woensdag 7 maart 2012

E.L.F.




Bij het pakketje dat ik van de lieve Sofie kreeg zaten ook drie brushes van E.L.F. En to be honest, ik ben best wel verbaasd over de kwaliteit. Ik gebruik deze brushes tegenwoordig vaker dan mijn Zoeva kwasten. Ja, I know, ik heb niet zoveel fancy schmancy kwasten van MAC enz .. Student,you know ( laten we het feit dat ik 50 euro voor een blush geef even vergeten, okay ?).


De blending brush gebruik ik het vaakst. Hij is compacter dan mijn MAC 224 en minder hard dan de blending brush die ik van Inglot heb. De brush blendt heel mooi en verliest geen haren. Oh en het 'design' is ook niet mis. Eenvoudig wit, ik vind ze heel gemakkelijk in rommeldoos die ik mijn make up bag noem. 



De andere twee zijn shadow brushes. Het zijn platte borstels, de ene is wat breder dan de andere. Deze gebruik ik graag om een lichte basiskleur op mijn bewegend ooglid aan te brengen.

Ik ben aangenaam verrast door deze brushes en zou zeker overwegen om er nog meerdere te bestellen. So again, thank you Sofie ! 

Hebben jullie al E.L.F. brushes geprobeerd ?

xoxo

11 opmerkingen:

  1. Ja en ben er ook wel tevreden van. Vooral de blending brush vind ik goed om preciezer mijn oogschaduw in de crease aan te brengen. Hun studiokwasten zijn trouwens ook super! Als je er bestelt, moet je er ook zeker enkele van die lijn bestellen.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik heb nog nooit ELF kwasten gebruikt. Die eerste kwast ziet er anders zeker niet slecht uit!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Ik heb ook een heel rese ELF kwasten en ik vind ze stuk voor stuk wel goed eigenlijk!

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Klinkt goed zeg :)
    Ik heb er zelf nog geen ervaring mee.

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Ik ken ELF ook, al veel gekocht daar, heel tevreden over de brushes!! Ik gebruik ze dagelijks, idem oogschaduw- en blenderbrush.

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Mooie brushes van ELF! Ze zien er goed uit, zelf heb ik een Blending Eye Brush, echt geweldig. Dit is echt mijn favoriete blendingskwast ever. :)

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Dit zijn ook twee van mijn favorieten! Ik gebruik deze dagelijks. Ik ben echt blij dat je er blij mee bent! Je denkt dus elke dag aan me ;)

    Groetjes

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Ik heb er 2 van elf. Een poederkwast, die ik niet zo fijn vind omdat hij prikt. En een hele fijne schuin afgesneden oogschaduwkwast, die ik vrijwel elke dag gebruik!
    x SpringVibes

    BeantwoordenVerwijderen
  9. ik heb er echt véél van elf, en ik ben er echt super tevreden over x

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Ik heb nog geen brushes van ELF geprobeerd... eerlijk gezegd heb ik zelfs nog helemaal niks van ELF geprobeerd. Moet er nodig eens van komen!

    BeantwoordenVerwijderen