maandag 27 juni 2011

Vakantieeee !!!

Aaaaaaah, tis voorbij, het zit er op ! De examens zijn gedaaaaan !  En het is dan nog eens mooi weer ! Wat wil een mens nog meer eigenlijk ?

Ik weet het : op reis gaan !
Jawel, binnen acht dagen is het zover, dan zit ik op het vliegtuig richting San Diego om een maandje rond te trekken met mijn vriend in de VS. *happydance*
Jammer genoeg moet ik vrijdag nog mijn thesis verdedigen, maar dat kan alvast de pret niet drukken.

Daarom bij deze, wat sfeerfoto's ! Ik word alweer helemaal enthousiast als ik dit zie ! 


Ik moet stiekem wel toegeven dat ik een klein beetje ' bang' ben om op reis te gaan. Het is uiteindelijk wel een maand he, just me & my boyfriend. We zijn nog nooit lang op reis geweest samen, eens vier dagen Londen, dat is het zo ongeveer. Dus ik hoop dat het goed komt :d ! 

Ik zal mijn laptop meenemen op reis dus er zullen wel blogposts verschijnen. Ik heb helaas niet kunnen vooruitschrijven, dus het zal eerder beperkt zijn deze maand. 

Was het al maar zondag ! Ik kan gewoon niet meer wachten om te vertrekken ! We gaan naar Disneyworld, orka's zien, fietsen in San Francisco, bergen beklimmen, gokken in Las Vegas.. So much to do, so little time ! 
Dit gaat gewoon heerlijk worden ! 

Bij deze, nog een kaartje van de route die we volgen We komen aan in San Diego, blijven er twee dagen, daarna gaat het richting L.A. voor een drietal dagen. Hierna bezoeken we wat kuststadjes en dan volgen 5 dagen San Francisco. Ongetwijfeld een supermooie stad ! Na SF trekken we richting de National Parks zoals Yosemite, Death Valley, Bryce Canyon, Grand Canyon ... Daar zijn we ongeveer tien dagen zoet. En als laatste vertoeven we een kleine vijf dagen in Las Vegas ! 

We zullen ongetwijfeld heel wat kleurrijke figuren tegenkomen, wat zo zijn die gekke Amerikanen wel ;-) Mijn vriend wilde een reisverslag bijhouden, dus misschien maak ik nog een extra blog aan en plaats ik hier regelmatig een linkje ! 

Maar nu deze week nog lekker wat beautystuff ! 

xoxo

2 opmerkingen:

  1. Wat een super leuk vooruitzicht! We zullen je missen! Heel veel plezier alvast en veel succes met je thesis!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Oh waauw, wat een zalige vakantie!! geniet ervan x

    BeantwoordenVerwijderen