dinsdag 9 oktober 2012

Essence Wild Craft goodies

Over het algemeen gesproken ben ik geen zo'n Essence fan. Hoewel de producten kwalitatief verrassend uit de hoek kunnen komen, kan het merk me toch zelden bekoren. Het ziet er vaak wat kinderachtig uit, eerder voor tieners zelfs en de verpakkingen voelen ook crappy aan. Je hoort het al, in mijn stash zal je niet veel Essence aantreffen. Toch kon ik het afgelopen weekend niet laten om twee items uit de laatste limited edition van Essence, genaamd Wild Craft, mee te nemen. Het zag er voor een keertje best wel goed uit en het liefst had ik alles meegenomen naar huis. Maar ik kon mezelf beperken tot een lakje en een highlighter.






Hoewel ik al méér dan genoeg highlighters heb in mijn stash, kon ik het toch niet laten om deze met de naam ' Let's get Wild' mee te nemen. Het is een highlighter met een koude ondertoon die in de richting van zilver neigt. Ehm ja, das de beste omschrijving die ik er aan kan geven. Het brengt gemakkelijk aan en blijft ook een hele dag mooi zitten, right where it should be. De glitters mogen dan iets grover zijn dan ik gewoon ben, het effect is toch erg subtiel. Ik ben fan !


Het lakje draagt de leuke naam Mystic Lilac. Het komt in een flesje van 10 ml met een handig borsteltje. De kleur is het best te omschrijven als paars-mauve. Een ideaal herfstig kleurtje als je het mij vraagt. Het bracht wat streperig aan, twee laagjes waren dan ook nodig. Mits een goede topcoat bleef de lak toch een dag of 3 chip-free zitten op mijn nagels. 



Graag had ik nog de drie eyeshadows aan mijn stash toegevoegd maar ik heb zeker en vast nog genoeg kleuren zitten die er op lijken dus ik ga braafjes passen. 

Wil je ook graag nog iets uit deze leuke LE aan je stash toevoegen ? Het Kruidvat is your place to be !

xoxo !

16 opmerkingen:

  1. That highlighter looks really good! Actually from the promo pics all three single eyeshadows are my kind of shades, so I have to stalk this collection!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik vond de oogschaduws er ook erg mooi uitzien !

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Oeh, mooie highlighter! Had het niet gedacht, afgaande op de promofoto, maar hij is best de moeite, precies.

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Ik vind de plum oogschaduw mooi maar ik ben echt niet tevreden van de Catrice oogschaduws die ik al heb dus ik ga toch passen. Veel fall-out, slechte verpakkingen, meh!
    Het lakje ziet er wel mooi uit en een highlighter kan er altijd nog bij, zeker als hij zo'n mooi effect geeft.

    <3

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Die highlighter ziet er wel goed uit zeg! :) x

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Oh my god, de highlighter is echt amazing om te zien! Wauwie, love the glow. Op dit moment ben ik echt in to the highlighters en kan ik niet meer zonder. Moet echt oppassen dat ik niet teveel gebruik. xD

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Leuke collectie, vandaag gaan bekijken in de winkel, al had ik beter eerst je post gelezen, de highlighter is mooi!!
    Ik heb wel de brush meegenomen, wou die eens proberen :)

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Ik moet eerlijk toegeven ik ben een freak op gebied van limited editions. Gewoon een zwak om iets te kopen ook al moet ik het niet echt hebben. Maar dan gaat meestal mijn voorkeur uit naar Catrice ipv Essence. Maar deze producten zien er zeker en vast niet slecht uit!

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Die kwast ziet er heerlijk fluffy uit, en de high lighter is ook echt moooi

    BeantwoordenVerwijderen
  10. ik heb ook weinig van essence.. vind het niets :P

    BeantwoordenVerwijderen
  11. Ik vind de highlighter en de oogschaduw echt heel mooi! Heb deze collectie helaas nog niet gespot!

    BeantwoordenVerwijderen
  12. De highlighter ziet er wel heel erg mooi uit! Maar ik weet nog niet of ik me er aan waag. Ik heb eigenlijk bijna niets buiten wat nagellak van essence ;)

    BeantwoordenVerwijderen
  13. Die highlighter ziet er erg mooi uit! Ik heb ook niet veel met Essence... Ik had ook nog nooit iets over deze collectie gehoord haha, shame on me ;-)

    BeantwoordenVerwijderen
  14. Essence ken ik, deze collectie nog niet gezien.
    Ziet er wel mooi uit!

    xoxo
    Grietje

    http://www.secondagenda.be

    BeantwoordenVerwijderen