zondag 4 maart 2012

Review Gosh Primer
Dag lieve lezers,

Vooreerst mijn welgemeende excuses voor het gebrek aan blogposts de afgelopen week. Het is nogal druk en ik zit met a personal situation die veel van mijn gedachten vergt en die mij wat concentratieproblemen bezorgen. Maar goed, over naar de orde van de dag, of ja, avond terwijl ik dit schrijf ;-). 
Aandachtige lezers zoals jullie zijn, zullen jullie ondertussen wel weten dat het aangeraden is om een primer onder je foundation te dragen. Op die manier blijft die langer en mooier zitten. Een tijdje terug kocht ik tijdens een actie de Gosh Primer, die behoorlijk bekend is onder beautylovers. Hij kost 15 euro maar ik kon hem op de kop tikken tijdens een 1+1 actie dus het was maar aan de helft van de prijs, yay !
Over de verpakking ben ik ten eerste al tevreden, stevig plastic met een pompje. Ik heb een hekel aan producten zonder pompje, altijd teveel gedoe voor mij. De primer zelf is transparant, behoorlijk vloeibaar. Geen dikke massa die het gezicht dicht plamuurt. Het smeert gemakkelijk uit en het voelt ook niet aan alsof er iets op het gezicht zit. So far so good.  Maar nu het belangrijkste, houdt de primer mijn make up langer en is ie beter dan andere primers ? Wel, ten eerste, dat is geheel persoonlijk. Deze primer doet het niet slecht maar kan helemaal niét op tegen mijn Clarins Baume Beauté Eclair. Ik moet niets anders meer hebben. En in vergelijking met de Vitamin C primer van The Body Shop vind ik deze van Gosh ook onderdoen. Dus ik zou hem eerlijk gezegd niet opnieuw kopen. Hij zal voor velen het best prima doen, maar ik ben ondertussen die van Clarins gewoon en daar kan niets tegen op. 

Hebben jullie ervaring met de Gosh primer ?


xoxo !

11 opmerkingen:

 1. hij lijkt me erg fijn! maar eerst de primer van catrice opmaken

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik heb die van Gosh ook en hij is best ok :). Maar heb idd zoveel goede dingen gehoord over de Clarins Primer en zat ervoor te sparen! Hopelijk is hij idd zo goed als iedereen beweert!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik heb deze ook.. net als jij gekocht bij een 1+1 actie. Ik weet eigenlijk niet goed wat ik er precies van moet denken..ben er in alle geval niet helemaal weg van. Die Clarins baume beauté éclair komt nu wel op mn o zo veel te grote wishlist dankzij jou :p

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik heb deze ook maar vind hem niet echt "wauw". Heb ook de indruk dat na verloop van tijd mijn huid wat glimt door alle silliconen in de primer.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik heb hem stiekem in de winkel al meerdere malen getest, maar de hoeveelheid siliconen hielden mij tegen. Heel raar, want ik heb meerdere primers op siliconenbasis, maar het voelde net alsof ik mijn huid dichtsmeerde op mijn hand? Weird, yes. Maar hij is blijkbaar ok. :') Ik houd mij vast bij de Prep + Prime van MAC.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik heb deze vrij lang gebruik maar ik vind hem niet meer zo fijn. Iets te veel siliconen wat mij betreft.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. ik heb die nog niet uitgeprobeerd :)

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ik heb deze ook gehad en vond hem super tot ik de Pro Prime van Nars probeerde :-) Die is 'da bomb' ! :-)Helaas ook heel prijzig, dus opteer ik voor de budgetvariant :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Ik heb deze ook al gehad,heel fijn!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. volgens mij is dit zo'n meest simpele siliconen primer, Sephora heeft ook zo'n die hierop lijkt. bij mij werken die dingen ook nooit echt :P

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Ik gebruik hem ook af en toe, en ik vind hem best leuk! Al heb ik die van Clarins nog niet gebruikt, dus dat moet ik misschien ook maar eens gaan proberen ;)

  BeantwoordenVerwijderen