vrijdag 13 mei 2011

Garnier Body Milk

Ik had jullie een paar dagen eerder reeds een post beloofd maar blogger stak daar een stokje voor. Ik kon gewoonweg niet op mijn account. Sort of frustrating als je érg graag een post wil schrijven !
Maaarrr, het is gelukt, vanaf vandaag vind je terug (bijna) elke dag een post op mijn blog.Topic of the day : De Garnier Intensive 7 Days herstellende Body Milk. Een aantal weken terug zag ik hem op heel wat blogs terugkomen, iedereen was er absolutely raving about ! Ik dacht bij mezelf, nou jaaa, dat valt best wel mee zeker. Garnier is ook niet het eerste waar ik aan denk bij body milk. Dit komt waarschijnlijk door een eerdere teleurstelling in hun body milk.Hééél lang geleden kocht ik eens eentje van Garnier, in zo'n rode fles. Die was bedoeld voor érg droge huid ( oui oui, c'est moi), maar hij hydrateerde bijlange niet genoeg voor mij.
 Mijn benen in a nutshell : extreem droog, ik mag er gelijk wat opsmeren, na een paar uur zie je alweer de droge plekken verschijnen. Niet zo leuk dus, zeker niet in de zomer. Zelfs de Body Butters van The Body Shop doen het niet voor mij. Ik vind ze wel superfijn, ruiken heerlijk, maar hydrateren ook niet genoeg. Zo erg is het gesteld met mijn benen.

Maaarr, ik denk dat ik mijn holy grail body milk heb gevonden. Al die positieve reviews van alle bloggers : they were right ! Dit is echt een fantastische body milk. Mijn benen zijn goed gehydrateerd, en als ik de volgende dag nog eens check, zijn ze nog altijd gehydrateerd. Nooit gezien dames !
Ik ben hier dan ook supertevreden van en ga mij lekker een voorraadje aanleggen. Garnier mag deze nooit uit de rekken halen :p ! En, hij is nog lekker goedkoop ook : 4,59 euro dacht. Het was zeker niet meer dan 5 euro. Voor zo'n giant fles van 400 ml is dit een echt koopje ! I LOVE IT !!!


Nochtans, ik ben niet zo voor bodymilk en crème en wat nog allemaal. Ik smeer het alleen maar omdat mijn benen er anders té erg uitzien. Ik doe het ook helemaal niet graag en vergat het vroeger ( met opzet) 9 op de 10 keer. De laatste tijd maak ik er toch een punt van om mij altijd in te smeren en met dit wondermiddel doe ik dat met veel plezier.

De body milk van Garnier is er in 4 geuren. Ik weet ze niet meer precies allemaal, er was er onder andere eentje met mango ook. Daar heb ik eens kort aan geroken, hij rook wel fijn. Maar uiteindelijk nam ik deze mee met karité boter voor de " zeer droge huid" : that would be me ! De geur is niet té overheersend, dat vind ik wel fijn. Ik had ooit eens een body butter van The Body Shop in de geur Brazilian Nut ofzoiets, aah wat had ik daar een hekel aan. Ik rook de ganse dag naar zo'n vette notengeur, not cool !


De Body Milk claimt om 7 dagen te hydrateren. Hmm daar reken ik niet op. Ik heb het ook nog niet uitgetest, ik  smeer mijzelf om de andere dag in. Ik kan alleen maar zeggen dat mijn benen zeker twee dagen mooi gehydrateerd blijven. Dit heb ik nog nooit meegemaakt, het lijkt wel een openbaring :d haha !
Hij smeert ook fijn uit, is absoluut niet stroef ( dat heb ik ook al gehad met andere body milk: hate it !) en het loopt ook niet uit de fles. Pluspunt, als je het mij vraagt !


Dus ladies, als jij ook zo'n droge benen hebt als mezelf ( zeg maar eerder uitgedroogd), dan moet je deze écht wel eens proberen. Ik vind hem super ! En zoals ik al zei : ik ben nochtans niet pro body milk en van die dingen, so that's saying something !
Hier is maar één woord voor : APPROVED !

De Garnier Body Milk is te koop in het Kruidvat, Di, Delhaize ...

5 opmerkingen:

 1. Ideaal! Ik ben ook niet voor de bodymilk maar jij bent zooo enthousiast! Toch maar aanschaffen dus!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hij klinkt erg fijn :)
  Ik heb zelf geen last van een droge huid, dus voor mij is hij niet ideaal :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Komt goed van pas zo'artikel:)Want ben namelijk in deze dagen maar te denken wat voor bodymilk ik zou kunnen nemen voor droge huid,en vooral mijn benen inderdaad:)Nou zo te lezen klinkt dit goed ik ga het eens maar proberen.
  En inderdaad body shop spullen ruiken geweldig maar tja het moet ook kunnen werken natuurlijk dat is net zo belangrijk!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Deze is ook een van mijn favorietjes, ruikt superlekker!

  BeantwoordenVerwijderen