dinsdag 5 juni 2012

Go big or go home

Dromen. Iedereen heeft ze wel denk ik. Grote of kleine dromen, eenvoudig of overweldigend, maakt allemaal niet uit. Het hoeft niet altijd ' a cure for cancer' of 'world peace' te zijn. Geluk zit in de kleine dingen, als je maar iets kan hebben om over te dromen en naar uit te kijken. Waar droom ik van ? Veel, heel veel. Men heeft mij al gezegd dat ik een dromer ben, dat ik teveel wil. Maar waarom niet he ... Waar ik naar uit kijk, dat is letterlijk vanalles, van reizen tot liefde, tot het vinden van die perfecte job en   gelukkig zijn. Kijk maar even mee naar wat allemaal in mijn hoofd omgaat soms. 


1. Travel the world. Ik kan niet meer wachten tot ik terug mijn rugzak, ok ja, koffer op wieltjes, kan pakken en er weken op uit trekken, een auto huren en een landkaart op mijn schoot met niets dan the open road ahead. 2. Plan my best friend's wedding : happening right now. Mijn allerliefste vriendin Alana trouwt volgend jaar en binnenkort gaan we samen wedding dresses uitkiezen, misschien maak ik nog een carrière als wedding planner. I like to organize, you know. 3. Move to Los Angeles. Daar kon gelijk welke stad staan, wonen in het buitenland is één van mijn dromen. Maar als ik de rest van mijn leven in Oostende blijf hangen, is dat ook goed, als ik maar gelukkig ben, dat kan overal. 4. Christmas in New York. Dat behoeft geen woorden. Net als Tokyo, de Taj Mahal & the Northern Lights. Het kriebelt zo hard om de wereld te zien. 5. De Eiffel toren is haast synoniem met romantiek. 6. Een tattoo. Ja, ik zou wel willen maar durf niet zo goed. 7. Write a letter to myself & open it in 10 years. We zeggen het zo vaak onder elkaar, waar staan we binnen zoveel jaar ? Ik denk dat ik die brief maar eens schrijf binnenkort.


1. Grow old with someone I love. Dat wil iedereen wel zeker ... 2. Slow dance in the rain. Because I'm a sucker for romance. 3. Meet my online friends. That's you guys. Ik heb al ongelofelijk leuke mensen ontmoet online, die ik nog nooit in real life heb gezien. Moet ik maar eens werk van maken. 4. Walk in closet. Ik ben lid van de anonieme shopaholics, een walk in closet is een absolute vereiste ! 5. Learn how to surf. In een vorig leven heb ik nog gewindsurft, golfsurfen lijkt me zo leuk en ik woon aan de zee, shame on me dat ik het nog nooit gedaan heb. Helaas is de Noordzee niet echt aantrekkelijk. 6. Write a book. God, dit is iets waar ik al heel mijn leven over nadenk. Ben altijd al goed geweest in schrijven, hier en daar wel eens een prijs gewonnen of op zijn minst laureaat geweest voor iets en ik heb er achteraf nog altijd een beetje spijt van dat ik geen journalistiek heb gekozen. Ik heb alleszinds al genoeg meegemaakt om een hele serie te schrijven. Mijn leven doet met momenten denken aan Sex and the City. Misschien moet ik maar beginnen met kortverhalen op mijn blog. Episodes uit mijn leven :p !
1. Party in Las Vegas. Check, loved it en wil drrringend terug ! 2. Work as a Disney Princess. Ehm helloo, wie wil dat nu niet ? 3. Shop Rodeo Drive. Check ! 4. Dye my hair blonde. Check ! Was leuk maar droogde enorm uit. En toch wil ik het ooit nog es opnieuw zo doen. 5. Visit the walk of fame. Check, was leuk maar veel te druk. 6. Have love like Allie and Noah's. Wie wil dat nu niet he .. Ik denk dat ik zoiets, sort of, heb meegemaakt, ben aan het meemaken. Ben er nog niet uit wat de toekomst brengt. 7. Have an adventure like Jack & Roses. Ik zei het al, I'm a sucker for romance, the drowning part aside dan, that is. 8. Fall asleep in his arms. Een heerlijk gevoel, iets wat ik nu wel mis. 9. Woeps, weeral party in Las Vegas, achja het was dan ook wel héél plezant daar !


