zondag 31 maart 2013

Tag : My Cellphone !

Jajajaaaaaa, eindelijk is het zo ver, ik heb mijn Iphone ! Aanvankelijk zou ik een Samsung Galaxy S3 aanschaffen. Aangezien we net gingen samenwonen stond dat plan dan maar ff 'on hold' wegens budgettaire restricties. En gaandeweg ben ik dan meer naar een Iphone gaan neigen. Vorige week voelde ik me wat down en ik had een little pick-me-up nodig. Rechtsreeks naar de winkel om mijn Iphone dus !

De lieve Jemke van TheStyleAvenue tagde mij en de aankoop van mijn nieuw speelgoed is het ideale moment om deze te doen. Plus mijn vorige telefoon was echt het schrijven niet waard.


1. Welke telefoon heb je ?

Een Iphone 5 ! Kostte mij wel een rib uit mijn lijf, dit even terzijde.

2. Hoe lang heb je deze al ?

Een grote week ondertussen, hoera !

3. Welke mobiele telefoon zou je willen hebben ?

Ik heb datgene wat ik wilde dus er staat niets anders op de wishlist.

4. Kun je makkelijk zonder telefoon ?

Nee, ik ben graag bereikbaar. Mijn vorige telefoon had niet eens mobiel internet. Nu ben ik op alle mogelijke wijzen bereikbaar en ik kan echt niet van mn Iphone blijven !

5. Welke kleur is je telefoon ?

All black baby ! Ook het hoesje is zwart, die kocht ik er snel snel bij. Binnenkort ga ik eens op zoek naar leuke hoesjes !

6. Hoeveel apps heb je op je telefoon ?

Nog niet zo heel veel, een stuk of 15 nu. Maar ik moet nog op speurtocht gaan naar allerlei leuke apps !

7. Welke is je favoriet ?

De weheartit - app. Altijd leuke prentjes binnen handbereik, ik kan er uren door bladeren !
Oh en de Pill Reminder - app : zo handig !


Ziezo, dat was het. Neem gerust de tag over als je wil !

Vanaf nu zal je ook hier bij mij leuke Instagramcollages kunnen terugvinden, al moet ik er wel nog aan wennen dat ik nu een gsm met camera én internet heb.


Je kan me vinden op instagram onder thevalleydoll1201 !


xoxo
E.

13 opmerkingen:

  1. Oh yes, iPhones zijn goooood! Niet laten vallen en pas op met het glas, want dat breekt al als je er naar kijkt. xD Oké, dat valt wel mee. Maar de iPhone is wel goddamn nice. Weheartit krijg ik niet voor elkaar op mijn iPhone, want dan kan ik mij niet aanmelden ofzo.. Ik ga het proberen.. again! Pinterest is trouwens ook leuk!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Waaauw, ben blij voor je! Nu kan je op zoek naar de coolste hoesjes ter wereld, want die worden precies alleen voor iPhones gemaakt :) Die met de Chanel-nagellak zou al in mijn mandje belanden, haha!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Wheee you got an iPhone! I'm still resolutely sticking to a simple Nokia. I work from home so I'm not really on the road that much. I think this makes me about the least tech-savvy blogger EVER :p

    BeantwoordenVerwijderen
  4. iPhone's hebben altijd zulke leuke hoesjes ! :D Ik werd ook getagd, dus ik moet er maar snel eens werk van maken :)

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Yay ! Daar ga je geen spijt van krijgen :)

    BeantwoordenVerwijderen
  6. whehe eindelijk! dit wordt je verslaving nummer 1, trust me.... :P en als je nog leuke apps nodig hebt, je weet waar je tips kunt krijgen hè ;) :P

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Ik kreeg voor mijn 25ste verjaardag ook een iphone van the Boyfriend, en ik kan 'm echt niet meer missen. De telefoon, bedoel ik. En the Boyfriend ook niet, hoor :-)

    BeantwoordenVerwijderen
  8. hihi super!!! leuk dat je de tag deed, maar je had nu wel een leuke phone om over te taggen. take care of it en geniet er van! en de hoesjes die komen wel!

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Zalig! Dat is echt zo tof om na al die tijd toch de stap te zetten he!
    Ik heb ook 6 maanden aangemodderd met een oud geval voor ik ervoor ging en once you go iPhone, you never go back denk ik :-D #verslaving!

    <3

    BeantwoordenVerwijderen
  10. ooh zo leuk!! Mijn iphone is echt een verlengde van mijn arm! kan niet meer zonder!.. Ik voeg je toe op instagram!! ;)

    BeantwoordenVerwijderen