dinsdag 17 mei 2011

Seriously Old Stuff : Garnier Roller

Ik ben nogal gesteld op orde en netheid. Om die reden rommel ik regelmatig eens mijn kast en bureau enzo uit. En daarbij kom ik nogal vaak really old stuff tegen, zoals deze roller van Garnier.

Kennen jullie deze nog? Ik denk dat de mijne zo'n 5 jaar oud is. Toen dit product net uit was moést ik het hebben. Het wordt verondersteld om de wallen weg te werken door de cafeïne die er in zit. Met mijn giant wallen probeer ik graag alles uit.
Ik hoef jullie niet te vertellen dat dit dus niet werkt, anders was ie al lang op ;-)

If you ask me : het is echte rommel ! Dit doet helemaal niets voor mijn wallen, het verkoelend effect is ook niet bepaald wauw en die roller op zich vind ik nu ook niet zoo handig.
Ik moet er wel bij zeggen, ik heb behoorlijk diepe kringen onder mijn ogen, die ik nooit helemaal kan verbergen. Misschien werkt dit wel bij de dames die een minimum aan blauwe kringen heben. Maar voor mij werkt het dus niet. Het duurde dan ook niet lang voor het ding in de vergeethoek belandde, tot het er een tijdje geleden werd uitgevist ;-)


Onlangs kwam Garnier op de proppen met de vernieuwde versie van deze roller. De verpakking is dezelfde, enkel de kleur is anders. Verder denk ik dat de inhoud dezelfde is gebleven.
De prijs is vermoedelijk nog altijd rond de 15 euro. Dat vind ik behoorlijk duur. Je investeert beter je geld in een goede oogcrème.


Op dit ogenblik staat de roller op mijn bureau. Ik rol er af en toe eens mee onder mijn ogen, gewoon zomaar, om het op te gebruiken :d. Hij is halverwege, I have a long way to go. Ik vind het gewoon zonde om het weg te smijten gezien het toch 15 euro heeft gekost ( ook al was dat 5 jaar geleden).

Zijn er nog mensen die dit liggen hebben, of iets gelijkaardigs ?
Ik heb er alleszinds niets positiefs over te zeggen.

2 opmerkingen:

  1. Ik heb er eentje van Clinique en ik vind hem wel goed!
    Die nieuwe van Garnier is trouwens met een beetje concealer of zoiets erin, dus oogcrème en concealer in een. Maar ik heb hem niet geprobeerd, dus ik weet niet of hij werkt :)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Haha ja hier had ik toen ook 15 euro voor betaald. Baalde flink! Maar hij is bij de verhuizing toch in de prullenbak beland!

    BeantwoordenVerwijderen