Dit was het dan, part of my dreams. Sommigen zullen uitkomen of zal ik zelf voor moeten zorgen, anderen zullen dan weer in de verre toekomst liggen. Maar ik ben van plan om een vinkje te zetten bij minsten 3/4 van de prentjes ! So you know what ...


En jij, what are your dreams made of ?

xoxo !


14 opmerkingen:

 1. Oh, zo'n leuke post! Die brief moet je echt gewoon schrijven! In het zesde middelbaar hebben wij dat ook gedaan en enkele jaren geleden kreeg ik mijn brief in de bus. Haha, zo grappig om lezen en vooral even slikken dat die tien jaar ineens al voorbij waren.
  Mijn dromen: verhuizen naar ons huis, dat huis dan ook meteen perfect afwerken inclusief dressing, designstoelen en afgewerkte tuin (aaah, budget! Een pot met goud zou welkom zijn); een luxe citytrip naar NY waar ik mag los gaan in de winkels (jeeeej!); een nog luxueuzere vakantie naar exotische oorden (waar blijft die perstrip naar Curaçao? ;)); ... ach, ik wil ook zoveel, gelukkig kost dromen niets! :D

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Erg leuke post, ik zie redelijk wat gelijkenissen met mijn dromen.
  Het laatste is toch wel het belangrijkste! STOP BEING So AFRAID AND START LIVING! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Zo leuk om te lezen ! En wat heb jij nog veel leuke plannen !

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Heel leuk om te lezen! Ook ik heb vele dromen en ook bij komt reizen er erg vaak in voor. Maar mijn allergrootste op dit moment is toch wel mijn huis problemen in Spanje nu eindelijk achter de rug hebben en zo de ketting met mijn ex verbreken. Daarna komt: naar Londen verhuizen. En wie weet gebeurt dat ook...

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Oh, wat vervelend. Hoop voor jou dat het snel achter de rug is en dat je in je oh so beloved Londen kan gaan wonen !

   Verwijderen
 5. Leuk om iemand ander zijn dromen te lezen! En heel leuk geschreven ook! Mijn grootste droom is toch een grote reis te maken!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. whehe party in Las Vegas..... lijkt me echt heel gaaf!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. superleuk artikel!! Christmas in new york wil ik ook is meemaken :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wauw, ik vind het zo leuk om dit bij een ander te zien! LAS VEGAS AAAAAW YEA! Oké, twee keer, hij mocht er wel meerdere keren op hoor. :D Toevallig heb ik ook een Bucketlist en er staan ook een paar op die hier ook staan, zoals Las Vegas, maar ook de kerstmis in New York.. volgens mij is het daar amazing met kerstmis. True that, je moet leven. Bye Bye Comfort Zone!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Superleuke post! Mooi geschreven ook, ik zou ook zo eens een lijstje moeten maken! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Wel ik heb inspiratie opgedaan hier. Ik heb niet zo leuke plannen maar ik heb er toch enkele. Ik hoop ook een stukje van de wereld gezien te hebben en noorderlicht moet ik ook zien.
  Ik heb op mijn lijstje ook staan dat ik later 5 DIY stukjes kunst wil :p

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Mooi geschreven! Zelf heb ik ook een aantal dromen, ik hoop ooit New York tezien, dat ik opnieuw de liefde vind en om de allerleukste kerel tegen te komen die met mij een gezinnetje wil stichten...en infeite nog zoveel meer :-)

  BeantwoordenVerwijderen