maandag 29 augustus 2011

Sleek Monaco
De afgelopen maanden regende het reviews van de limited editions van Sleek. Ik kon me niet meer beheersen en moést dan ook zelf iets hebben ervan !
Er zijn bijzonder veel leuke paletjes te vinden bij Sleek, mijn voorkeur ging uit naar eens iets dat niet vol bruintinten zat en het werd het Monaco paletje uit de Mediterranean collectie.


Ik moet zeggen, ik was aangenaam verrast toen ik het binnenkreeg. De kwaliteit is ongelofelijk en dat voor maar 7 euro en iets. Dat is drie keer niets voor twaalf mooie oogschaduwkleurtjes.
De kleuren hebben allemaal leuke namen, dat vind ik altijd fijn. Beter dan : de tweede van rechts te beginnen :d !
Ik som ze even op voor jullie - in volgorde van verschijning :

- Bamboo
-Aquamarine
- Midnight Garden
- Sunset
- Washed Ashore
- Magenta Madness
- Summer Breeze
- Sand Walker
- Kiwi Zest
- Lotus Flower
- Humming Bird
- Moors Treasure

Mijn favorieten zijn : Midnight garden - het donkerblauw en Moors Treasure, een soort aubergine donkerpaars, rechtsonder. Ook Aquamarine lijkt me leuk om een look mee te maken !Het paletje viel wel iets kleiner uit dan verwacht maar op zich is dat niet zo erg, wanneer maak je ooit een oogschaduw op ? 
De oogschaduwen zijn een heel klein beetje kruimelig maar de pigmentatie maakt veel goed ! 


Ook de verpakking kan bekoren, enkel jammer dat de print juist op het kartonnen doosje staat. Het zou wel handig zijn om het paletje te vinden in je stash op die manier. Voorts is het paletje van stevig plastiek, niet veel op aan te merken. Hij gaat wel eens moeilijk open maar dat is precies eigen aan Sleek producten.

Mijn eindoordeel : Ik kan hier alleen maar enthousiast over zijn. Het verbaast me dat Sleek niet duurder is.  Het Monaco palette is 10 keer meer gepigmenteerd dan mijn Chanel paletje en dat heeft 4 keer meer gekost ... 
Ik ga hier heel wat mooie looks mee kunnen maken en schaf zeker nog Sleek producten aan ! 

Hebben jullie al Sleek producten uitgeprobeerd ? 

xoxo

5 opmerkingen:

 1. Ik wou ook altijd een iDivine palette, maar dan de Original. Elke beautyguru vind deze geweldig! x

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Mooi palette ! Ik heb zelf nog geen Sleek producten

  BeantwoordenVerwijderen
 3. ik ben gek op sleek! Heb 2 palettes en 1 blush. Momenteel is de Nude collectie ook nog onderweg. 1 palette, 1 blush en 1 pout paint.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik lees en hoor erg veel over Sleek, maar heb er niets van. Ik kan dus ook niet oordelen. De kleurtjes vind ik wel erg leuk van jouw palette!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik heb het storm palette, en gebruik het alle dagen, ik ben er heel tevreden mee!!
  Dit is ook een leuk palette!

  BeantwoordenVerwijderen