maandag 26 november 2012

Miskoop van de week

Vorige week bleek mijn conditioner bijna op te zijn. Ik bevond mezelf toevallig in de supermarkt en ging voor iets nieuws, namelijk de Elsève Volume Collagen conditioner voor fijn en futloos haar. En de verpakking zag er gewoon ook leuk uit !De Elsève shampoos en conditioners hebben een tijdje geleden een nieuwe 'look' gekregen. Deze fles is alvast erg handig in gebruik doordat het gaatje onderaan zit. Zo staat de conditioner altijd op zijn kop. Je kent dat wel he, wanneer je het laatste restje niet uit de conditioner krijgt omdat 'ie met het gaatje naar boven stond en je eigenlijk dringend weg moet. Happens to me all the time !Ik had best wel hoge verwachtingen van deze conditioner. Elsève is één van mijn favoriete drugstore merken qua shampoos en conditioners, dus deze ging toch ook wel goed zijn, toch ?
Niet dus ! Een week lang gebruikte ik enkel deze conditioner en een week lang voelde mijn haar zwaar en vettig aan. Waar ik anders 2 à 3 dagen ( on good days) vooruit kan zonder mijn haar te wassen, heb ik het haast alle dagen moeten doen. Tot ik door had dat het waarschijnlijk kwam door de nieuwste toevoeging aan mijn haarroutine. Waar deze conditioner zou moeten zorgen voor volume, krijg ik er vooral een vettig aanvoelende haardos van. En ik heb dan nog droog haar . Wat moet dat niet zijn voor mensen die vettig haar hebben ? Oy !

Wat shampoos en conditioners betreft, ben ik eigenlijk niet zo veeleisend. Ik ga dan ook niet zo gauw zeggen dat iets super goed of super slecht is. Helaas ben ik over deze niet zo positief en zou hem niet aanraden.

Ach, het kan niet altijd goed zijn he.

xoxo !

16 opmerkingen:

 1. Dit effect krijg ik van Fructis of Pantene, voelt niet lekker!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. ohh bah! misschien moet je deze echt alleen in je haarpunten doen? hoe dan ook, klinkt niet goed haha!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. zonde zeg, gelijk in de vuilnisbak die handel! x

  BeantwoordenVerwijderen
 4. wat een domper! alleen goed voor de prullenbak! :P

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ouch, this doesn't sound too promising! I think my boyfriend uses a conditioner from the same brand, though not the same one. My hair is TOO damaged now, so instead of a conditioner I always need a deep-conditioning hair mask.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Oeehh lordy dat klinkt slecht! Zeker geen product dat ik nog zou kopen!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Klinkt als een waar horror verhaal :s

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Oei oei, daar blijf ik ver van bij weg met mijn vettig haar :D
  Ik gebruik hun nutrigloss al heel lang en daar ben ik dan wel weer blij met. Raar maar tja het kan niet allemaal goed zijn!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Oh, not fun at all! Ik kies deze producten eigenlijk nooit voor mijn haar!
  Maar goed om weten eigenlijk ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Ooh woow! Ik heb best vet haar dus dan is dit zeker niks voor mij!

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Ik ben door jou de Wella shampoo en conditioner gaan kopen in het Kruidvat. Aanrader!! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Ik denk dat ik weet waardoor dit komt. Je haar is veel siliconen gewend want zo goed als alle haarproducten die je gebruikt hebben siliconen en nu gebruik je een conditioner van L'oréal (ik denk de enige of één van weinige) waar geen siliconen in zitten en daar kan je haar wel eens raar op reageren. Bij sommigen word het op eens vet bij anderen dan eer als touw. Je haar moet wennen als je veranderd van silicone producten naar geen siliconen en dat kan weken duren!

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Ik wil niet dat mensen hier door een vertekend beeld krijgen overe deze lijn van L'oréal. Mensen die geen siliconen gebruiken voor hen zou dit wel een goede conditioner kunnen zijn!

  BeantwoordenVerwijderen
 14. I hear you! Ik heb dit constant met Elseve eigenlijk, ik heb het niet meer gekocht sinds ik van de gele bus shampoo PLAKKERIG haar kreeg :s zo gek he

  BeantwoordenVerwijderen