maandag 23 juli 2012

Givenchy Hydra Sparkling Moisturizer

Op reis had ik een luxesample mee van de Hydra Sparkling Velvet Luminiscence Moisturizing Cream. Een hele mond vol inderdaad. Ik was al verkocht toen ik ' Sparkling' zag staan. Een hele week lang heb ik 's morgens mijn gezicht er mee kunnen insmeren, een korte review lijkt me wel op zijn plaats want ik kan nu al zeggen dat dit een erg fijne moisturizer is.

De moisturizer ziet er uit als een dikke crème maar heeft eerder een gel-fondant textuur. Het versmelt als het ware met de huid. Ook de geur is erg fijn. Ik ben nogal gevoelig aan sterk geparfumeerde producten maar bij deze heb ik daar geen last van. Het product smeert makkelijk uit en trekt ook snel in.    De crème is geschikt voor een normale tot gecombineerde huid en zou zorgen voor een 'heerlijk fluweelzachte huid die stralend, natuurlijk en parelend fris is'. Parelend ? Juist ja. Een beetje gekke omschrijving als je het mij vraagt. Maar, er is zeker wat aan van het 'luminiscent' effect. Mijn huid zag er een hele week ook glowy en stralend uit. Het feit dat ik een tintje had van onder de zon hielp natuurlijk ook maar jullie snappen het wel he. Gezien het een sample was kan ik niet veel zeggen over de verpakking maar het internet leert mij dat die komt in een glazen pot met deksel. 
Ik ben alvast fan. Normaalgezien ben ik niet snel super enthousiast over een product, maar nu overweeg ik toch sterk om deze moisturizer fullsize aan te schaffen. Met zijn 50 euro is het helaas geen goedkoop product, donaties zijn altijd welkom ( hihi). 
Er bestaat overigens een hele Hydra Sparkling lijn van Givenchy waar ik geen weet van had maar nu wel zeer benieuwd naar ben. Er is nog een masker, lichte fluide, een rijke versie van de moisturizer, oogcrème, een serum en zelfs lippenbalsem ! 

Prijzen variëren van 40 tot 50 euro. Givenchy is verkrijgbaar bij Ici Paris Xl.

xoxo !11 opmerkingen:

 1. Yep. Deze doet wat ie moet! Ik heb nog een masker ervan liggen, ga ik ook eens uittesten!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik heb er een sample van gehad. Met uitslag tot gevold. fml :(

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hmmm, klinkt goed!! En nu ben ik er natuurlijk ook nieuwsgierig naar, haha!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Klinkt wel goed maar 50 euro is wel veel! :P Daarvoor moet het wel een wondermiddel zijn ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Hele fijne dagcrème! Mijn staaltje is helemaal op :(
  Toch getwijfeld toen ik de prijs hoorde, maar mijn verjaardag komt er aan. Dus wie weet komt dit product toch nog mijn richting uit :)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. klinkt super fijn! ik heb wel verzorging van meerdere luxe merken geprobeerd, maar nog geen Givenchy.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ai ai ai! 50 euro is toch wel sterk :s

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Als mijn Lancôme Hydra op is, zou ik deze wel durven aanschaffen. Je review klinkt als muziek in mijn oren!

  BeantwoordenVerwijderen