vrijdag 26 augustus 2011

Nars OutremerEen tijdje geleden zag ik op Makeupandbeautyblog van Karen deze prachtige oogschaduw van Nars, zij had er een prachtige ooglook mee gemaakt en natuurlijk wilde ik dit ook !
Na wat gewik en geweeg, heb ik hem dan toch maar besteld want ik kreeg hem niet uit mijn hoofd.
Deze week kreeg ik hem dan eindelijk binnen en ik ben er nu al enorm enthousiast over !

De oogschaduw komt in de typische Nars verpakking, zwart met grote witte letters op. Het staat wel stijlvol in je stash vind ik. Binnenin zit nog een kartonnen verpakking, voor extra bescherming. En daarna komt de eigenlijke oogschaduw tevoorschijn. Het was ff schrikken, ik vond hem wel heel erg mini voor die prijs. Op foto's zag het doosje er heel wat groter uit *macro*.  Looks can definitely be deceiving.  Maar desalniettemin ben ik er heel blij mee.


Het doosje gaat wel een beetje moeilijk open, dus enig prutswerk is vereist. Eenmaal open zit in het doosje de oogschaduw uiteraard en een spiegeltje. Altijd handig en biedt wel een meerwaarde gezien de prijs die je ervoor betaalt.De kleur heet Outremer en is een diep koningsblauw. Geen voor de hand liggende kleur, behoorlijk fel zelfs. Maar, het is eens wat anders dan bruin en alle varianten daar op. Ik heb ondertussen genoeg bruine tinten liggen voor de komende tien jaar dus het werd tijd voor iets gewaagder en daar is Outremer perfect voor.

Eenmaal geswatcht is onmiddellijk te zien dat de kleur niet zo fel is wanneer aangebracht als in het doosje. Met andere woorden : je moet hem opbouwen. Gezien de intensiteit van de kleur is dat misschien ook geen slecht idee. We willen niet rondlopen zoals Dame Edna he ;-)
Het duurt wel even tegen dat de juiste kleur is bekomen op de ogen maar ik vind het resultaat super !
Naar mijn mening volstaat het om enkel deze te gebruiken en eventueel een highlighter op het wenkbrauwbot maar dan is het wel voldoende. Outremer draagt een look volledig op zichzelf en I like it like that ! Het is een verrassende kleur die mij weet te bekoren en ik ga zeker nog wat meer lekker felle kleuren aanschaffen !

Over de houdbaarheid ben ik ook erg tevreden. Ik bracht hem tegen de middag aan en 's avonds laat zat hij er nog altijd even mooi op. Nars is helaas wel een beetje aan de prijzige kant, 18 euro voor een oogschaduw *slik*, maar ik ben er heel tevreden over. Toch niets iets om elke week aan te schaffen of ik ben al gauw bankroet, maar af en toe moet het kunnen. Ook al zeg ik dat eigenlijk een beetje té vaak ;-)


Ik kocht Outremer op hqhair.com voor 16 pond, je betaalt er geen verzendkosten.
Nars is ook te koop op de Nars website en bij Sephora.

Durven jullie zo'n felle kleur aan ?

xoxo7 opmerkingen:

 1. Het is inderdaad een prachtige kleur! Lekker fel!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik vind de kleur echt leuk, vooral in de verpakking; je kijkt erna en echt BAM je ziet de kleur! Wel jammer dat het niet ook zo afgeeft op de swatch maar het opbouwen is inderdaad een goed idee!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. De kleur is heel fel maar wel heel mooi. Ben benieuwd naar een ooglook !

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Een in your face-kleurtje! Ik zou het wel dragen, maar dan gecombineerd met bruin of goud of zo, zodat het niet alleen blauw is ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wauw, die kleur doet gewoon pijn aan je ogen, dat is echt ongelofelijk! WAUW!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat een vette kleur :d heb er zo ook ongeveer eentje van de body shop liggen

  BeantwoordenVerwijderen