zaterdag 19 oktober 2013

What's in my (Gucci) bag ?Mijn favoriete handtas is mijn Gucci Boston bag. Die kocht ik op mijn verjaardag een jaar of drie geleden, in de Gucci store-in-store in Lille. Een kwartier stond ik rond te draaien voor de ingang : kopen-niet kopen-toch kopen-ja nee toch niet kopen-KOPEN !! Zo fier als een gieter ging ik vijf minuten later en 500 eur armer terug naar buiten met mijn Gucci draagtas (ik heb hem nog altijd, it's soo pretty !). Dit was mijn eerste echte grote aankoop en ik ben er nog altijd erg blij mee. Het mag dan veel geld zijn, de tas ziet er drie jaar later nog altijd als nieuw uit, terwijl ik hem best wel intensief gebruik. Ja, ik ben zo'n persoon die een designer bag gebruikt en die dat niet in de kast laat staan om er naar te kijken. Remember dat ik jullie vertelde dat mijn vriendin tijdens onze Londentrip de MK Selma bag kocht die ik ook graag wilde ? Dat is ondertussen twee maand geleden en hij staat nog altijd in haar kast, ze vindt hem te mooi om te gebruiken. Tja, what's the point dan ?

Maar goed, over naar de orde van de dag : wat zit er nu in die tas ? Wel om te beginnen eigenlijk  meestal niet zoveel. 

Mijn teerbeminde Iphone 5 en mijn vintage Yves Saint-Laurent portemonnee die door en door versleten is maar waar ik maar niet van kan scheiden.

The usual suspects : sleutels, zakdoekjes, kauwgom, sinutab wegens one hell of a verkoudheid !

Kleingeld, je vindt al-tijd los kleingeld in mijn tas. Te lui om dat in mijn portemonnee te keilen, weet je wel. Balpen, altijd nodig. En drie lippies : een UD lip junkie, Bourjois Color Boost lipstick en een labelle met een tintje.

En aangezien ik elke dag gezwind met de fiets naar het werk rij, zijn wantjes en een muts echte handtas must-haves met dit weer. Ziezo dat was het. Niet zoveel, toch ? 
Sleuren jullie veel mee in jullie tas ?


xoxo
E.

9 opmerkingen:

 1. Super mooie tas. Helemaal gelijk. Spullen zijn er om gebruikt te worden, ook al zijn het designer spullen. ;) Je hebt er best weinig in zitten, vind ik. Dit komt vast omdat het bij mij altijd zo'n zooitje is :P

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Valt nog goed mee he! Ik heb altijd een rotzooi er in liggen, phoe

  BeantwoordenVerwijderen
 3. hij ziet er inderdaad nog als nieuw uit :)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Er bevindt zich aardig wat in je tas, maar gurl.. your bag is faaaancy! Ik houd ervan, netjes nog na drie jaar. Wauw. ^^

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Dat valt inderdaad nog erg goed mee. Ik sleep altijd veel te veel mee maar kan wel een week overleven in een bos als het moet :)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Supermooie tas, maar amai, ik sleur echt heel veel meer mee als ik het zo zie ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Mooie tas! En hij ziet er inderdaad nog erg goed uit na zoveel jaar intensief gebruik. Wat dat betreft volg ik je helemaal: fancy dingen gebruik ik gewoon, anders is het toch zonde om ze te kopen?

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Hey Eva, looks like you stash quite a bit of stuff in your bag! My new bag isn't that big anymore, so I have to pick and choose what I can stuff in there. Fortunately I don't have to carry my camera around often, because that thing takes up a lot of space!

  BeantwoordenVerwijderen