vrijdag 3 februari 2012

Rimmel - Kate Moss Lipsticks


Er loopt al aan aantal weken een actie waarbij alle Rimmel producten aan 5 euro zijn ( itt tot de gebruikelijk +- 10 euro) dus ik kon het niet laten om eens de nieuwe Kate Moss lipsticks uit te testen. 
In totaal zijn er een achttal kleuren dacht ik, in het kruidvat heb ik jammer genoeg nog maar 4 kleuren gezien. Maar dat kan natuurlijk de pret niet drukken.  De twee lipsticks die ik kocht zijn 03 en 05. Over de ' naam'  hebben ze waarschijnlijk lang  moeten nadenken...03 is een perfecte nude kleur. Niet té veel niet té weinig. 05 daarentegen is een roze kleur die er op het eerste zicht fel uit ziet maar op de lippen valt het wel goed mee vind ik. Een echte kleur op de lippen is ook voor mij soms nog eens wennen maar, I like it !
De lipsticks hebben een soort snoeperige geur. Het stoort mij niet zo hard maar kan me inbeelden dat niet iedereen dat even fijn vindt.  
Over de verpakking niets dan lof, een mooie zwart huls met een handtekening van Kate Moss. Heel leuk gedaan, zo vind in ze meteen terug in mijn stash.  De kleuren zijn behoorlijk langhoudend vind ik, een drankje overleven ze. Na een maaltijd mss best even bijstiften.
Een goed koopje vind ik ! Haast je nog naar het Kruidvat indien je ook van deze korting wil genieten 
!

Links 03 en rechts 05


xoxo !

15 opmerkingen:

 1. Ziet er erg goed uit zo!

  lieve groetjes,
  Zeynep

  zeynnepp.blogspot.com

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Mooi lipsticks, snoeperige geur, naaaaam! Ik vind de kleuren gorgeous, de nude one is amazing, maar de rode is het mooist!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Mooie kleurtjes,

  ps ik volg je vanaf nu , volg je me terug? x

  BeantwoordenVerwijderen
 4. 03 lijkt me een fijne kleur voor mij!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. You have got a brilliant blog! Great post too! Very inspired! You're pretty impressive! Looking forward to more posts and have a great weekend!!! :-) :-) :-)  the-white-list.blogspot.com

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Twee mooie kleuren ! Ik heb ze zelf nog niet geprobeerd.

  BeantwoordenVerwijderen