zondag 19 augustus 2012

Shopped @ Antwerpen

Gisteren was er een gezellige beautymeet in Antwerpen met een aantal beautybloggers. Hoewel het ongelofelijk warm was, heb ik het toch niet kunnen laten om weer het één en het ander te shoppen. Kijken jullie even mee ?






De eerste halte was bij Lush waar ik de Fair Trade Foot Lotion kocht. Dit is een dunne lotion met een roze kleur en pepermuntgeur om de voetjes mee te verzorgen. Lush is zo' leuke winkel om in rond te lopen, al die lekkere geurtjes, heerlijk ! Er stonden nog een paar dingen op mijn Lush wishlist zoals het Oatfix mask en het Tiny Hand serum maar dat zal voor een andere keer zijn.



Bij Kiehl's kocht ik de bekende Abyssine eye cream. Ik was al een paar weken op zoek naar een nieuwe oogcrème en het is deze geworden. Heel wat bloggers zijn hier enthousiast over dus ik ben benieuwd. Ook kreeg ik nog wat staaltjes mee van een serum en een moisturizer. Je mag altijd naar staaltjes vragen bij Kiehl's als je geïnteresseerd bent in iets, de medewerkers geven die met veel plezier mee. 



En dan de leukste winkel van 't Stad : de MAC store!  Mijn mama had mij de opdracht gegeven een paar refills te kopen voor haar en ik kon het natuurlijk niet laten om ook voor mezelf wat te shoppen. Voor de mama kocht ik een leeg palette voor vier eyeshadows en refills van Club,Smut en Tempting. Het vierde kleurtje waar ze nog voldoende van had is Jest, die steek ik er binnenkort bij voor haar. 



Voor mezelf kocht ik Satin Taupe en Honey Lust en ook een paletje voor vier eyeshadows. Ik zou een 15 palette kopen maar ik weet uit ervaring dat ik meer fan ben van kleinere paletjes. Plus mijn MAC e/s collectie is nu ook niet zooo uitgebreid. Misschien komt dat er wel nog eens van. Daarnaast kocht ik nog de befaamde 217 brush en een nieuw flesje fix + !


Andere stops op deze leuke namiddag waren Cosmeticary, Instant Spa, Ici Paris Xl, Planet Parfum en Shu Uemura. Oh en ik kocht nog een truckload aan halskettingen en oorringen bij Forever 21. Als iemand geïnteresseerd is om die te zien, laat het gerust weten in de comments. Ziezo, dat was mijn bescheiden buit. Ik heb heel wat nieuwe mensen leren kennen op de beautymeet, zeker voor herhaling vatbaar.  And if you'll excuse me now, I have to shop some more !

- Happy Sunday everyone ! -

xoxo

14 opmerkingen:

  1. Het was superleuk! Oh en Honey Lust lijkt me erg mooi. En ja, natuurlijk willen we ook je F21 spul zien :)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Laat die F21 spulletjes maar zien! :) Het was een superleuke dag! Van die Fair Trade Foot Lotion ga je veel plezier hebben :)

    BeantwoordenVerwijderen
  3. In die hitte? Man je bent gek! Ik zou het je niet na doen hoor :)
    Kom maar op met al die Forever 21 spulletjes!

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Wat leuk! Naar een review van die Lush creme ben ik erg benieuwd :)

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Tonen, dat F21 spul! En ja, het was bloedjeheet, maar ook wel héél erg leuk! ;)

    BeantwoordenVerwijderen
  6. leuke goodies :) bijna al deze MAC kleurtjes heb ik ook ^^

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Honey Lust ziet er mooi uit! Fijn geshopt!

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Leuk geshopt heb je! En goed gezweet ook vermoed ik!

    BeantwoordenVerwijderen
  9. What a GREAT haul! I'd love to see the MAC shadows on you, and you're in for a treat with 217! Eeeeverybody loves that one!

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Superjammer dat ik het gemist heb maar het ging echt niet :-(
    Had graag eens real life gebabbeld :-)
    Mooie kleurtjes, in een look, in een look, in een look!

    <3

    BeantwoordenVerwijderen