maandag 28 mei 2012

En Vogue - Chanel Rouge Coco Shine
Denken jullie bij En Vogue meteen aan de Amerikaanse groep met songs à la Never gonna get it, Riddle, Free your mind en andere powergirl songs ? Ik alleszinds wel. Maar daar gaat deze post vandaag niet over. De goden waren mij gunstig gezind gisteren want ik kreeg van mama een lipstick ! We doken 's middags even de Oostendse winkelstraten in om een laat communiecadeautje te kopen. Moeder had nog een bon voor de IPXL en wilde een nieuwe lipstick. Aldaar gekomen was ik  helemaal in de ban bij het zien van een lipstick uit de Chanel zomercollectie en ik mocht hem meenemen van mama, joepie ! Dat gebeurt niet veel dus ik was very happy.  

De lipstick in kwestie is een Rouge Coco Shine met de leuke naam En Vogue. In de winkel zag het er een koraal/tangerine kleur uit maar op mijn lippen is het eerder roze met een vleugje oranje door. Of hoe het licht kan verschillen he. Jullie zijn vast wel al bekend met de Rouge Coco Shines. Dit zijn eerder goed gepigmenteerde lipbalms en blijven bijgevolg minder lang zitten dan een "echte" lipstick. Ik droeg hem gisteravond en vond dat de kleur best wel een paar drankjes lang mooi bleef zitten. En maar goed ook want zo'n lipbalms smeren nogal rijkelijk en zijn sneller op dan een gewone lipstick. Dat heb ik gemerkt met mn Dior Addict Shine lipstick die ook zo'n lipbalm-ish finish heeft. 
De kleur : I love it ! Echt helemaal zomers en ideaal met zo'n weertje. Het is best een 'felle' kleur, voor mij dan toch want ik draag meestal nude kleurtjes op mijn lippen. Maar ik heb me voorgenomen om wat vaker voor kleur te gaan op mijn lippen en heb de afgelopen dagen een aantal lipsticks geshopt dus die passeren zeker nog de revue de komende dagen. Ik moet wel zeggen, zo'n felle kleur op mijn lippen combineren met de rest van mijn make up vind ik persoonlijk niet zo eenvoudig want het kan nogal gauw too much zijn. Maar met zo'n heerlijk weer hou ik mijn make up toch liever simpel dus daar moet ik me op zich niet zoveel zorgen over maken ;-) ! Op de laatste foto zie je een deukje in de lipstick, ik ben weer onhandig geweest met het dopje... typisch Eva.

Wat vinden jullie van En Vogue ? Ik kan hem iedereen aanraden, het is een prachtige kleur en nu wil ik nog meer Rouge Coco Shines hebben ! 

xoxo !

11 opmerkingen:

 1. Ik vind hem prachtig! De kleur is helemaal in, helemaal zomers en lekker opvallend!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Mooi! Ik houd wel van de muziek van En Vogue, dus vind het leuk dat er een lipstick met hun naam is :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Toen ik het plaatje zag, wist ik meteen wie het waren! YES, zij waren goed. :) Wat leuk dat die lipstick van Chanel, oh my god, kwijl wat een amazing verpakking, daarnaar vernoemd is! Mooi kleurtje ook, true, helemaal hot voor deze zomerse daagjes.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik vind het muziek goed en ik vind de kleur ook mooi. Dragen die handel! Laat ze maar in Oostende eens zien hoe ze dat moeten doen ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wauw, die staat op mijn wishlist! Had hem al eerder gezien op YouTube bij FleurDeForce en zat toen ook letterlijk te kwijlen over dat kleurtje!

  BeantwoordenVerwijderen