zondag 8 september 2013

Jetting off to Rhodes !

Ein-de-lijk. Ik wacht hier al een half jaar op en nu is het zover, mijn vakantie naar het Griekse eiland Rhodos. Als net afgestudeerde heb ik niet zoveel vakantie. Gelukkig zorgt de overheid ook voor de jongeren want er bestaat zoiets als jeugdvakantie. Jammer genoeg verdien ik dan niet mn volle loon maar dat neem ik er dan maar bij. Ik werk bijna een jaar en heb nog maar 1 x een dagje vrijaf genomen. En nu zijn de batterijen op. Mijn werk steekt mij de laatste weken wat tegen, ik ben moe, verkouden, cranky, mn irritante collega is nog irritanter geworden, etc etc … Enfin, het komt er op neer dat ik nood heb aan zon, zee en strand.

Jullie weten wel al dat ik dit jaar ben gaan samenwonen met mn vriend. Jammer genoeg was het reisbudget hierdoor een stuk kleiner dan ik had gewild. Anders was het weer een roadtrip door de USA  geworden. Ach, misschien volgend jaar, we’ll see!


Dus het moest iets binnen Europa worden. We twijfelden tussen de Canarische eilanden en de Griekse eilanden en uiteindelijk is het Rhodos geworden ! Een eiland in de Griekse Dodekanesos, met prachtige natuur, een helderblauwe zee en slechts op een paar kilometer van Turkije gelegen. Ik heb nog niet echt een planning gemaakt, het zal een beetje come as we go zijn. Ik wil vooral een hele week rust en relaxen. Niets moet, alles mag. Sowieso wil ik Lindos en Rhodos – stad bezoeken. En dan misschien nog een excursie naar het eilandje Symi. Ooh en wat shopping uiteraard. Er is verdorie een Sephora in Rhodos-stad !  

We logeren in het dorpje Kolymbia. Dat ligt perfect tussen Rhodos en Lindos in dus dat is een ideale uitvalsbasis voor excursies en bezoeken, tussen het zonnen en cocktails drinken door !
And if you’ll excuse me now, ik ga boarden voor mijn vlucht. Met ons toestel OO-JAA stijgen we om 10u15 op vanuit Brussel. ‘Ons’ toestel zul je denken ? Nee, ik heb niet mijn eigen vliegtuig, haha. Mijn volgers op twitter zullen misschien wel weten dat ik werk voor een touroperator en luchtvaartmaatschappij ;-) ! Proud employee overhere !

Ik vrees dat er geen posts zullen volgen tijdens mijn vakantie. Maar dat maak ik dubbel en dik goed bij mijn terugkomst ! De laatste tijd was ik wat afwezig op mijn blog, I know. Mijn sociaal leven draaide deze zomer op volle toeren, neem daar nog eens huishoudelijk werk en gewoon elke dag gaan werken bij, en je hebt geen tijd meer over. Chapeau voor de bloggers die er in slagen om elke dag te bloggen !

In ieder geval, i’ll see you all in a week !


Xoxo 
E.

10 opmerkingen:

 1. Ah, heel veel plezier!!! Rust maar lekker uit en shop ze! Warm zonnetje kan zo veel goeds doen (zei ik zittend aan het rand van een Thais zwembadje :P)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Oh zalig ! Fijne vakantie en geniet ervan !

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Whoaa YOU HAVE FUN!!! Soak up the sun and happiness on the beach! <3

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Oh my, geniet er lekker van lady! Laad die batterijen maar weer eens goed op. :) Haaaave fun!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Och, bij ons gaat het dezelfde situatie zijn in 2014, geen reisbudget en dying om weer naar de USA of naar Australiê te gaan... Maar het zal ook bij ons Europa worden. Maar Griekenland is ook always a pleasure, dus geniet er maar lekker hard van!

  <3

  BeantwoordenVerwijderen
 6. have fun! ziet er goed uit!

  De laatste weken heb ik het ook serieus moeilijk met dagelijks bloggen. Huishouden, bloggen, sociaal leven, werken, sporten, ... . Niet simpel!

  BeantwoordenVerwijderen