zaterdag 14 mei 2011

Manhattan Island Blue

Deze week had ik nog even tijd voor de les begon en ik dook dan maar het Kruidvat in. Altijd een slechte beslissing, ik kan niet buitengaan zonder iets te kopen.
Er was blijkbaar 30 % introductiekorting op de NYC make up en met nog wat kleingeld left-over in mijn portemonnee kocht ik een oogschaduwpaletje. 

Zoals jullie al weten is NYC pretty darn cheap ! Maar is de kwaliteit wel zo goed ?
 I say yes !
Eerder las ik al eens reviews over de grote oogschaduwpalettes van NYC en ik las nogal vaak het commentaar dat ze kruimelig was. Nou ja dacht ik, voor die 3 euro kan je niet veel missen he.

En dit is echt een goed paletje. De oogschaduw is goed gepigmenteerd, blendt gemakkelijk en blijft lang zitten. Wat heb je nog meer nodig ?


Ik koos voor de blauw omdat ik dat nog niet liggen heb in mijn collectie. Als ik het maar niets vond, dan was ik toch niet veel geld kwijt ;-)
Blauw vind ik persoonlijk geen zo'n voor de hand liggende kleur voor oogschaduw. We kennen allemaal wel het beeld van tienermeisjes met felblauwe metallic oogschaduw, nietwaar ? Ooh de horror! Daarom liet ik de kleur vroeger dan ook maar links liggen.
Maar, sinds ik dit paletje heb ( de volle vijf dagen ofzo :p) ben ik helemaal overstag gegaan. De kleuren zijn echt subtiel blauw en het ziet er niet uit alsof het overdone is.
De oogschaduw zonder basis, van links naar rechts.

Ook verpakking vind ik fijn. Het doosje is stevig en makkelijk om te stapelen. Alleen zit er nu zo'n vieze plakband streep op van het Kruidvat. Don't get me wrong, ik ben blij dat er zo'n beveiliging op zit. God knows wie er allemaal met zijn vuile handen aan zit. Daarom neem ik ook altijd het achterste doosje, lipstick enz enzovoort mee uit het rek ! I know, I have issues :d haha !
De sticker onderaan scheurde mee af dankzij de kruidvatplakband.


Dit paletje heet Manhattan Island. Doet me meteen denken aan zomerse taferelen. Het is perfect voor een sunny day !
Ik vind het wel leuk dat de paletjes namen hebben. Altijd leuker dan nummer  C45 ;-)


Ik zag in de winkel ook nog een paar andere kleuren liggen. Onder andere groen, die ga ik misschien ook nog eens halen. Daarnaast waren er ook nog twee verschillende paletjes met bruine kleuren, deze leken goed op elkaar. Deze zou ik niet aanschaffen, ik heb al genoeg neutrale bruine kleurtjes liggen.
Misschien zijn er nog andere kleuren maar die waren alleszinds niet meer beschikbaar.In het doosje zit nog een applicator, zoals je ziet op de foto ben ik die alweer kwijt.  Bovenop de oogschaduw zit een plastiekje waar op staat welke kleur je voor wat moet gebruiken. Dat is ondertussen ook al de vuilbak ingekieperd. Ik had het eventueel fijn gevonden mocht dit op het doosje gedrukt staan. Maar goed, het is geen noodzakelijke vereiste.


Mijn eindoordeel : dit is een uitstekende paletje voor het geld dat je er maar voor betaalt.
Deze paletjes kosten 3,99 euro. Ik betaalde er 2,7 euro voor door de actie die op dit moment loopt in het Kruidvat.
Ga ze zeker eens bekijken !

2 opmerkingen:

  1. Ik stond gisteren nog bij kruidvat en heb wat lakjes gekocht mooie kleurencombi.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ziet er goed uit, maak je er eens een look mee?

    BeantwoordenVerwijderen