zaterdag 25 mei 2013

All red !

Ik ben niet echt een nagellakmadam en ik heb er eigenlijk ook een hekel aan om mijn nagels te lakken. Maar, aangezien het de enige manier is om mijn nagels een beetje degelijk te houden én omdat het ook wel mooi en netjes is, lak ik ze toch braafjes. Mijn favoriete kleur om mijn nagels mee te lakken is rood en alle varianten daar op ! Het staat classy, elegant en past bij alles. Voor mij geen gekke kleuren, hoe leuk ik het ook vind bij een ander. Doe mij maar gewoon een rood lakje. Vandaag toon ik jullie mijn favoriete kleurtjes !

Mijn laatste nieuwe aanwinst is 'Bloody Mary to go' van Catrice. Het is een prachtige bloedrode kleur die erg gemakkelijk lakt door het brede borsteltje. Jammer genoeg chipt 'ie na 2 dagen...
Het tweede lakje is van NYC en heet 'Fine Red Wine'. De naam is volledig accuraat, dit is echt een mooie wijnrode kleur die ik heel vaak draag op mijn poezelige voetjes. Dit lakje blijft wel goed zitten en chipt minder snel. 
Het Essie lakje zat geloof ik in een Deauty box en heet 'Size Matters'. Deze is een diepe rode kleur met een vleugje framboise in. 
Last but not least en eigenlijk één van mijn meest gebruikte lakjes is 'Fateful desire' van Essence. Het is de goedkoopste van de vier maar eerlijk gezegd ook diegene die het langst blijft zitten ! En het is ook een echte 'femme fatale' kleur, donkerrood met een warme ondertoon. I love it !

Technisch gezien zijn deze twee geen rode kleurtjes, maar ze horen voor mij toch in de categorie 'rood en aanverwanten' thuis. Deze draag ik ook erg vaak.
Het Catrice lakje heet gek genoeg 'Revel the Red', hoewel het eigenlijk een fuschia-roze kleur is. Het perfect zomerkleurtje als je het mij vraagt!
De laatste is van Kiko en heeft geen naam, enkel een nummertje, 287. Dit is een frambooskleurig lakje die ik ook erg vaak op mijn voetjes draag. De Kiko lakjes zijn overigens erg fijn, lakken gemakkelijk en blijven goed zitten !

Zo, dat waren mijn favoriete lakjes. Welke kleur dragen jullie graag ?

xoxo
E.


10 opmerkingen:

 1. size matters heb ik ook uit de deautybox, een heerlijk classy kleurtje voor de herfst

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik ga meestal voor een rode tint maar ik draag eigenlijk alles behalve geel en mint :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. pretty! ik hou ook van rode lakjes, staat altijd extra mooi.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Fateful desire heb ik ook! In het flesje lijkt Revel the red trouwens goed op Aretha's respink van Catrice volgens mij.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Leuke collectie! Ik ga nooit echt voor rood-rood. Meer dan voor een variant met wat roze of oranje erin!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. De Essie 'Size Matters' heb ik ook. Mooi kleurtje!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. ik heb in de winter wel eens rood of als ik moet werken voor radio modern (jaren vijftig-thema altijd) en nu ben ik volledig into nude op de nagels. hoewel ik momenteel zachtkoraal op mijn nagels draag (gel)

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Size matters is pretty en die Catrice is ook erg mooi!

  <3

  BeantwoordenVerwijderen