woensdag 12 september 2012

Onze allereerste beautybox .... Deauty !

Jullie zijn er de afgelopen dagen waarschijnlijk mee doodgegooid geweest op bloglovin etc .. maar ik moet hier  toch ook mijn zegje over doen. Twee dagen geleden lag er een postpakketje te wachten op mij in de gang en op het eerste zicht had ik geen flauw idee van waar het zou kunnen komen. De laatste weken kan ik me erg goed inhouden met het online shoppen dus dat kon het niet zijn. Eenmaal een blik geworpen op de afzender begon ik te juichen van plezier want ook ik had een Deauty box ontvangen ! Een paar weken geleden schreef ik me in op de website van Deauty voor de early bird special maar had nooit verwacht dat ik ook eentje zou krijgen. Me so very happy !
Deauty is een samenvoeging van de woorden discover beauty. Ik was eerst niet zo te vinden voor de naam maar ok, it's growing on me. Onze noorderburen ontvangen al maanden de Glossybox, Truly Yours en wat nog allemaal, en ondertussen bleven wij arme Belgjes maar op onze honger zitten. Maar nu niet meer, wij hebben ook onze eigen box en wat voor één ! De eerste is alvast een schot in de roos. 
De box is een mooi zwarte doos met aan de binnenkant van het deksel het Deauty logo en ook de doos zelf staat vol schattige zwaluwen  aan de binnenkant. Eenmaal het deksel er af genomen zit er een mooie strik rond het pakketje, zwart vloeipapier en wat vulling zodat de producten mooi blijven zitten. In de bijgevoegde enveloppe zit een briefje waarbij even kennis gemaakt wordt met Deauty. Daarnaast vind je ook een apart blaadje met een omschrijving van de product, als ze al dan niet fullsize zijn en wat de kostprijs daarvan is. 

Eenmaal door al de verpakking en het papier geploegd zit de crème de la crème : 5 prachtige producten om U tegen te zeggen ! Er zitten zo maar even 3 fullsize producten in en 2 producten in reisformaat waarmee de totale waarde van de box de 15 euro die je er voor betaalt, méér dan overschrijdt.

Wat vond ik allemaal terug ? 

- Een L'Oréal Mythic Oil fullsize twv 19 euro. Ik had al zo eentje staan en was er gek van dus eentje extra, daar ben ik heel blij mee !
- Clarins HydraQuench serum. Dit is een mooi luxesample van 15 euro. De fullsize versie bevat 30 ml en kost 58 euro dus we krijgen zo maar eventjes voor 29 euro aan product. En ik was net zo benieuwd naar deze vernieuwde versie van het Clarins serum dus ik ben hier ook héél blij mee !
- Nuxe micellaire lotion met rozenblaadjes fullsize 100 ml twv 10 euro. Deze heb ik al eens getest als mini en is een aanrader dus ook deze zal zeker zijn plaatsje veroveren in mijn routine.
- Essie Size Matters fullsize nagellak twv 10,99 euro. Door dit lakje alleen al heb je bijna de waarde van de doos terug. Het is een prachtige klassieke rode kleur die ik goed kan gebruiken.
- Als laatste een travelsize Redken haarmousse. Fullsize kost deze 24 euro voor 250 ml, niet goedkoop dus een miniversie komt goed van pas om dit uit te proberen. Oh en al 1 maal gebruikt en already hooked on this one !

Met andere woorden, de eerste editie van de Deauty box is meteen een voltreffer. Als de inhoud zo veelbelovend zal blijven, zijn dit elke maand 15 eurootjes die welbesteed zijn ! Inschrijven kan hier op de website van Deauty. Het is een leuk concept en met een inhoud zoals deze maand kan niemand hier mee teleurgesteld zijn denk ik. Natuurlijk zullen er altijd wel eens spullen tussen zitten die je al hebt of niet zo fijn vindt, maar dat is het 'risico' dat je neemt natuurlijk.

Ik ben alvast benieuwd naar volgende maand !

xoxo !

18 opmerkingen:

 1. Zo zalig he! Ik hoop idd ook dat de inhoud zo goed blijft.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik heb ook wat aan de naam moeten wennen, haha, maar nu zeg ik het alsof ik nooit anders geweten heb. De box is supergoed, en kijk al uit naar de blogposts van de volgende maanden!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Als je niet opvoorhand weet dat je iets krijgt, is het echt dubbel plezier. :)
  Zoveel leuke spulletjes trouwens, wel de moeite. Ik ben benieuwd naar wat er allemaal in de volgende box gaat zitten.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik heb me ondertussen een abonnementje cadeau gedaan. Ik kijk alvast uit naar de volgende doos!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik ben ook superbenieuwd! Spijtig dat ik momenteel de volle abonnementsprijs niet kan/wil neertellen dus voorlopig ga ik van maand tot maand! Go Deauty (that will have to grow on me too :-P )!

  <3

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik ben ook enthousiast! Ben al benieuwd naar de volgende! :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Er zitten wel hele leuke producten in. Volgens mij zelfs meer fullsize producten dan in NL (er is trouwens nog een Beautybox en een Fashionbox :P). Ik ben zelf niet geabonneerd juist omdat iedereen al iets ontvangt. :P

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ik zag hem al voorbij komen. Echt een goede box, vind hem veel beter dan de NL boxen die wij hebben. Super leuk :D

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Het zijn echt wel stevige producten! Ik ben benieuwd naar de volgende!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Ik was ook echt super blij met mijn Deauty box! Maar ik ben toch nog niet zeker of ik me ga abonneren, want er zitten veel merken bij die op dieren testen (L'Oréal bijvoorbeeld). Daar ben ik niet zo'n fan van. Ga jij een abonnement nemen?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Voorlopig nog niet, ik wacht eerst even de komende maanden af wat de inhoud zal zijn.

   Verwijderen