maandag 18 maart 2013

Een weekendje weg naar Center Parks !

De lente komt er aan en dat betekent dat het terug hoog tijd wordt om een weekendje met de vriendinnen te organiseren ! Eten, drinken en veel kletsen, that's what it's all about ! Een van mijn favoriete plaatsen om een weekendje door te brengen is Center Parks. Als kind ging ik er vaak heen met mn ouders en een ander gezin en dat vond ik altijd superleuk ! Eerst een hele dag spelen in het zwembad en dan 's avonds een groot bord spaghetti voor de neus, om dan als een blok in slaap te vallen, heerlijk !

Je vindt Center Parks in België, Frankrijk, Nederland en Duitsland. Er zijn in totaal veertien parken te vinden, dus er zit zeker wat bij voor iedereen ! Ik ben zelf enkel nog maar in België en Nederland geweest, maar het is mij altijd steeds goed bevallen.


Ga zwemmen in het subtropische zwemparadijs Aqua Mundo waar je 100 x op de wildwaterbaan gaat en de glijbanen eindeloos lang uittest. En snorkel tussen de tropische visjes, altijd leuk !



Of speel Dr. Livingstone in de Jungle Dome met de kids! In de parken kan je allerlei leuke activiteiten vinden zoals paardrijden, mountainbiken, boogschieten (a personal favorite!) of speel een  partijtje tennis of squash in het Sports Center. Ik herinner mij nog fietstochtjes met de mama en papa en die waren zo leuk want het park is eindeloos groot als je nog een kind bent !
's Avonds kan je gezellig iets gaan eten in een van de vele leuke restaurantjes in de Market Dome. Of je maakt gewoon zelf iets klaar in je cottage ! Een lekker glas wijn en goed gezelschap en je bent vertrokken voor een weekend vol plezier en zwempret ! Met de vriendinnen komt er vooral veel wijn aan te pas, maar ssst, we vertellen dat niet aan de mannen he ;-) !

Mijn favoriete park is De Kempervennen. Ik ben er als kind geweest en nu met de vriendinnen ook al een paar keer. Het ligt dicht bij de stad Eindhoven, waar je heel leuk kan shoppen. En, zeker niet te vergeten, een andere favoriet : De Efteling ! Je kan er een dagje naar de Efteling op uit trekken en 's avonds gewoon gezellig naar je cottage gaan, in plaats van de lange rit naar huis te doen. En dan duik je de volgende morgen terug gewoon in het subtropisch zwembad !

Voor de echte luxepoezen zijn er trouwens onder andere de Eden Vip Cottages, met een extra mooie design inrichting en een sauna ! Ooh hoe heerlijk is dat ! Als je daar niet van uitgerust geraakt ... Hmm ik droom al weg !


Jullie horen het al, hoog tijd om nog eens richting Center Parks te trekken. Met deze kortingscode voor Center Parks kunnen jullie ook een weekendje weg boeken naar Center Parks ! 

Wie heeft er nog zin in ?

xoxo
E.

8 opmerkingen:

  1. Wat leuk zeg! :) Center Parks haalt altijd oude herinneringen naar boven, leuke tijd daar gehad. ^^

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Is echt lang geleden dat ik geweest ben! Wil dringend nog eens gaan!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Ik kwam er vroeger altijd hihi! Lekker spelen in de speeltuin haha

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Leuk! Ik ga eind april naar het hoge noorden, als in heel noordelijk Duitsland aan de Baltische zee, voor een soul weekender, en dat is ook in zo'n soort van holiday park!

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Wat leuk! Er ligt een centerparcs in mijn eigen stad, dus ik ben er vroeger veel te veel geweest :D

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Mij zegt het niet zo veel eigenlijk, maar ieder zijn ding!

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Leuk. Ik ga er eind april weer heen :-)

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Ik ben nog nooit naar Center Parks geweest, maar als ik je zo hoor vertellen lijkt het me wel de moeite! :)

    BeantwoordenVerwijderen