woensdag 24 april 2013

New in : Sigma & Real Techniques brushes

Het lijkt wel alsof gans beautyblogland aan de Real Techniques is gegaan, en ik kon natuurlijk niet achterblijven. Mijn kwastencollectie had nood aan uitbreiding dus een online shoppingske was een must ! Ik had maar 1 blush kwast, die ik zowel voor blush and bronzer gebruikte ( erg handig ja ..), de Real Techniques blush brush ging dan ook meteen in het winkelmandje. Ook mijn eyeliner kwastje van Zoeva had ik net iets teveel niét uitgewassen, met een harde kwast als gevolg. Ik liet mijn oog vallen op eentje van Sigma, waarvan ik nu al kan vertellen dat ik er erg tevreden over ben. En als laatste kon ik wel een stippling brush gebruiken om mijn superbe Estée Lauder Double Wear foundation nog beter aan te brengen en dat is de Sigma F80 geworden.

Ik kocht al dit moois bij BeautyChamber, een Engelse webshop met een zéér snelle levering !


De Real Techniques brush voelt erg stevig aan in de hand en ziet er leuk uit met het roze handvat. De kwast zelf is erg groot en vol. Het ziet er misschien net iets te groot uit voor een blush kwast en toch werkt 'ie erg fijn. Mijn blush uitblenden lukt heel goed hiermee. Ik ben fan !



De Sigma small eyeliner brush, nr. 10 is de ideale kwast om gel liner mee aan te brengen. Het gaat er zo gemakkelijk mee ! En vanaf nu kuis ik elke keer netjes mijn eyeliner kwast af. Ik heb mijn lesje wel geleerd.



Als laatste de Sigma F80 Stippling brush. Koopje van het jaar ! Oh wat ben ik hier blij mee ! Mijn foundation zat al behoorlijk goed maar sinds ik deze kwast gebruik ziet het er nog zoveel beter uit en ik heb de indruk dat mijn foundation ook langer blijft zitten. Binnenkort schaf ik mij een iets kleiner exemplaar aan om de kleine hoekjes en kantjes mee te bewerken. 



Ik ben grote fan geworden van zowel Sigma als Real Techniques en zou wel eens durven binnenkort nog een paar kwasten aan te schaffen !














Zijn er nog fans van Sigma en/of Real Techniques ?

xoxo
E.

14 opmerkingen:

  1. die stippling brush ziet er zalig uit :)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. De sigma F80 gebruik ik al twee jaar om mijn foundation mee aan te brengen, hij blijft goed en vervormt niet. Dus zeker het geld waard :)
    Real Techniques wil ik ook eens testen!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. De brushes van Sigma en Real Techniques heb ik ook en ik gebruik ze dagelijks !

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Ik heb zelf ook heel wat Sigma borstels en ik vind ze erg goed. Real Techniques moet ik nog proberen.

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Die blush brush wil ik ook! Hij lijkt me zó zacht!

    BeantwoordenVerwijderen
  6. De stippling brush lijkt me echt nog fijn! Wishlist-material!
    Van de blush brush van RTs weet ik dat hij fijn is :D

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Ik twijfel zo erg of ik Sigma of Zoeva brushes zal bestellen. Heb op eBay een look-a-like gevonden van de RT kwasten, ook zo'n stippling brush, ben er erg benieuwd naar :)

    BeantwoordenVerwijderen
  8. I've heard a lot of great things about Sigma F80 and Real Techniques in general! Really need to expand my blush collection further. For the moment I need to wash them quite often ;)

    BeantwoordenVerwijderen
  9. gaaf! ik ga ook eens op die website kijken. ik vind de roze kwast erg mooi!

    Doe je trouwens al mee met mijn giveaway? Je kan Nike Freeruns in een kleur naar keuze winnen op mijn blog www.jenniefromtheblog.com :)

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Jaaaaa ik heb ook nog niet zo lang geleden bij Sigma besteld en ik ben HEEL tevreden!
    Ik ga binnenkort ook nog wel voor een RT stippling brush, heb ik nog niet, maar mss wacht ik tot ik naar de VS trek ;-) Waren er geen douanekosten?

    <3

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Nee, was een UK website, niet bij Sigma direct besteld :-) !

      Verwijderen
  11. Sigma en RT zijn mijn favoriete merken voor kwasten de F80 gebruik ik elke dag voor mijn foundation hij is echt zooooooo goed!

    BeantwoordenVerwijderen
  12. Ik heb de RT blush brush ook en vind hem heel fijn!! Ik heb ook nog een grote poederkwast van het merk, maar ik wil mééér ;)

    BeantwoordenVerwijderen
  13. Die F80 is ook mijn absolute foundation favoriet! Can't live without!

    BeantwoordenVerwijderen