zondag 13 mei 2012

Ooglook met Sleek Monaco



Een hele tijd terug kocht ik het felbegeerde Sleek Monaco palette met allerlei vrolijke kleurtjes in. Ik moést en zou hem hebben. Eenmaal ik hem had vond ik het precies toch niet zo fantastisch dus deze is zo een beetje achteraan in de kast beland. Mijn meest gebruikte kleurtjes zijn nu eenmaal nudes, neutraal of donkere kleuren ( hello Naked !). Felle kleurtjes zijn dan ook dingen die ik niet vaak gebruik. Omdat het vandaag zo'n mooi weer was, vond ik dat het wel es tijd was om iets anders te doen in plaats van altijd dat saaie bruin en aanverwanten. En hellooo Sleek Monaco Palette ! 
De kleuren in dit palette zijn behoorlijk goed op elkaar afgestemd. Naar mijn mening moet je van telkens de kleuren combineren die boven elkaar staan in dit palette. Ik gebruikte deze keer het voorlaatste duo, een shimmery oranje kleur en een shimmery appelblauwzeegroen.







 



Als basis gebruikte ik het NYX Jumbo Pencil in Milk. Daarover bracht ik de appelblauwzeegroene kleur aan op mijn volledige ooglid en uitgeblend naar de arcadeboog en lichtjes naar buiten toe. Hierna ging in de ooghoeken de oranje kleur. Een streepje Catrice gel liner, NYC City Curls mascara et voila ! 
Mijn foundation is van L'Oréal, Bourjois Chocolate bronzer en Dior Aurora bronzer op het gezicht. Even afsprayen met Fix + en done ! ( God, ik moet wel iets doen aan mijn wenkbrauwen, hate them !)



Ravage in de badkamer :p


You like ?

xoxo! 

15 opmerkingen:

  1. Prachtige look, toch veel kleuren gecombineerd, maar hij is echt perfect voor naar school. :) Ik vind de bruine tint onder je oog gorgeous. De laatste foto is zeer geslaagd, altijd leuk om te zien!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Def! Heel erg mooi gedaan, staat je super!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Dat ziet er mooi uit! En het is een heel fijn palette!

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Wat een mooie look, echt een mooi palette!

    BeantwoordenVerwijderen
  5. pretty!!!! ik moet ook nog steeds een look maken met deze palette, vooral idd met dit weer prachtig om te dragen ^^

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Mooie look ! En wat heb jij prachtige lange wimpers !

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Prachtig palette, hele mooie look ook :)
    Liefs,
    xx

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Mooie look! Je wimpers zien er trouwens fantastisch uit, zo lang en vol volume, wauw! Misschien moet ik die City Curls mascara ook maar eens proberen ^^

    BeantwoordenVerwijderen