zondag 9 juni 2013

Shopped !

Het lijkt wel alsof ik er elke maand in slaag om nog minder te bloggen. De afgelopen 2 weken zijn superdruk geweest, zowel op het werk als in mijn vrije tijd. Ik had letterlijk geen momentje voor mezelf en wanneer dat wel het geval was wilde ik gewoon slapen. Het bloggen schoot er met andere woorden een beetje bij in. Waar ik wél de tijd voor kon vinden was shoppen ! De Zara is mijn favoriete winkel en telkens ik er binnenga zie ik vanalles wat ik gewoon moét hebben.
Een aantal weken geleden was ik in Keulen en daar paste ik een mooie faux leren jasje bij Zara. Ik nam het toen niet mee omdat ik niet 100 % overtuigd was. Onderweg naar huis had ik daar natuurlijk meteen spijt van. Eenmaal thuisgekomen wist ik het al snel te localiseren op de website en hier in Oostende hadden ze hem ook nog hangen in de winkel. Ik ging hem terug aanpassen maar twijfelde weeral om het te kopen aangezien het binnen een maandje solden zijn en het toch 80 euro was. Gisteren kon ik het toch niet laten en mede dankzij een kleine sponsoring van de schoonmama ben ik er toch om geweest. En ik ben er zooo blij mee !Mezelf kennende kan ik het echter haast zelden bij 1 stuk houden bij Zara. Zo spotte ik er nog dit vorlijk gebloemd kleedje en een eenvoudig rokje met fluo streepjes. Allebei ideaal om mee te gaan werken !Als laatste paste ik er nog een wit kleedje. Niet met de bedoeling om het mee naar huis te nemen want ik had al genoeg mee maar het paste me verdorie wel supergoed zeker ! Ook Instagram zei volmondig ja ! Ik liet het toch liggen maar nu piekt het wel om het toch nog te gaan halen. Zal mij toch proberen in te houden tot de solden hier zijn.

En nu ga ik officieel op shop stop ! Ik heb de afgelopen tijd wel al flink mijn best gedaan met het shoppen. En ja, er staat nog het één en het ander op mn wishlist. Zoals een bikini, nieuw paar ballerina's en misschien nog een paar peep-toe's. Maar ik ga braafjes 'proberen' te wachten tot het solden zijn !

xoxo

E.

19 opmerkingen:

 1. de zara is echt een afgrijselijke plaats voor mensen on a budget :D ik kan er ook bijna nooit buiten gaan zonder 1-3 dingen te kopen :D

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Erg he ! Ik mag eigenlijk zoveel niet shoppen maar kan.het.niet.laten :d !

   Verwijderen
 2. Allemaal mooie stuks! Ik ben niet zo'n goed soldenmens. Meestal is mijn maat er niet of vind ik dat er weinig of geen solden op zijn, dus dan koop ik het liever aan gewone prijs en ben ik zeker dat ik het heb.
  Dat laatste kleedje stond je erg mooi, trouwens!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik ken dat gevoel ! Slaag er wel altijd in schoenen te scoren in de solden :d !

   Verwijderen
 3. Wauw dat laatste jurkje ziet er ook zo mooi uit. Ik heb hem ook gepast maar helaas was zelfs de grootste maat me te klein :(! Hij staat jou super!!

  Als je het leuk vindt; ik organiseer vandaag een linkparty! Je mag reclame maken voor 3 van je leukste artikelen van afgelopen week inclusief een foto en een link naar jouw blog, tof toch?! Als je zin hebt om mee te doen, je bent van harte uitgenodigd!

  Liefs van Rosie

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Leuke aankopen! Ik ging gisteren shoppen, en heb welgeteld 1 topje gevonden dat ik de moeite vond. Dat heb ik dus altijd, als ik iets zoek vind ik het niet. Als ik zomaar even snel de winkel binnen spring, vind ik tonnen leuke spullen.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Eee I love that floral dress! Actually everything else too. It looks great on you! I'm trying to be on a bit of a ban, but apparently I'm already failing because there's this dress that I fell in love with at the first sight... I think I have to get it next week ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Je hebt mooie spullen geshopt ! Vooral het gebloemde kleedje vind ik prachtig.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. ik wacht nog even tot de solden :)

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wauw guuurl, je jurkje is echt aweeeesome! Schitterende items heb je weten te veroveren. :D

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Dat bloemenjurkje wil ik ook! :o

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Dat bloemenjurkje is inderdaad prachtig, mooie kleuren ook!

  BeantwoordenVerwijderen
 11. whoop! supermooi dat witte jurkje! Jammer dat je het niet meenam :(

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Mooie aankopen. Dat bloemenjurkje is echt prachtig

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Hihi :)
  Superleuke aankopen, ben vooral fan van het witte jasje (good for you dat je er toch nog gaan halen bent, zou je inderdaad spijt van gehad hebben), en ook het bloemenkleedje is ook helemaal mijn ding!!

  BeantwoordenVerwijderen
 14. supergoed geshopt! leuke dingen en wat een zalige winkel is dat toch é, de zara

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Ik zal u dan hier officieel moeten verplichten dat kleedje te gaan halen he :-D SUPERmooi!
  En dat jasje, love it!

  <3

  BeantwoordenVerwijderen