zondag 17 maart 2013

Shopped me some fashion

Voor een keertje geen beauty, maar wel fashion. Ik kocht afgelopen week twee leuke items met de lente in het achterhoofd, laat ons even deze winterse temperaturen vergeten he. Het koude weer was ik beu en ik kocht mijzelf al twee leuke lente-items !




In Zara spotte ik al meermaals deze fuschia blazer. Deze week besloot ik hem maar gewoon te kopen. Ik ben van het soort dat in een winkel leuke kledij ziet, weken na elkaar zegt " jaja, ik koop het wel eens" en wanneer ik het effectief wil gaan halen, hangt het er natuurlijk niet meer #typischEva. In any case, I love it ! Tijdens de lente & zomermaanden loop ik quasi constant rond met een blazer. Ik heb er dan ook veel te veel liggen, maar er kan altijd eentje bij. En ik hou zo van pofmouwtjes !



Het tweede item is een broek van het Spaanse merk Cimarron dat terug is van weggeweest ! Als kind droeg ik regelmatig broeken van dit merk en ik ben er een paar jaar terug naar op zoek geweest maar het was niet meer te verkrijgen hier. Ondertussen is het merk terug en daar ben ik heel blij om ! Dit zijn zalige broeken en ze zijn te verkrijgen in zomaar even 70 kleuren. Ik voorspel dat ik er wel nog een paar ga kopen voor de aankomende lente/zomer. Deze keer kocht ik het model Cassis in de kleur Camel, een eenvoudige kleur die gemakkelijk te combineren valt. Volgende keer ga ik voor een grijze en een lichtroze ! Ik kocht mijn exemplaar bij Brooklyn maar ik heb ondertussen al heel wat winkels gezien die het merk terug verkopen, dus ze zijn eenvoudig op te sporen.




Wie is er ook al begonnen met de lente-shopping ?
Binnen twee weken ga ik naar Rijsel, daar ga ik ook nog eens mijn slag slaan !

Happy Sunday lovelies !


xoxo
E.

14 opmerkingen:

  1. Oh my god, love the blazer! Helemaal mijn ding en die pofmouwtjes maken het gewoon af. Cimarron ken ik ook nog, ik herken het logo "van vroeger" (ik ben oud, ik weet het) :)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik ben er nog niet aan begonnen, maar het kriebelt wel :-)

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Whoaa that blazer! I bet it looks stunning on you! I like the pants too, but I can't personally wear anything brown/beige/camel/khaki (I think it's because they're too close to my skin tone, so I end up looking like a big beige blob)!

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Leuke items! Ik heb ook veel broeken van Cimarron!

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Mooie blazer ! Ik heb ook al een hele collectie ondertussen :)

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Allebei leuk! Superleuke pofmouwtjes, zou die blazer ook direct dragen :-D

    <3

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Loove the blazer!! De kleur, de pofmouwtjes, it's perfect! :-)

    BeantwoordenVerwijderen
  8. De blazer is prachtig! Ik kocht onlangs een skinny jeans in zo'n kleur :p

    BeantwoordenVerwijderen
  9. cimarron komt ook van mijn tijd van toen ik 17 was, maar ik heb 2 jaar geleden een groene gekocht. die zitten echt als gegoten! en je kan hem best combineren met je roze blazer. wel, dat is nu ook eentje dat ik nog tekort kom. heb al meer dan een maand niet geshopt, heb geen tijd, werk teveel. en had zelfs nog geen idee dat ze er een hadden in zara. raar, vreemd, ik ben ziek! :-))))

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Hoi, ik heb je genomineerd voor de Liebster award. Voor meer info kan je een kijkje nemen op http://evasbeautyblog.blogspot.be/2013/03/verzorgde-nagels-met-koh-cosmetics.html

    Groetjes
    Liesbeth

    BeantwoordenVerwijderen
  11. God, je blazer is superdope! Wat een ontzettend mooie kleur joh, schitterende aankoop!

    BeantwoordenVerwijderen
  12. Leuk!! Ik heb ook al twee roze blazers, love them!!
    Dit weer doet je echt nog meer shoppen om zo het goede weer wat in huis te halen, I know the feeling ;)

    BeantwoordenVerwijderen
  13. Leuk geshopt en met een roze blazer kan je nooit misdoen - alleen al omdat ie roze is :)

    BeantwoordenVerwijderen