vrijdag 19 augustus 2011

Tag : Show your stash !


Alweer een tag, I know ! Maar ik vond het zo'n leuke dat ik besloot hem meteen te doen.
Ik werd getagd door de lieve redhotjillypeppers en het is de bedoeling dat ik wat meer vertel over mijn stash. Dit is iets wat ik btw nog niet heb gedaan tijdens het korte bestaan van mijn blog.


1. Welk product ligt te verstoffen ?

 

Mijn Chanel quad uit de lentecollectie 'Les Perles de Chanel'. Ik was er helemaal gek van, moést en zou hem hebben. Nu zit hij al een half jaar in mijn stash en ik heb hem misschien al drie keer gebruikt. Ik weet niet hoe het komt dat ik hem nooit gebruik. De kleuren zijn nochtans erg mooi en shimmery, iets waar ik erg van hou. Misschien doe ik hem maar eens in een blogsale. 



2. Welk product heeft het verst gereisd ?



Dat is het Urban Decay palette ( en eigenlijk ook gewoon alles wat ik heb meegebracht uit de VS). Ik moést hem hebben ! Vijf Sephora's heb ik er voor afgelopen en dan was ie finally mine ! Ik  heb er nog geen spijt van dat ik hem heb gekocht. Dit is zeker niet mijn laatste Urban Decay product, ik ben er een beetje verliefd op geworden.

3. Welk product heeft het meest gekost ?




Zeg maar ongeveer alles van Dior dat ik liggen heb. En in verhouding prijs-kwaliteit zou de Nude Glow eigenlijk het allerduurst moeten zijn. Het gaat zo lang niet mee als de bronzers die ik heb van Dior en kost nochtans evenveel. Maar, de kwaliteit is super, dus het is zijn geld wel waard.


4. Welk product heeft het minst gekost ?


Een oogschaduwpaletje van Essence die ik vorige week kocht. Het was denk ik 1,5 euro. Verder zijn de mascara's van Catrice kwalitatief enorm goed en ongelofelijk cheap.

5. Wat zijn echte budgettoppers ? 

Ik zou zeggen zowat alles van Catrice. Ik ben gek van alles uit het assortiment en heb nog nooit een slechte ervaring gehad ermee. Ook de blush van Essence vind ik een echte budgettopper, het is één van de mooiste die ik heb en het heeft me denk ik 3 euro gekost. How about that Mac :d !


6. Welk product verdient zijn eigen vitrinekast?


Mijn Dior Aurora bronzer uit de Electric Tropics collectie van deze zomer. Dit product laat mij er werkelijk altijd glowy uitzien. En alles eraan klopt gewoon, de verpakking, het patroontje, de hoeveelheid die je krijgt.. Ik kan hier niet lyrisch genoeg over zijn. 

7. Welk(e) product(en) gebruik je vrijwel dagelijks?



Heb je ff tijd ? Ik gebruik eigenlijk best wel veel spullen dagelijks. So, here goes :
1. Clinique driestappenplan waarvan ik de derde stap regelmatig wel eens oversla.
2. Estée Lauder Hydrationist moisturizer.
3. Primer : Clinique Pore Minimizer - goddelijk spul !
4. Foundation : dat wisselt wel eens af en toe. Ik gebruik het vaakst EL Double Wear en tegenwoordig heb ik daar ook de Revlon Colorstay aan toegevoegd, die ben ik nu aan het testen en hij bevalt me voorlopig heel goed.
5. Concealer : Bobbi Brown corrector. Soms die ik dit voor mijn foundation. Hangt er vanaf hoe zwaar de nacht voordien was :d !
6. Poeder : Momenteel gebruik ik eentje van Catrice, een andere favoriet van mij is de Almost Powder van Clinique. 
7. Oogpotlood en wenkbrauwpotlood : Estée Lauder Double Wear en een wenkbrauwpotlood van de Hema.
8. Bronzer of highlighter : Catrice ( matte bronzer) of Dior. 
9. Blush : Illamasqua Tweak of Essence Babydoll. 
10. Mascara : Gemey Great Lash ( die hier jammer genoeg niet te koop is en in de VS 3 $ kost, echt waar !) of Mac Zoomlash, recent gekocht, ik ben er best tevreden van. 


8. Welke drie producten zouden er met je mee mogen gaan naar een onbewoond eiland ?



Hmm moeilijke vraag. Héél basic : zonnecrème, mascara en tandpasta.



Mocht ik enkel make up mogen kiezen, dan neem ik mascara, blush en een oogpotlood.

9. Hoe bewaar je jouw stash?




Het overgrote deel van mijn stash bewaar ik in de badkamer. Mijn zus en ik delen een badkamer, dus we zijn op ons gemak. Zij is ook best wel een beautylover, met als nadeel dat ze vaak wel eens aan mijn spullen zit. Maar, het is nu eenmaal eenvoudiger voor mij om het in de badkamer te bewaren, dan hoef ik niet telkens naar mijn kamer te lopen want het licht daar is toch niet zo super.
Hoe is het ingedeeld ? 




Ik heb een everydaybakje, een tasje met oogpotloden en mascara, een bakje van de Action met producten die ik vaak gebruik maar niet zo vaak dat ze in het everyday bakje zitten. En dan heb ik nog een plastic doos met heel wat spullen er in. Oh en in mijn kamer staat nog een potje met allemaal lipglossjes en een klein bakje met spullen die ik nooit  gebruik. Damn, das echt wel veel :d !

 10. Als laatste, show een foto van (een deel van) je stash!

Normaal mag er maar één foto, het zijn er twee geworden ;-)




  


Bij het schrijven van deze post maakte ik mij de bedenking dat ik téveel spullen heb en dat er daarvan een groot deel zijn die ik nooit gebruik. Dus stay tuned, ik hou binnenkort eens een blogsale.

Ik geef de tag door aan eenieder die hem wil gebruiken !

xoxo

 

6 opmerkingen:

  1. Leuk om te lezen ! En blij om te zien dat ik niet de enige ben met uitpuilende kasten :)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Erg leuk! Deze tag wil ik al zolang doen, komt er maar niet van haha. Die MAC mascara heb ik ook en gek genoeg vind ik em geweldig. Heb al een paar andere MAC mascaras gehad en was daar echt niet wild van!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. die dior bronzer is erg mooi <3 eigenlijk alles van Dior hihi.

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Leuke stash heb je, is echt leuk om zo te zien bij iedereen :)

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Leuke tag! Ik heb hem nog nergens eerder gezien. Leuke producten heb je.

    BeantwoordenVerwijderen