About me

Welkom !

Een woordje uitleg over mezelf en mijn blog. 

Mijn naam is Eva, 25 lentes, legal eagle en woonachtig in West-Vlaanderen, België.
Bloggen is voor mij een ware uitlaatklep. Oorspronkelijk begonnen als beautyblog, tegenwoordig zijn de onderwerpen wel wat ruimer, maar ik ben een beauty-addict in hart en nieren. Die microbe heb ik overgekregen van mijn mama en oma, die beide altijd mooi opgemaakt zijn en een goede lipstick kunnen waarderen ! The apple doesn't fall far from the tree. Ook mijn zus is gebeten door het beauty-virus en is enorm gepassioneerd door theater make-up. She makes a mean X-Men Mystique.

Naast bloggen sport ik ook erg graag. Drie maal per week kan je mij in de fitness vinden. Ok, ok, misschien niet élke week 3 keer, maar je begrijpt me wel. Het is het idee dat telt.

Voorts kan ik enorm genieten van uitgaan, reizen, shoppen, dansen, eten, lachen, drinken  
(niet in an alcoholic kind of way) ... Het leven is kort en elk moment telt. 
Muziek is iets waar ik niet zonder kan. Als het kan pik ik graag een concert mee. Overigens ben ik in het verkeerde tijdperk geboren, ik ben gek van 80's muziek ! The Cure, Fleetwood Mac, Simple Minds, Journey, Aretha Franklin ... You name it, ik sta er op te shaken !

Ohja, ik heb een zwak voor alles wat veel geld kost. Geef mij 3 keuzes en ik kies het duurste, onbewust ! Ik geef dan ook graag mijn zuurverdiende centjes uit aan designer handbags & whatnotelse.

Goed, dat was het zo een beetje. Als je nog vragen hebt, stuur gerust een mailtje of twitter gewoon even !

Mijn persoonlijk motto ?