vrijdag 19 augustus 2011

Peachy Scene & Nearly There

In de VS kocht ik twee Maybelline Colorsensational Lipsticks. Het aanbod hiervan is overigens enorm groot daar, er zijn heel wat meer kleuren beschikbaar dan het mini rekje in het kruidvat. Hopelijk komt het ooit zover dat Maybelline de volledige serie hier lanceert want het waren werkelijk prachtige kleuren.


En nu the best part : ze kostten maar 6 $, dat is iets van een 4 euro !
Ik kocht de kleuren Peachy Scene en Nearly There.Peachy Scene is zoals de benaming het zegt : peachy. Hij heeft een rode ondertoon maar is toch niet té fel. Ik ben tegenwoordig helemaal into peach en deze kleur past hier perfect bij. 
Hij blijft ook verbazingwekkend land zitten. Een paar drankjes overleeft de lipstick behoorlijk goed, en na een maaltijd zie ik hem toch nog een beetje zitten. Ook dekt de kleur mooi.
Pluspunten voor Maybelline !


Nearly There is eerder een nudebruine kleur met wat shimmers in. Het was een kleur die ik nog niet had. Hij dekt niet té veel, net goed. Ik kocht de kleur uit nieuwsgierigheid en eenmaal aan het uittesten dacht : ohnee, toch niets voor mij. Maar ondertussen heb ik hem al vaak gedragen. 


Ook de hulzen vind ik heel mooi. Ze zijn van stevig plastic en staan wel chique vind ik. Ze zien er helemaal niet cheap uit. Handig ook is dat onderaan de huls een gekleurd stickertje hangt met de kleur van je lipstick op. Dat is wel gemakkelijk als je niet meer weet welke kleur bij welke naam hoort.

Ik heb nog een paar Maybelline lipsticks liggen en die vind ik stuk voor stuk heel erg goed ! Ze zijn niet té duur ( 9 euro en iets) en van uitstekende kwaliteit. Nu nog een meer uitgebreid gamma en ik ben helemaal happy.

Hebben jullie een Maybelline lipstick in jullie stash?

1 opmerking:

  1. Ik heb er eentje en die vind ik ook erg goed! Van mij mag er hier ook meer verkocht worden (en liefst aan dezelfde prijs als in de VS haha).

    BeantwoordenVerwijderen