's Dry Skin Cream. Jullie kennen misschien wel de Pond's Cold Cream, dit stond een aantal jaar geleden bekend als hét favoriete middeltje van Kylie Minogue. Ik betwijfel ten zeerste dat zij haar pretty skin (enkel) aan dit te danken heeft. Maaar ik wil er wel eens mijn mening over geven want ik ben heel enthousiast. Pond's is een een echte oerklassieker en ik kan echt begrijpen waarom. De crème krijgt zelfs a whopping 9,3 op Totalbeauty.com ! Trust me, that's good !Aanvankelijk kocht ik hem omdat ik een gigantisch droge plek ( vermoedelijk gevolg van micellaire lotion) onder mijn oog had en natuurlijk geen medische oplossing daarvoor bij had. Dus dit moest het dan maar doen. Ten eerste : it didn't :d ! Ik heb er toen iets anders op gevonden, maar dat komt een andere keer wel aan bod.
Maar, ik begon hem te gebruiken als nachtcrème en merkte dat ik elke ochtend met een zijdezacht velletje op stond. En dat for only 5,99 $ ! Ofzoiets ;-)De crème zit in een grote stevige pot. Die vind ik helaas niet zo handig. Nu is er nog niet veel uit, maar eenmaal ik naar de bodem toe werk ga ik er diep moeten inzitten met mijn vingers en dat is natuurlijk niet zo netjes ( jaja spateltjes, I know). 
De crème heeft een neutrale geur en is heel gemakkelijk uit te smeren. Ik smeer graag royaal maar eigenlijk heb je niet zoveel nodig, wat de crème dan ook weer zuinig in gebruik maakt. 
Het is wel een zeer rijke crème wat het niet zo aangewezen maakt voor de vette huid. De naam zegt het natuurlijk al zelf : " dry skin cream".
Ik ben hier heel enthousiast over, voor zo weinig geld heb ik een uitstekende nachtcrème. Helaas is Pond's niet te koop in België. Wie naar de UK of de VS gaat vindt het merk daar in elke pharmacy. In Nl vond ik ook geen verkooppunt. Wie het wel weet mag het altijd eens in de reacties vermelden natuurlijk.Naast deze zalige crème zou ik graag eens de Cold Cream uitproberen. Dit is een cleanser die je moet inmasseren in je huid en dan eenvoudig afwassen en je zou een zalig zacht huidje moeten hebben. Dit gaat zeker op de testlist !


xoxo sweets

11 opmerkingen:

 1. Die creme wil ik al zooo lang uitproberen maar op ebay ofzo bestellen is niet te doen, te hoge verzendingskosten. Kzal eens naar NY moeten gaan :D alleen voor deze creme ntrlk :p

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hmm ja de klassieker van Pond's.. Het is bijna absurd om deze te bestellen want je betaalt meer aan verzending dan de waarde van de pot zelf. Een van die dingen die je eens van 'op reis' moet mee terugbrengen :)
  Leuk dat je niet zuinig moet zijn ermee he!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik kende het merk van naam, maar nog nooit iets van geprobeerd. Moet duidelijk eens naar NY, lol!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Jammer dat dit product niet in België (en ik denk ook Nederland) beschikbaar is.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Die cold cream wil ik ook een proberen. Nu hem nog te pakken krijgen :)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Klinkt goed! Ik heb trouwens al een tijdje een nieuw blog, zou je willen kijken? http://keepingupwiththekelly.blogspot.com/

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Klinkt als een erg fijn merk! Kende het nog niet, maar moest ik toevallig eens de grote oversteek wagen, wil ik 'm best uitproberen^^

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Het klinkt goed zeg! Aleen jammer van de verzendkosten idd! x

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Wat grappig! Ponds is al zo oud als de straat zoals wij dat zeggen. Ik herinner het me van mijn mama en die gaat ondertussen al naar de 80...

  BeantwoordenVerwijderen