vrijdag 24 augustus 2012

Lush Fair Trade Foot Lotion

Afgelopen week liet ik in mijn shoplog zien dat ik bij Lush de Fair Trade Foot Lotion had aangeschaft. Ondertussen heb ik het product een weekje in gebruik en dat lijkt me lang genoeg om er mijn mening over te geven want eerlijk gezegd ... I'm hooked !

De foot lotion komt in de typische Lush verpakking, namelijk een zwarte pot. Hij is kleiner dan ik me had voorgesteld. Op blogs zien alle producten er groter uit dan in real life, wat maakt dat je soms teleurgesteld als een lipstick maar zo groot is als alle andere lipsticks :p. Goed, ondanks dat de afmetingen me tegenvielen zit er toch 225 gram is, best veel. Leuk detail, op elke Lush verpakking plakt een sticker waar op staat wie het product gemaakt heeft. In mijn geval Nicky op 18/07. Thank you Nicky ! 
Eenmaal het deksel van het potje gehaald komt een pepermuntige geur mij al tegemoet. Heerlijk ! Volgens de verpakking zorgt de lotion voor zachte, soepele en frisse voetjes als een pepermuntje ! Some promises zijn dat ! Daarnaast ook het volgende"Deze lotion verlicht pijnlijke voeten en verzacht een harde huid. Er zit biologische Fair Trade cacaoboter in en stimulerende munt. 


Voor beide voetjes is slechts een kleine hoeveelheid lotion nodig, dus ik kan nu al zeggen dat dit best een zuinig product is. Het smeert gemakkelijk uit en trekt snel in. De pepermuntgeur blijft even hangen maar het is niet storend. Echt superfrisse voetjes krijg ik hier niet van, maar dat zal ook te maken hebben met het feit dat het behoorlijk warm is en ballerina's nu niet de meest frisse schoenen zijn. Or I just have stinky feet ;-). Wat het wél doet is zorgen voor zachte voetjes. Ik verzorg mijn voeten  minstens 1 maal per week waarbij ik altijd grondig te werk ga met de voetvijl en eeltrasp. Hoe sexy klinkt dit eigenlijk ?  Elke avond smeerde ik mijn voeten in met ofwel de Kruidvat eeltcrème ofwel Nivea crème en toch waren ze niet zo zacht als ik zou willen. Nu weet ik het wel hoor ! Mijn voeten zijn superzacht geworden sinds ik de Fair Trade Foot Lotion gebruik ! Vanaf nu smeer ik met veel plezier 's morgens én 's avonds mijn poezelige voetjes in met deze heerlijke lotion. Mijn mama is ook fan van de geur dus ik mag binnenkort terug naar Lush om een nieuwe voor haar. Dit wordt zeker en vast een rebuy.

Wie heeft deze al in huis ? 

De Lush Fair Trade Foot Lotion kost 14,95 euro en is te verkrijgen bij de Lush winkel ( Brussel, Antwerpen, binnenkort Gent).

xoxo !

14 opmerkingen:

 1. Klinkt heerlijk ! Deze wil ik wel eens uitproberen wanneer mijn andere voetcrème op is.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Oe, klinkt goed! Vrees dat ik beter wat meer aandacht zou hebben voor mijn voeten en vooral hielen maar ja.. Die luiheid soms hè :-) goede tip, onthou ik!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Dit wil ik wel eens uitproberen, klinkt goed!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Deze is echt ZOO fijn! Ik gebruik hem nu ook al een hele tijd!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Heerlijk product hé, ik wist dat je ervan zou houden :)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik heb een gelijkaardig product van TBS en met die warme weer is dat heerlijk!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ooh, nu heb ik er wel een beetje spijt van dat ik hem zaterdag ook niet gekocht heb. Ik heb wel een crème van het Kruidvat, maar deze klinkt gewoon zalig!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. als ik door al mijn voetencrèmes heen ben, ga ik deze zeker ook eens kopen. heb zaterdag nog zitten twijfelen of ik hem mee zou nemen, 'k had het dus beter wel gedaan :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Sounds great! Die haal ik ook in huis bij mijn volgende bezoek aan Lush, je weet me te overtuigen :)

  BeantwoordenVerwijderen