dinsdag 19 juni 2012

Kruidvat eeltcrème

Wat een onsexy titel van mijn post. Sorry guys, kan er ook niet aan doen, soms moet er gesproken worden over minder charmante dingen als de voetjes. Ik kocht een hele tijd terug deze Kruidvat eeltcreme en het werd wel eens tijd voor een review.






De verpakking beweert dat bij regelmatig gebruik de creme eeltvorming helpt te verminderen en de huid verzacht. Well, is it now ?
Elke avond voor het slapengaan smeer ik mijn poezelige voetjes in met deze creme en ik moet zeggen, het bevalt me wel. Je komt niet van eelt af hiermee, dat ga je helaas zelf moeten doen. Maar het houdt de voetjes zacht en eelt wordt hierdoor ook minder hard ( again, very unsexy).  De tube is niets bijzonders en stelt niet veel voor. Simpel en strak, I like it like that ( dat klinkt dan weer heel erg sexy) ! De balsem heeft een eucalyptusgeur. Het is persoonlijke voorkeur maar ik hou wel van zo'n geuren voor voetproducten, geeft het idee dat het fris en netjes is down there !







Mijn besluit ? Dit is een erg fijne crème voor de voetjes, smeert gemakkelijk uit, ruikt lekker en doet nog eens zijn werk ook ! En dat voor 3 à 4 euro. De Kruidvat huisproducten blijven mij eerlijk gezegd toch verbazen hoor. Op naar meer ! 


Een kleine note on the side : mijn excuses voor het gebrek aan posts de afgelopen dagen, ik heb nog altijd examens en het lukt mij niet altijd om te bloggen. Lees als : ik heb niet genoeg gestudeerd op voorhand en ik zit nu als een gek te studeren van 's morgens vroeg tot 's avond laat. Ik heb al drie succesvolle examens afgelegd, nog ééntje te gaan, mijn aller aller aller laatste ooit ( hoop ik dan toch). Duimen jullie mee ? 


xoxo

22 opmerkingen:

  1. Mmm, de geur van eucalyptus is echt lekker. Het doet z'n werk, ik ben verkocht =]

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik duim zeker mee! Zit zelf ook nog in de examens.. morgen nog een en vrijdag mijn laatste (daarna wel nog een jaartje hoor :p). Wat de crème betreft, klonk goed op die Eucalyptus na..not my favorite!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. veel succes met je laatste examen :)

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Leuk geschreven :)
    Heel veel succes met je laatste examen!

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Nog veel succes met je laatste examen !

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Vanmiddag staat tripje Kruidvat op de planning dus hier neem ik zeker eens ene kijkje naar!

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Heel veel succes! Ik hoop dat je resultaten goed zijn!

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Hij lijkt me best fijn! Ik verbaas me soms ook over Kruidvat huismerken,haha!
    Veel succes nog met je laatste examen :)
    liefs

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Succes met je laatste examen (but stay of the booze :p)
    Deze klinkt wel goed, ik vind het huismerk van kruidvat voor vele producten ook best goed! Eens een kijkje nemen naar deze, unsexy of niet :p

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Nog veel succes met je laatste examen:D Je hebt me erg nieuwsgierig gemaakt naar die crème.Ga hem ook eens halen denk ik!

    BeantwoordenVerwijderen
  11. veel succes! laatste examen!!!! hollllliiiiidddaaayyyy! en leuk geschreven postje over poezelige voetjes ;-)

    BeantwoordenVerwijderen
  12. *duimt*
    Kei on sexy deze post maar wel een must-have zo te zien. Misschien dat ik hem aan 't Lief kan verkopen. Die heeft superveel eelt. Ik heb een schapertje dat ik af en toe eens bovenhaal voor mijn plekjes met eelt (lees: hiel) en ik ga erover en weg is de eelt!

    BeantwoordenVerwijderen
  13. Succes!!
    Ik heb net de gewone voetenbalsem gekocht en die is zeker ook oké. Cheap ass for the win! :)

    BeantwoordenVerwijderen
  14. Ziet er erg fijn uit. zelf heb ik geen eelt dus daar ben ik wel blij mee. succes met school :)

    BeantwoordenVerwijderen
  15. Eeltcreme kan je ook niet mooier maken, het blijft gewoon eeltcreme. Gelukkig ben ik gezegend met mooie voetjes en heb ik dit helemaal niet nodig.

    BeantwoordenVerwijderen
  16. Misschien niet de meest sexy titel, maar je voeten verzorgen is toch wel belangrijk! ;) Misschien dat ik deze wel eens ga halen, hij ziet er goed uit en voor de prijs moet je het niet laten! Ik heb niet echt last van eelt, maar heb wel snel droge voeten, dus wat crème kan dan geen kwaad.

    BeantwoordenVerwijderen
  17. Aha, bedankt voor de tip! Ik heb ook wel een beetje eelt door slecht (ongemakkelijk) schoeisel te dragen :p

    BeantwoordenVerwijderen
  18. Ik heb de creme ook, erg fijn!

    En succes!

    BeantwoordenVerwijderen