maandag 14 januari 2013

Christmas + Birthday presents

Wat de kerstcadeaus betreft kan ik kort zijn. We hebben voornamelijk geld gekregen om te besteden aan ons appartementje. Wat uiteraard meer dan welkom was ! 




Van mijn zus kreeg ik een sieradenrekje in de vorm van de Eiffeltoren. Die komt van bij SIX, voor wie het kent. Dat kon ik supergoed gebruiken want mijn oorbellendoos is één grote rommelboel. En het zal supermooi staan op mijn toekomstige toilettafel. 




Van mijn broer en zijn vriendin kreeg ik een bon twv 25 euro voor het leukste sieradenwinkeltje van Vlaanderen, La Coqueta in Oostende ! Binnenkort ga ik daar eens mijn slag slaan en dan zal ik dat uiteraard met jullie delen. 

Mijn ouders, schoonouders en grootouders gaven ons geld, dat hoeft niet op foto te staan, jullie weten wel hoe dat er uit ziet, hihi.



Afgelopen zaterdag was het mijn verjaardag. Ik had niet meteen speciale plannen en we zijn eigenlijk de hele dag op pad geweest, op zoek naar een servies. We hebben vanalles gekocht, behalve een servies. Als iemand tips heeft, feel free to share. 


's Avonds zou ik gaan eten met mijn vriend, maar wat een romantisch diner had moeten zijn, was uiteindelijk een verrassingsfeestje ! Ik had helemaal niets door en was volledig overwhelmed. Helaas kon niet iedereen er bij zijn, het was maar een klein groepje. Maar ik had toch een superleuke avond ! 
Natuurlijk kreeg ik van mijn vrienden ook wat cadeautjes. 



Mijn BFF ga me spulletjes van Rituals en een mooie sjaal van Vero Moda. Een andere vriend gaf me een toiletzakje van een onbekend merk met allerlei douchegerief in. Het ruikt alvast erg lekker ! En dan kreeg ik nog een fles wijn en onderzetters voor glazen ( minder interessant, haha !).
Mijn zus gaf me ook wat beautystuff, namelijk een shower cream en scrub van Hema die goddelijk ruikt, en een minikitje van Clinique. Het is wel voor de vette huid, wat ik niet heb, maar het zal toch van pas komen ! 


Mijn broer gaf me nog een superleuke ovenwant ( van Delhaize) en van mijn ouders kreeg ik een bon van Media markt en eentje van de lokale electrostore. 

Oh en van mijn lieve vriendje kreeg ik een bon van de Planet Parfum en met Kerst een ring, die toon ik wel nog eens ;-) !

Ziezo, dat was het zo een beetje. Ik had alvast een erg leuk weekend en heb veel beautyspulletjes gekregen, my friends know me well !

xoxo !

11 opmerkingen:

  1. Mihihi, die ovenwant is geweldig! :D

    BeantwoordenVerwijderen
  2. You received such lovely presents! Such a pampered birthday girl :)

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Oh, superleuke cadeautjes! En een verrassingsfeestje, ik wacht nog op de dag dat iemand dat voor mij doet :-D Hoewel, ik doe het natuurljk ook bijna elk jaar zelf en dan zouden twee feestjes maar loos zijn :-P

    <3

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Ik kan je een tip geven voor een servies! Eén adres: www.byttebier.com! Kom jij maar eens naar Kortrijk in de winkel, dan kan ik je verder helpen met de keuze naar het juiste servies. We hebben een groot gamma van kleine naar grotere prijsjes! Voor elk wat wils dus :)

    BeantwoordenVerwijderen
  5. super leuke goodies!
    en geld is sowieso altijd fijn om te krijgen ^^

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Wauw, wat een mooie cadeautjes! Je bent erg goed verwend hoor lady, leuk om je presents te zien. Rituals?! Oeh, lovely!

    BeantwoordenVerwijderen
  7. in den ikea hebben ze ook wel nog leuk servies. wij hebben die van ons op een beurs gekocht, maar dat was privé-verkoop... daar ben je dus niets mee... Hele leuke cadeautjes! i love rituals, daar maken ze toch iedereen blij mee, niet?
    ik wil die ring zien! :-))

    BeantwoordenVerwijderen