vrijdag 4 mei 2012

Kérastase Cristalliste
De laatste weken kon je er haast niet om heen, overal werd er met blogposts over de nieuwe Kérastase lijn, rond de oren gesmeten. Mijn interesse was gewekt door al die positieve reviews en yours truly wilde natuurlijk ook wel eens weten wat er nu zo speciaal was aan die producten. Luck was on my side, want ik won bij de lieve Diana van A Pretty Beautiful Life, een setje met de Cristalliste producten. Yay ! En thank you honey ! 

De verpakking is ten eerste al gorgeous ! Ik word niet zo gauw lyrisch van haarproducten en al zeker niet  van de verpakking, maar dat suikerstokroze staat toch super leuk in mijn badkamer ! Een klein minpuntje is de dop van de shampoofles, ben eerder voor iets wat er op blijft zitten. Met mijn onhandigheid stuitert dat ding heel de badkamer door, en ik er maar achter lopen ... But hey, maybe that's just me !

Ik spring zuinig om met de producten want ze zijn niet goedkoop ( ok ok, ik heb ze gewonnen ) maar, het is wel algemeen gekend : less is more als het aankomt op haarspullen. Tenzij haarspray, dan is more altijd goed, in mijn geval toch !
De shampoo en conditioner hebben een héérlijke geur, mijn haar blijft ook achteraf gewoon zo ruiken. Echt zalig ! Ik neem slechts een klein erwtje van beide en dat is meer dan voldoende voor mijn lange haar. De lijn werd overigens ontworpen voor lang haar met vettere wortels en droge punten. Droge punten heb ik wel, vettere wortels niet echt maar goed, baat het niet dan schaadt het niet !
Na de wasbeurt doe ik nog een pompje van het serum op mijn haar en I'm good to go ! Wanneer ik mijn haar heb gedroogd voelt het zacht en bouncy aan, en het glanst ook erg mooi ! Ik vind het effect zelfs nog beter na een nachtje slapen, als ik op sta heb ik een volle kop haar en ziet het er eens niét uit als een vogelnest. I like it ! Mijn haar kan er precies ook een dagje langer tegen, als je begrijpt wat ik bedoel. Nadat ik mijn haar heb gedroogd doe ik vaak nog een half pompje op mijn haar, dan blijft he beter zitten.

Samengevat : zeker de moeite om uit te proberen ! 

Shampoo : 16,50 eur
Conditioner : 20,90 eur
Serum : 21,90 eur


xoxo !

13 opmerkingen:

 1. Klink erg goed, wel jammer dat de producten zo prijzig zijn. Je heb gelijk over de verpakking, die ziet er inderdaad erg leuk uit :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik denk dat ik ze toch eens ga halen want ik lees alleen maar positieve reviews ! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Klinkt heel goed, zou ook goed voor mijn haar zijn. Haar tot op mijn billen, droge puntjes en wat vettere wortels. Blij te horen dat ie zo goed bevalt!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Deze wil ik ook wel eens uitproberen, lijken me heel fijne producten

  Ik kom net voorbij jouw blog, en ik vind hem echt super ^^

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik ben ook wel blij met de shampoo. De conditioner is voor mij iets te weinig maar de shampoo vind ik zalig!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ben nu wel benieuwd naar de geur, die luxere dingen ruiken meestal goddelijk!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. love ur blog! Kijk een anar mijn website over verschillende kapsels.

  BeantwoordenVerwijderen