woensdag 9 januari 2013

New MAC goodies

Mijn mamaatje was vorige week in Antwerpen en gezien ze zelf een MAC fan is, heb ik haar terwijl naar de pro store gestuurd om het één en het ander voor mij mee te nemen. 
Ze bracht voor mij een nieuwe Fix + spray, Salsarose pro blush en een Expensive Pink eyeshadow mee. De Fix + behoeft geen uitleg, die is gewoon goddelijk. Ik kan echt niet meer zonder en er is ook niets wat er aan kan tippen.
De Salsarose blush staat al een eeuwigheid op mijn wishlist. Tanya Burr gebruikt ze erg vaak in haar filmpjes en ze staat er altijd zo prachtig mee, die moést ik gewoon hebben. Helaas is het een PRO blush, wat wil zeggen dat ze enkel in de PRO store te koop is. Ik geloof dat er een zestal pro blushes zijn in totaal. Ze kost echter evenveel als een gewone refill blush, 17,5 euro. Je kan ze overigens enkel als pan kopen. 


Het eerste wat me opviel aan de blush, is hoe goed ze gepigmenteerd is. Zelfs met een lichte hand heb je nog teveel op je brush. Nadat ik de blush heb aangebracht blijft er nog steeds superveel op mijn brush zetten. Zo'n pigmentatie heb ik nog nooit meegemaakt. De kleur zelf houdt het midden tussen roze, koraal en rood. Door de mix van kleuren past de blush bij heel wat verschillende looks. Er zit trouwens een heel lichte shimmer in, maar het is slechts merkbaar op foto. 
Door de fantastische pigmentatie denk ik dat deze blush een leven zal lang meegaan. Maar ik ben er super blij mee ! Binnenkort een look hiermee !De tweede aankoop was de Expensive Pink oogschaduw in een refill pan. Deze kostte 13,5 euro. Doet mij er aan denken dat ik dringend eens een leeg palette moet kopen. De refills beginnen zich hier op te stapelen. Expensive pink is een warme roze-goud-champagne kleur. Het is een vrij populaire oogschaduw en ik begrijp volledig waarom ! Het is een veelzijdige kleur die voor alle gelegenheden bruikbaar is. Ik draag bijna niets anders meer sinds ik de e/s in mijn bezit heb. Ook hiervan volgt gauw een look ! Ik heb weer twee fantastische nieuwe aanwinsten aan mijn stash en kan ze allebei aanraden. 

xoxo !

ps : de MAC PRO store in België bevindt zich in Antwerpen.

13 opmerkingen:

 1. prachtige kleuren :) vooral de blush

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Oeh, die blush is inderdaad verbluffend! Expensive Pink heb ik ook, doet mij eraan denken hem nog eens te gebruiken, is al lang geleden.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Die blush ziet er prachtig uit ! Ik heb ook nog net een Fix+ spray besteld. Love that stuff !

  BeantwoordenVerwijderen
 4. OOO good picks! I haven't done a lot of sales shopping yet, but a england nail polishes are on sale for the moment and I think I might just... get a couple more LOL

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Amai, die blush is inderdaad heel mooi en gepigmenteerd, benieuwd naar de look!
  Mijn Pupa oogschaduw heeft ongeveer de zelfde kleur met nog iets meer shimmer dan Expensive Pink en ik kan het beamen dat het zo'n kleurtje is dat echt overal bijgaat.

  <3

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Toffe kleurtjes! en fix+ zou ik ook wat meer moeten gebruiken

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Mooie kleurtjes! Ik ben ook echt een grote fan van MAC! En wat is er eigl verder nog speciaal aan die pro winkel? :)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Das hetzelfde als een "gewone" mac store, maar ze verkopen er ook de PRO producten. Die zijn bedoeld voor make up artists eigenlijk, maar iedereen kan ze kopen in de pro store :-).

   Verwijderen
 8. gosh! wat een pigment! ik kan het geloven dat je beide aanraadt, ik heb nog 2 bons van 20 euro... :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Heel fel gepigmenteerd lijkt me!

  BeantwoordenVerwijderen