vrijdag 1 maart 2013

A new kid on the block : Bidutchy Montana ! + WIN WIN WIN

Ik heb de eer en het genoegen een nieuw zonnebrillenmerk aan jullie voorstellen, en dat nog wel van Nederlandse bodem ! Het merk in kwestie heet Bidutchy en werd opgericht door twee dikke vrienden met een fabulous idee !De zonnebrillen zijn best speciaal want je kan ze aanpassen naar je eigen smaak. De lenzen kan je er heel eenvoudig uit klikken en vervangen door een flashy kleurtje. How cool is that !


De bril heeft een beetje de stijl van een Ray Ban Wayfarer, maar dan met een budgetvriendelijk prijskaartje. Verlang je al zo lang naar een Wayfarer, dan is de Bidutchy Montana misschien wel iets voor jou. Voor 34 euro is deze beauty van jou en je krijgt er nog paar verwisselbare lenzen in een kleur naar keuze bij !


Ik koos de Montana in Rebel Black met een extra paar lenzen in het roze ! Isn't it pretty ! De bril voelt heel licht aan en is erg mooi afgewerkt. Vooral het bidutchy logo aan de zijkant vind ik heel classy.

Het verwisselen van de lenzen kan erg eenvoudig, kijk maar even hier onder :Het montuur is trouwens erg stevig want het is vervaardig uit kunststof met een rubberized coating, en de glazen zijn gepolariseerd. Dit betekent dat je ze het hele jaar door kan gebruiken zonder last te hebben van de zon in je ogen. De zonnebrillen zijn erg handig om te dragen bij het skiën of op vakantie wanneer je graag wat ravot in het zwembad op reis want ze kunnen wel tegen een stootje.
Zo'n bril is met andere woorden ideaal voor mij want clumsy is my middle name ! Maar, ik ga hem niet voor mezelf houden, ik geef hem liever weg aan één van mijn lieve lieve lezers ! That's right ! Je kan deze zonnebril gewoon winnen hier !


Wat moet je daarvoor doen ?

- Mij volgen op Bloglovin of GoogleFriendConnect.
- Voor een extra kans : volg me op Twitter.
- Laat een reactie na hieronder zodat ik weet dat je meedoet !Meedoen kan tot zondag 10 maart !

En voor wie eenvoudigweg zo'n bril wil hebben in een kleur naar keuze, surf naar zonnebrillen.com & have your pick !

xoxo
E.

11 opmerkingen:

 1. Wat handig voor 'klunzen' of snelle mensen die in de haast iets laten vallen! Had zo'n bril nog niet eerder gezien!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuk, ik doe mee! Ik volg je al op BlogLovin :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Toffe bril! Ik doe ook mee :) Ik volg je op BL via dots&blossom, en op twitter (extra kans) via rikst_... (ik ga mijn achternaam hier niet neerzetten, maar ik hoop dat het zo duidelijk is!)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Toffe bril! Ik doe ook mee :) Ik volg je op BL via dots&blossom, en op twitter (extra kans) via rikst_... (ik ga mijn achternaam hier niet neerzetten, maar ik hoop dat het zo duidelijk is!)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik doe mee. Gave actie.

  Ik volg je op bloglovin en twitter.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Super leuke bril! Ik doe graag mee.
  Ik volgde je al op Bloglovin'.
  Zou trouwens ook een ideaal verjaardagscadeau zijn.

  BeantwoordenVerwijderen