maandag 19 september 2011

Ik ga logeren en ik neem mee ...


Straks vertrek ik naar Luik om een nachtje te logeren bij mijn lieve vriendin Alana en dat vergt natuurlijk enige organisatie qua beauty producten. Ik wil liever niet teveel meesleuren, het is maar voor één nachtje uiteindelijk.


Ten eerste : staaltjes !
Ik hou de mijne haast altijd bij voor als ik op reis ga of dergelijke meer. Niets vervelender dan met volle potjes te moeten sleuren. 
Wat heb ik vandaag bij ?
Een moisturizer van Guerlain die ik als dag & nachtcrème ga gebruiken.
Een gezichtsreiniger van Shiseido en toner van Clarins ( die eigenlijk bijna op zijn).

Wat heb ik nu nog nodig ?
Een oog make up remover. Dat komt me handig uit, mijn Nivea flesje is haast uit, dus die mag wel mee. Dat zal niet voor overbodige baggage zorgen. Oja, natuurlijk ook lenzenwater en een potje, tenzij ik morgen de lenzen van mijn ogen wil schrapen, brrr !
Dit was het denk ik een beetje ongeveer voor gezichtsverzorging. Nu nog de make up. Die zal wat moeilijker worden ! Primer, foundation, poeder, oogpotlood, wenkbrauwpotlood, mascara, blush en/of bronzer en een lipgloss.
Oogschaduw ? Hmm ik sneak toch mijn Catrice Smokey eyes quad mee en vier borstels, ok vijf met de kabuki.
Nou, dat valt goed mee vind ik !  Ik had liever mijn Dior bronzer meegedaan maar die weegt veel en morgen moet ik nog met gans mijn boel in mn handtas gaan winkelen. Het absolute minimum is dus de boodschap !
Moest ik langer dan één nacht gaan zou ik wel wat meer meeslepen, maar voor één keer zal ik het wel overleven op deze manier.

Hebben jullie ook zoveel moeite om alleen maar mee te nemen wat je écht nodig hebt ?

5 opmerkingen:

 1. Dit valt goed mee! Haha, ik neem meestal wat meer mee... :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik heb ook altijd teveel mee, ach ja, beautybloggers he? :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Staaltjes zijn idd altijd handig voor zo'n tripjes!!
  Ik neem ook altijd veel te veel mee, maar ja als je dan ergens naartoe gaat wil je er toch goed uitzien, en dat kan alleen met gans je make-uproutine :p

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Het is altijd moeilijk inderdaad om dingen mee te nemen die je echt nodig hebt. Gelukkig ga ik vrij regelmatig "logeren" bij mijn moeder in NL, dus heb wel een beetje gevoel ervoor nu.

  BeantwoordenVerwijderen