zaterdag 29 juni 2013

L'Oréal Volume Million Lashes Excess mascara

Mijn favoriete mascara du moment, Catrice The Giant, gaf mij de laatste tijd wel erg vaak mascaravlekjes boven mijn oog, tegen het wenkbrauwbot zeg maar. Dat had ik nog nooit eerder voorgehad en het leek wel alsof de mascara mijn wimpers té lang maakte. Toen ik voor de zoveelste keer op het werk in de spiegel keek en zo'n irritante mascaravlek zag boven mijn oog was de maat vol, op zoek naar een nieuwe dus ! Gezien ik zo'n sucker voor reclame ben, heb ik me deze keer laten verleiden door Eva Longoria met haar fluttering bambi lashes en ik schafte mijzelf de L'Oréal Volume Million Lashes excess mascara aan. Een hele mondvol !

De mascara ziet er stylish uit met een rode huls en gouden dop. Ook het borsteltje zelf is roodgekleurd maar dat zie je natuurlijk niet meer eenmaal je de mascara gebruikt. 


Het borsteltje is geen klassiek geval van haartjes maar wel van plastic. Niet iedereen heeft dat graag en ik moet zeggen, ik heb er ook een haat-liefde verhouding mee. Het ziet er naar mijn mening doodnormaal uit en het is niet bijzonder dik of vol.Het borsteltje voelt behoorlijk hard aan als ermee tegen mijn ooglid zit en dan 'piekt' het wel ff. Dat is hetgeen ik dus haat aan dergelijke plastic borsteltjes. Mijn wimpers worden wél allemaal mooi gescheiden door het borsteltje, I like ! Niets vervelender dan aaneengeklitte wimpers en opnieuw mogen beginnen hierdoor. 

 


Eerlijk gezegd, ik mis het 'excess en volume' deel aan deze mascara. Het is een prima mascara maar ook niet bijzonder en dat mag wel voor 16 euro. Mijn wimpers worden hier niet langer of voller van. Dan ben ik toch meer fan van mijn Catrice The Giant mascara, ware het niet van de mascaravlekjes. 


Ik zou deze met andere woord niet meteen opnieuw kopen. En hoewel zo'n plastic borsteltjes mijn wimpers mooi scheiden, is het effect van een exemplaar van haartjes toch veel mooier en voller.

Miss Longoria, you tricked me with your lashes !

Wat is jouw favoriete mascara ?

xoxo
E.

10 opmerkingen:

 1. spijtig dat hij niet goed werkt want hij ziet er wel mooi uit :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Loll, first world problems: mijn wimpers zijn te lang :D

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hey Eva, sorry to hear this one is just so-so! I personally avoid plastic/rubber wands because they never work well for me! I've tried L'Oreal mascaras in the past, but in general I prefer Maybelline when it comes to budget mascaras!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik vind het wel een mooi resultaat maar inderdaad niet zo'n zot volume.
  Ik ben wel fan van die plastic borsteltjes, die scheiden inderdaad supergoed vind ik. Mijn holy grail MAx Factor False Lash Effect heeft dat ook :-)
  En ik vind dat zo gek dat in Amerika die borsteltjes apart naast het flesje zitten en dat bij ons 'in 1 stuk' verkocht wordt en wij dus dat gekleurde borsteltje nooit echt te zien krijgen :-)

  <3

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Jammer dat hij niet doet wat hij belooft. Ik ben de laatste tijd niet meer zo fan van de L'Oréal mascara's ze beginnen allemaal een beetje dezelfde werking te hebben (Voor mij dan toch). Jammer.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Voor 16 euro mag je inderdaad wel wat meer verwachten dan dat je verteld, jammer!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Hmmmm...dat is het ook niet helemaal dus. Ik ben momenteel super van van de Rimmel mascara!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ik zou graag de L'Oréal Telescopic willen testen, maar heb nog zoveel mascara's in mijn lade dat ik die eerst even uitwerk. Ik ben nu een mini van de Urban Decay Curl aan het gebruiken, not a massive fan, maar ik hield me eraan geen andere te gebruiken tot ie op is.

  BeantwoordenVerwijderen