zaterdag 25 juni 2011

Dior Aurora Bronzer

Een paar weken geleden kocht ik deze prachtige bronzer uit de Dior Limited Edition collectie ' Electric Tropics'. 


Het was aanvankelijk geen liefde op het eerste gezicht. Ik was hem al meerdere keren gaan swatchen en toch nooit overtuigd, tot ik op een dag het licht zag ! Ik vond hem prachtig en moést hem hebben ! 

Helaas, de prijs hield me een beetje tegen. Deze schoonheid kost namelijk 44 euro. Hoewel ik alleen nog maar positieve ervaringen heb gehad met Dior producten, blijft het een aardig bedrag. Dus ik dacht bij mezelf : er komt waarschijnlijk wel een actie binnenkort bij ICIPXL en dan sla ik mijn slag ;-) En inderdaad ! Een drietal weken later was het zo ver : 30 % korting bij aankoop van minimum 70 euro. Dat was meteen het ideale excuus om ook de fluide uit dezelfde collectie mee te nemen dus ik zat al gauw over de 70 euro.
Uiteindelijk heb ik hier nog 31 euro voor betaald, nog altijd veel geld maar het is het dubbel en dik waard. Je krijgt ook wel heel wat product voor dat geld, 10 gram ! Dat is bijzonder veel, tegen dat dat op is ... Ach, alles om het aan mezelf te rechtvaardigen, nietwaar ;-)Maar wat vind ik hier nu eigenlijk van ? Want ik mag hem dan nog zo mooi vinden, ie moet het ook doen op mijn gezicht.
En jawel, ie doet het ! Hij is gewoon prachtig ! 
Deze bronzer zorgt voor het ideale zomerkleurtje op mijn gezicht. Je kan hem op verschillende manieren gebruiken.
Als blush, maar ook als shaper onder de jukbeenderen, als highlighter.  Het is maar wat je zelf wil.Ik heb wel gemerkt dat, wanneer ik deze bronzer gebruik, ik niet nogmaals een shaper moet gebruiken én dan nog eens blush, want dat is teveel van het goede. 
Ik gebruik hem dan ook voornamelijk als highlighter met op de wangen een hééél klein beetje blush. En dat is de ideale combinatie voor mij ! Maar ook als shaper werkt ie heel mooi, dan gebruik ik ook een mini beetje blush. De kleur is namelijk al behoorlijk geweldig, als in ' zwaar', toch voor mij,  dus ik moet er niet nog allerlei roze blush gaan tegengooien.


De kleur op zich dan is een soort peachyrozebruin. Ik kan het niet goed verwoorden, het is gewoon een bijzondere kleur ! De verpakking is zoals altijd fantastisch. Het geeft meteen zo'n luxe-gevoel mee vind ik. En dat begint al bij het kartonnen doosje. Het is echt stevig en je voelt dat je een brok luxe vast hebt ! Hoor mij hier bezig zeg !


De hoesje zijn we zoals altijd gewoon bij Dior, maar deze keer zit er een borsteltje verborgen in het hoesje. Dat vind ik best wel fijn, zeker voor onderweg. Plus, het borsteltje vind ik zelfs goed ! 


De verpakking van de bronzer zelf is in metaal. Niet blauw of bruin plastic, zoals gewoonlijk.
Binnenin zit een spiegeltje. Ik heb er al veelvuldig gebruik van gemaakt ! Normaalgezien neem ik zelden make up mee in mijn handtas maar tegenwoordig zeul ik de bronzer altijd mee in mijn tas ! En dan de kers op de taart: de bronzer zelf ! Het gevlochten patroontje is werkelijk prachtig, een lust voor het oog van menig beautyliefhebber ! Het patroon is opgebouwd uit vier kleuren. Een goudroze en drie bruintinten. En samen vormen ze een mooi peachybronzebruinroze geheel. I love it !
Dit is nummer 001 in Aurora. Er is nog een tweede kleur, die veel donkerder is ( de naam ontsnapt me nu even). Ik dacht aanvankelijk dat Aurora nog té donker ging zijn voor mij maar hij is net goed !


In other words : ik ben superblij met mijn aankoop. Het is ondertussen al mijn vierde Dior product en ik kan ze stuk voor stuk aanbevelen. 

Mocht je nog twijfelen , niet doen ! En loop gauw naar de winkel want het is LE ! 

Te koop bij alle parfumerieën aan 44 euro ( zonder korting)

xoxo

6 opmerkingen:

  1. prachtige bronzer, heb er ook al uitgebreid bij staan swatchen en twijfelen. Omdat ik eerder een highlighter nodig had ben ik voor een dior highlighter gegaan toen. Krijg mn bronzers nu al niet op :p x

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Hij ziet er prachtig uit! Ik heb nog twee bronzers staan, en gebruik het niet vaak, dus ga ik toch maar overslaan...maar hij is wel heel mooi!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Ook een mooi product! Fijn als je zoiets met korting kunt aankopen!!

    BeantwoordenVerwijderen