donderdag 4 augustus 2011

Home

Dag lieve lezers,

Na een heerlijke maand rondtrekken door de VS, ben ik eindelijk thuis. 
Maandagavond kwamen we aan na een lange dag op het vliegtuig, met een overstap in Londen en ben ik als een blok in slaap gevallen ... Om dan dinsdagochtend om 7u al wakker te zijn, jetlagged you know.
Ik ben gisteren een volledige dag in de weer geweest met de was doen, het huis aan de kant zetten, koffers leegmaken, enz.. Mijn ouders vertrokken maandag net twee weken op reis, dus valt het huishouden op mijn schouders. No rest for the wicked blijkbaar !Mijn reis was in one word, en om het met Astrid Bryan haar woorden te zeggen : AMAZING !
Ik mis het eerlijk gezegd nu al. Het was druk, warm, vermoeiend, veel gesleur en veel in de auto zitten, maar ik ben zo blij dat we het gedaan hebben en kan het alleen maar iedereen aanraden.
Amerika is zo'n divers land met zn eigen gewoontes die volledig verschillen van Europa, ik heb daar ferm mijn ogen opengetrokken. Voor mij was het de eerste keer dat ik de Grote Plas overstak en ik ben volledig verliefd geworden op het land. 
De komende dagen schrijf ik voor jullie een reisverslagje, zodat jullie een idee hebben dat we daar allemaal hebben gedaan. 
We hebben zoveel gezien en gedaan, het is teveel om in één post op te noemen, dus ik zal het spreiden over verschillende blogposts. Kwestie van jullie niet te overladen he ;-). 

Ik heb orka's gezien, een gigantische berg beklommen, ben naar Alcatraz geweest, heb drie dollar verloren in Las Vegas op de gokmachines, we hebben talloze burgers gegeten, op een vliegdekschip geweest, de beroemdste scenic highway ter wereld bereden, door Jurassic park gevaren ... Nu ik het zo opsom mis ik het alweer. Het was zoooo leuk, ik kan het niet genoeg zeggen.


Ik kan alvast één iets vertellen : op reis gaan met je partner voor één maand is to say the least, a challenge ! 24u op 24 samen zijn en niemand anders hebben om mee te praten, het brengt soms wat strubbelingen met zich mee. We waren ook nog nooit lang alleen op reis geweest. Maar we hebben het overleefd. Maandagavond sliep ik thuis en ik miste mijn vriend alweer zooo hard. Nochtans zeiden we op reis constant : we moeten elkaar dan maar een weekje niet zien he achterna, tzal ons deugd doen. En toch ben ik er gisteren alweer blijven slapen ;-) Je leert elkaar wel beter kennen op reis, elk met zn eigen gewoontes. Mijn vriend en mezelf verschillen op sommige vlakken zoals dag en nacht en dat heeft wel een paar keer geclasht. In San Francisco hebben we een volledige voormiddag niets gezegd tegen elkaar, ik was kwaad en hij ook :d ! 


Verder kan ik jullie al zeggen dat we een enorme afstand hebben afgelegd. We zijn gestart in San Diego en zo doorgereden naar L.A. , San Francisco, Yosemite, alle andere nationale parken, om te eindigen in Las Vegas. 
Las Vegas was overigens ongelofelijk leuk ook, ik wil zeker eens terug. Zooooveeel winkels, het teveel om te bevatten. Er was zelfs een Sephora in mijn hotel. En jawel, ik heb het UD Naked Palette weten te bemachtigen. Mijn vriend kreeg er grijs haar van, elke Sephora heb ik afgedretst. Ik was zo blij als een klein kind toen ik hem eindelijk had, en mijn vriend ook. Dan kon ik eindelijk stoppen met zagen :d ! Ziezo, dit was kort een berichtje, er wacht mij nog een berg was om te strijken vandaag.
Morgen mijn eerste reisverslagje ! En uiteraard volgen er ook nog shoplogs, want jawel , ik heb een heel klein beetje geshopt ook !

Hoe was jullie vakantie al ? 

love,
xoxo

5 opmerkingen:

 1. Benieuwd naar je reisverhalen en shoplog!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Prachtige foto's Benieuwd naar je reisverslagje!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wauw, dat ziet er geweldig uit!
  Ben benieuwd!
  & welcome back ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. waaaw! ik kom voor het eerst op je blog en ik ben direct verkocht!
  Een reis naar Amerika staat ook ooit nog op men to do lijstje! zalig!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. @ Heleen : oh wat lief ! Hope to see you again !

  BeantwoordenVerwijderen