zondag 16 juni 2013

Ma petite boudoir !

Sinds ik alleen woon heb ik eindelijk mijn eigen beauty-hoekje in onze slaapkamer. Ik kocht de befaamde Ikea Malm toilettafel en die zit ondertussen tjokvol met mijn beautystuff en juwelen !


Niettegenstaande dat de lade binnenin ruim is, ben ik er ook al in geslaagd om de tafel zelf ook vol te zetten. Er staan voornamelijk spullen op die ik quasi dagelijks gebruik, zoals mijn 'everyday' bakje, kwasten, oogpotloden, een Babyliss spiegel en wat juweeltjes. 

Ik kocht onlangs in Keulen zo'n Muji stapeldoosje en nu wil ik er mééér. Vind het superhandig en staat erg netjes op mijn tafeltje. Daarnaast zie je een houten doosje met al mijn zwaardere kettingen en wat alledaagse oorbellen.

In de schuif zelf heb ik Ikea Rationell Variera besteklades gestoken (op aanraden van Ms. Beautyloves). Alles past er netjes in en het werkt ook heel gemakkelijk. Al moet ik eerlijk zijn, er mag niet teveel meer bijkomen. Anders ga ik terug richting Ikea moeten trekken om een kastje te halen om onder mijn toilettafel te zetten. Er zit ook één besteklade met kettingen en andere prul in omdat ik voorlopig hier geen andere oplossing heb. Moet hoognodig eens zo'n DIY kurkbord maken zodat ik al mijn kettingen netjes kan ophangen.

Natuurlijk moet je ook iets hebben om op te zitten. Ik koos hiervoor het Ikea Ingolf krukje uit. Ben er wel 3 keer voor moeten teruggaan naar den Ikea want het was altijd maar uitverkocht. Aangezien ik zo'n kleine slaapkamer heb had ik liever iets om onder de tafel te schuiven. Daarnaast staat een doos met wat prul in en mijn leesvoer voor het slapengaan, voornamelijk de Vogue ;-).

En nog een paar close-ups van de inhoud van de tafel :


Ziezo, dat was het ! Binnenkort bestel ik nog wat Muji dozen zodat het geheel op de tafel wat netter georganiseerd is en dan ga ik helemaal tevreden zijn van mijn constructie !

Have a happy Sunday ! 

xoxo
E.

26 opmerkingen:

 1. ik ga in londen nog wat muji kastjes inslaan, heb er al een stuk of 4 maar ik heb er nog meer nodig :p heel leuk ingericht! die babyliss spiegel staat echt al heel lang op mijn wishlist

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Heel mooi! Dat wil ik later ook wel in mijn huis :D

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ziet er mooi uit ! Na de zomer wordt mijn logeerkamer onder handen genomen en dan maak ik er een blogkamer van want mijn badkamer barst zowat uit zijn voegen :')

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Zalig! Ik kijk graag in andermans Malm, hèhè. Die Muji-systemen heb ik al regelmatig online gezien, zo tof! Voorlopig past alles nog in mijn Malm, maar als ik ooit plaatsgebrek heb, wil ik wel zo een Muji-setje.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik heb ook dat krukje :) Super handig! Mooi opbergsysteem!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wauw, dat is echt amazing.. Gewoon een lade vol met magie, er komt nog net geen licht uit, haha! Mooi plekje heb je veroverd in je eigen huisje. :) Looks good!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Whoaaa I LOVE this post! So nice to see your vanity! I only have an IKEA Alex for my makeup, so I usually sit on my bed and use the mirror on my wardrobe. When I move I will for sure get the REAL deal!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Oh, wat een mooie make up tafel! Wanneer ik het huis uitga wil ik hem ook! En ja, Muji, staat zo mooi hé! :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Super wow! En wat zit ie al vol zeg! Je gaat nog een kast moeten bijkopen!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. daar zou ik wel eens in willen snuffelen :D

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Alleen al om zo'n tafel te kunnen kopen, zou ik verhuizen! :d
  Prachtig!

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Wauw wat een prachtige collectie!

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Mooie stash;)
  . Xx
  www.mystylevillage.nl

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Oh wij hebben toch nog ietsjes andere bestek bakjes denk ik! Je tafel staat inderdaad vol zeg haha! Ik wil mijne leeg houden

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Oh wat een mooi tafeltje! Als ik zelf een goede baan heb straks wil ik ook wel zo iets aanschaffen. Nog even doorzetten ik ben (hopelijk) bijna afgestudeerd :)

  Liefs,

  Maria
  www.beautybandit.nl

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Waaauw, zo mooi <3
  Wou dat ik er plaats voor had!

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Nice! Ik kijk er ook echt enorm naar uit mijn beauty plekje in te richten.. 6 more months... :-(
  En voor kettingen moet ik dan ook definitely een oplossing hebben dan. Momenteel hangen die allemaal over een soort handdoek'bar' wat echt superhandig is!

  <3

  BeantwoordenVerwijderen
 18. Mooie indeling! Mooi & handig!
  (Verbetering: Mon petit boudoir :D)

  BeantwoordenVerwijderen