zaterdag 17 september 2011

IPXL Kabuki BrushMijn Zoeva powder brush viel gisteren voor de honderdste keer uit elkaar dus ik besloot om dan maar een nieuwe te kopen.
 Aanvankelijk dacht ik er eentje van Estée Lauder of Clinique te kopen, maar dat ging alweer een aardige duit kosten, dus nam ik deze mee van het huismerk bij Ici Paris XL.
Zoals je misschien wel weet, heeft IPXL sinds kort een eigen lijn met verzoringsproducten en make up tools tegen redelijke prijzen. Ik was er dan ook al een tijdje naar benieuwd en een nieuwe brush is een uitstekende gelegenheid om dit uit te testen.


Deze leuke kabuki brush lag dan ook snel in mijn denkbeeldig mandje om mee naar huis te nemen ! Het is misschien maar goed ook dat je deze gewoon uit het rek kan nemen en er niet om hoeft te vragen, want dat zorgt bij mij altijd voor grotere aankopen dan voorzien. Yay for IPXL, you saved me some money !
De kabuki is verpakt in een plastic doorzichtige verpakking, niets bijzonders aan. 
De brush zelf is eigenlijk echt wel mini, maar werkt bijzonder fijn vind ik. Hij is gemaakt van natuurlijk haar, zo vertelt de verpakking mij.  Hij ligt ook bijzonder fijn in de hand.
Ik heb hem ondertussen al enige keren gebruikt en ik moet zeggen dat ik bijzonder enthousiast ben. Met éénmaal over mijn gezicht te gaan ben ik al volledig bepoederd, wat ik met mijn vorige brush niet had. Ik ben fan en ondertussen wel benieuwd geworden naar de rest van de eigen lijn van Ici Paris XL.
Deze kabuki kostte mij 14,95 euro, een prima prijs voor een kwalitatief hoogstaande brush.

Hebben jullie al een brush van IPXL uitgeprobeerd ?

8 opmerkingen:

 1. Ik heb nog geen kwast uitgeprobeerd van IPXL, maar heb wel even bij de huismerk artikelen staan kijken. De kabuki kwast klinkt erg goed!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik wist niet dat Ici Paris XL ook borstel had. Ziet er wel goed uit !

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Mooie kwast! Ik wist niet dat IPXL ook kwasten verkocht..

  BeantwoordenVerwijderen
 4. moet ik toch eens tussen die kwasten gaan snuffelen!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik heb nog geen brush van hen geprobeerd maar wel de verzorgingslijn en die is goed!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. heb een schuine blusher kwast die is erg fijn

  BeantwoordenVerwijderen
 7. continuously i used to read smaller articles which as well clear their motive, and that is also happening with this piece
  of writing which I am reading at this place.
  Here is my blog :: kohls department Store Hours

  BeantwoordenVerwijderen